Loreena Mckennitt koncert 2012.03.27. Budapest Sportaréna

2012. február 03.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Loreena McKennitt a világzene királynője idén is ellátogat hozzánk és nem kisebb helyen, mint a Budapest Sportarénában ad koncertet március 27-én.

Loreena Mckennitt koncert 2012.03.27. Budapest Sportaréna

 

Stílusát világzenének szokták hívni, de talán csak azért, mert oly mértékben behatárolhatatlan, hogy semmi máshoz nem lehet hasonlítani. Kelta és közép-keleti motívumokkal átszőtt zenéje leginkább Enya dallamvilágára emlékeztet, de attól jól megkülönböztethető. Számai lassabbak, elmélkedésre és magunkba szállásra ösztönöznek, a belső értékeink újra felfedezésére invitálnak. Üdítő és kellemes dolog a mindennapokból kiszakadni, meghallgatni és elmerülni benne, egy dolgos nap után felüdülés a léleknek a koncert minden egyes pillanata.
Rajongói szép számmal akadnak a világ minden táján, és büszkén mondhatom, Magyarországon is sokan vannak, akik szívükbe zárták őt. Jelzi ezt, hogy legutóbbi koncertjére is rengetegen voltak kíváncsiak, és remélhetőleg a mostani is telt ház előtt zajlik majd. Koncertprogramjának alapját a február 26-án megjelenő Troubadours on The Rhine album adja, de a régebbi közönség kedvencek is megszólalnak.

 

 

Loreena McKennitt budapesti koncertjén átélheti a közönség a tradicionális kelta zenei világ harmóniában gazdag hangulatát, élvezheti a kiegyensúlyozott és egyedülálló előadás minden pillanatát. Egy különleges utazáson vehetnek részt, mesebeli tájak és legendák birodalmában, búzamezőkön, szelek szárnyán, mintha egy film szereplői lennének.

 


Jegyek korlátozott számban oldalunkon is elérhetők. Jegyvásárlás ITT.


 

 

Szólj hozzá!


Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK...

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett csomagolás, hanem a Gerbeaud jubileumi édességét.

Újcirkusz és a régiúj cirkuszhercegnő

A cirkuszhercegnő című nagyoperettel indítja évadát a Miskolci Nemzeti Színház szeptember 21-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek