Körös-körül KÖRF: Békéscsaba belehúz!

2012. május 10.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

A fesztiválszezonra gőzerővel készülnek a szervezők, így a Békéscsabai Körös Körül Ifjúsági Fesztivál (KÖRF 2012) is nyilvánosságra hozta zenei programját.

Körös-körül KÖRF: Békéscsaba belehúz!

A Pósteleki Szabadidőközpont területén, 2012. július 5-6-7-én tomboló KÖRF fesztivál az egyetlen nagyvolumenű, nyári, könnyűzenei fesztivál a régióban, amely zsenge kora ellenére - vagy talán éppen azért - hamar az érdeklődés középpontjába került határon innen és túl egyaránt. A három zenei helyszínnel jelentkező eseményen ott lesz a a Bëlga, a Compact Disco, a The Carbonfools, a Nemjuci, a Kollektiva, a Subscribe, az Irie Maffia, az Esti Kornél, Dj Palotai, Naga, We Plants are Happy Plants és a Tits & Clits dj formáció is. Mellettük fellép majd a Grand Mexican Warlock, a Turbo, a Magashegyi Underground, Frand Palermo, a Robot Rock, a Bohemian Betyars, valamint a Soerii és Poolek is. A nagyszínpad mellett a SINUS elektronikus zenei sátor programjának összeállításában a NEO frontembere Kőváry Péter közreműködött. A kisszínpad fellépői pedig a feltörekvő fiatal hazai zenekarok közül kerülnek ki. Itt lesz például a nevében is sztárnak született Hó Márton és a Jégkorszak című formáció, akik többek között a Magyar Rádió Időfutár című hangjátékának zenéjét is írták.

Jegyárak és értékesítési időszakok:

Május 21. - június 17. - 4900.- Ft
Június 18-tól és a helyszínen 6000.- Ft
Napijegy (csak a helyszínen): 2500.- F
t

Határon túliaknak szánt bérletvásárlási kedvezmény, amely a határon túli állandó lakcím igazolásával vehető igénybe:

Május 21. - június 17. - 4000.- Ft
Június 18-tól és a helyszínen 5000.- Ft


Jegyárusító helyek:


A Pósteleki Szabadidőközpontban - az egykori autósmozi területén - csupán másodszor megrendezett, ugyanakkor komoly kultuszteremtő ambíciókkal rendelkező fesztivál az országos és a határon túli érdeklődésre való tekintettel a békéscsabai helyszíneken túl Nagyváradon és Nagyszalontán is bérletértékesítő pontokat hozott létre, ahol a határon túli fiatalok megválthatják a kizárólag a részükre felkínált, kedvezményes fesztiválbérleteket. Ezek mellett a Gyulai Művelődési Központban, a szegedi Grand Café Mozi és Kávézóban, az Alterego Shopban is megvásárolhatóak a KÖRF Fesztivál bérletei.
Május 21-től két újabb budapesti helyszínen, a magyar indie pólómárkákat forgalmazó a Gruzzwe Store & Galleryben, illetve az Instantban is kaphatóak lesznek a fesztiválbérletek.

  • Nagyvárad, Ady Líceum, Moscovei u. 1. (8-14 óráig)
  • Nagyszalonta, Kossuth Lajos u. 18. MIDESZ Székház (9-17 óráig)
  • Békéscsaba, Kossuth tér 8. - KÖRF Pont
  • Békéscsaba, Szent István tér 9. - Békéscsabai Tourinform Iroda
  • Gyula, Béke sugárút 35. - Gyulai Művelődési Központ
  • Budapest, VII.ker., Erzsébet krt. 4. - Alterego Shop
  • Budapest, VI. ker., Ó utca 33. - Gruzzwe Store & Gallery
  • Budapest VI. ker., Nagymező utca 38. - Instant
  • Szeged, Deák Ferenc u. 18. - Grand Café Mozi és Kávézó

Ezek mellett lehetőség van online jegyvásárlásra is! Az InterTicket, a jegy.hu és a koncert.hu mellett több mint 10 egyéb programportálon és országosan 450 jegyirodában is elérhetőek a KÖRF Fesztivál napijegyei és bérletei!

Telefonos, bankkártyás jegyértékesítés az InterTicket központi
ügyfélszolgálatán (1-266-0000)

További információ:
www.korf.hu
www.facebook.com/koroskorulfesztival

 


 

 

Szólj hozzá!


Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Boszorkányok pedig nincsenek... vagy de?

Lehet musicalt csinálni egy Arany-balladából? Úgy tűnik, igen. Arany János születésének 200-évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből – akármit is jelentsen ez – és tollából, valamint Derzsi György lelkéből – akármit is jelentsen ez – a musical-ballada a Vörös Rébékből, amit ráadásul az Arénában mutatnak...

Utolsó turnéjára indul a KISS!

A legendás együttes 45 év zenélés után bejelentette utolsó turnéját, amely “Az Út Vége” nevet viseli (“End Of The Road world tour”). A hírt az America’s Got Talent fináléjában jelentették be szeptember 19-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek