Év koncertje - szavazás

Körös-körül KÖRF: Békéscsaba belehúz!

2012. május 10.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

A fesztiválszezonra gőzerővel készülnek a szervezők, így a Békéscsabai Körös Körül Ifjúsági Fesztivál (KÖRF 2012) is nyilvánosságra hozta zenei programját.

Körös-körül KÖRF: Békéscsaba belehúz!

A Pósteleki Szabadidőközpont területén, 2012. július 5-6-7-én tomboló KÖRF fesztivál az egyetlen nagyvolumenű, nyári, könnyűzenei fesztivál a régióban, amely zsenge kora ellenére - vagy talán éppen azért - hamar az érdeklődés középpontjába került határon innen és túl egyaránt. A három zenei helyszínnel jelentkező eseményen ott lesz a a Bëlga, a Compact Disco, a The Carbonfools, a Nemjuci, a Kollektiva, a Subscribe, az Irie Maffia, az Esti Kornél, Dj Palotai, Naga, We Plants are Happy Plants és a Tits & Clits dj formáció is. Mellettük fellép majd a Grand Mexican Warlock, a Turbo, a Magashegyi Underground, Frand Palermo, a Robot Rock, a Bohemian Betyars, valamint a Soerii és Poolek is. A nagyszínpad mellett a SINUS elektronikus zenei sátor programjának összeállításában a NEO frontembere Kőváry Péter közreműködött. A kisszínpad fellépői pedig a feltörekvő fiatal hazai zenekarok közül kerülnek ki. Itt lesz például a nevében is sztárnak született Hó Márton és a Jégkorszak című formáció, akik többek között a Magyar Rádió Időfutár című hangjátékának zenéjét is írták.

Jegyárak és értékesítési időszakok:

Május 21. - június 17. - 4900.- Ft
Június 18-tól és a helyszínen 6000.- Ft
Napijegy (csak a helyszínen): 2500.- F
t

Határon túliaknak szánt bérletvásárlási kedvezmény, amely a határon túli állandó lakcím igazolásával vehető igénybe:

Május 21. - június 17. - 4000.- Ft
Június 18-tól és a helyszínen 5000.- Ft


Jegyárusító helyek:


A Pósteleki Szabadidőközpontban - az egykori autósmozi területén - csupán másodszor megrendezett, ugyanakkor komoly kultuszteremtő ambíciókkal rendelkező fesztivál az országos és a határon túli érdeklődésre való tekintettel a békéscsabai helyszíneken túl Nagyváradon és Nagyszalontán is bérletértékesítő pontokat hozott létre, ahol a határon túli fiatalok megválthatják a kizárólag a részükre felkínált, kedvezményes fesztiválbérleteket. Ezek mellett a Gyulai Művelődési Központban, a szegedi Grand Café Mozi és Kávézóban, az Alterego Shopban is megvásárolhatóak a KÖRF Fesztivál bérletei.
Május 21-től két újabb budapesti helyszínen, a magyar indie pólómárkákat forgalmazó a Gruzzwe Store & Galleryben, illetve az Instantban is kaphatóak lesznek a fesztiválbérletek.

  • Nagyvárad, Ady Líceum, Moscovei u. 1. (8-14 óráig)
  • Nagyszalonta, Kossuth Lajos u. 18. MIDESZ Székház (9-17 óráig)
  • Békéscsaba, Kossuth tér 8. - KÖRF Pont
  • Békéscsaba, Szent István tér 9. - Békéscsabai Tourinform Iroda
  • Gyula, Béke sugárút 35. - Gyulai Művelődési Központ
  • Budapest, VII.ker., Erzsébet krt. 4. - Alterego Shop
  • Budapest, VI. ker., Ó utca 33. - Gruzzwe Store & Gallery
  • Budapest VI. ker., Nagymező utca 38. - Instant
  • Szeged, Deák Ferenc u. 18. - Grand Café Mozi és Kávézó

Ezek mellett lehetőség van online jegyvásárlásra is! Az InterTicket, a jegy.hu és a koncert.hu mellett több mint 10 egyéb programportálon és országosan 450 jegyirodában is elérhetőek a KÖRF Fesztivál napijegyei és bérletei!

Telefonos, bankkártyás jegyértékesítés az InterTicket központi
ügyfélszolgálatán (1-266-0000)

További információ:
www.korf.hu
www.facebook.com/koroskorulfesztival

 


 

 

Szólj hozzá!


Bazinagy emlékbuli lesz Őriszentpéteren: fellép az Omega és a Creedence Clearwater Revival (?)

Bazinagy emlékbuli lesz Őriszentpéteren: fellép az...

Egy Facebook-bejegyzésből tudtuk meg, hogy Woodstock 50. évfordulójára Őriszentpéteren egy megabulival készülnek augusztus 17-én.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ha addig több előadót nem zárnak ki, kész A DAL szombati döntőseinek listája

Döntőjéhez érkezett A Dal 2019, szombaton kiderül, hogy a nyolcas mezőnyből melyik mű nyeri el a Magyarország legjobb dala címet.

Férfiuralom van a toplistákon

A nemek közötti szakadékra mutatott rá a BBC kutatása, amely szerint a tavalyi toplistás popzenei számok előadói között háromszor annyi férfi volt, mint nő.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek