Kiss Tibi kolbászsütésre adta a fejét!

2012. április 19.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

A Budapest Bár és a Karzat Színház a Tánc című műfajteremtő koncertszínházi előadás sikerén felbuzdulva 2011-ben ismét életre hívott egy színházi előadást. A Hoppá! című produkció - amelyet április 23-án 19 órától a MOM-ban tekinthetnek meg az érdeklődők - az azonos című, kétszeres platinalemez zenei anyagára épül.

Kiss Tibi kolbászsütésre adta a fejét!

A Hoppá! színpadképe egy fiktív budapesti teret mutat a hatvanas évekből, ahol a piacos árusok bódéi mellett egy vendéglő kerthelyisége látszik. Az előadás ideje nagyjából egy napot mesél el: éjféltől másnap éjszakáig követhetjük nyomon a piactér és a vendéglő életét, ahol minden szereplő dalra fakad, miközben szürreális képekben mutatkozik meg a hatvanas évek hangulata. A zenészek és énekesek elképzelt karaktereket, a piactér furcsa figuráit, árusait, vendégeit személyesítik meg: Kiss Tibiből kolbászsütő, Ferenczi Györgyből vendéglőtulajdonos, Lovasi Andrásból messziről érkezett vidéki vendég válik.

A zenés őrület főszereplője Farkas Róbert és zenekara, ők húzzák egyre bravúrosabban a talpalávalót, amíg a végső jelenetben megnyílik a Pokolbár kapuja, és pokolbéli táncba torkollik a piactéri nap...

Az előadás szereplői: Behumi Dóri, Németh Juci, Rutkai Bori, Ferenczi György, Frenk, Keleti András, Kiss Tibor, Kollár-Klemencz László, Lovasi András, Szűcs Krisztián, továbbá a Budapest Bár zenekar: Farkas Róbert, Ökrös Károly, Farkas Mihály, Farkas Richárd és Kisvári Ferenc.

Bővebb információ


 

 

Szólj hozzá!


Sokáig tartott megírni, bazi hosszú is lett, de megéri elolvasni: Zerge Sziget-kisregénye

Sokáig tartott megírni, bazi hosszú is lett, de...

Zergéről annyit tudnotok kell, hogy fekete öves szigetes: kevés olyan megszállottról tudunk, aki AZÓTA KINT VAN, AMIÓTA LÉTEZIK. Mármint nem a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Éljen a retró: az aranykorszakot idéző koncertek és relikviák 35 héten keresztül!

Szeptember 29-től visszatérnek a 70-es, 80-as, 90-es évek hazai kedvencei az Aréna Corner színpadára, hogy hétvégente visszahozzák nekünk az "aranykorszakot". Legalábbis zenei téren. Sztár-relikviák kiállítása, video disco és a kor legendás alakjai egy helyen.

10 dolog, amit érdemes tudni a Madách Színház új musical-jéről

2018. szeptember 21-22-23-án mutatják be a Madách új szuperprodukcióját, a Rocksuli című musicalt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek