Loreena Mckennitt koncert 2012.03.27. Budapest Sportaréna

2012. február 03.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Loreena McKennitt a világzene királynője idén is ellátogat hozzánk és nem kisebb helyen, mint a Budapest Sportarénában ad koncertet március 27-én.

Loreena Mckennitt koncert 2012.03.27. Budapest Sportaréna

 

Stílusát világzenének szokták hívni, de talán csak azért, mert oly mértékben behatárolhatatlan, hogy semmi máshoz nem lehet hasonlítani. Kelta és közép-keleti motívumokkal átszőtt zenéje leginkább Enya dallamvilágára emlékeztet, de attól jól megkülönböztethető. Számai lassabbak, elmélkedésre és magunkba szállásra ösztönöznek, a belső értékeink újra felfedezésére invitálnak. Üdítő és kellemes dolog a mindennapokból kiszakadni, meghallgatni és elmerülni benne, egy dolgos nap után felüdülés a léleknek a koncert minden egyes pillanata.
Rajongói szép számmal akadnak a világ minden táján, és büszkén mondhatom, Magyarországon is sokan vannak, akik szívükbe zárták őt. Jelzi ezt, hogy legutóbbi koncertjére is rengetegen voltak kíváncsiak, és remélhetőleg a mostani is telt ház előtt zajlik majd. Koncertprogramjának alapját a február 26-án megjelenő Troubadours on The Rhine album adja, de a régebbi közönség kedvencek is megszólalnak.

 

 

Loreena McKennitt budapesti koncertjén átélheti a közönség a tradicionális kelta zenei világ harmóniában gazdag hangulatát, élvezheti a kiegyensúlyozott és egyedülálló előadás minden pillanatát. Egy különleges utazáson vehetnek részt, mesebeli tájak és legendák birodalmában, búzamezőkön, szelek szárnyán, mintha egy film szereplői lennének.

 


Jegyek korlátozott számban oldalunkon is elérhetők. Jegyvásárlás ITT.


 

 

Szólj hozzá!


Paul McCartney koncert lesz Bécsben!

Paul McCartney koncert lesz Bécsben!

Sir McCartney legutóbb azzal vált még híresebbé – ha esetében egyáltalán van még ilyen kategória –, hogy beült James Corden autójába......
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Parádés a vendéglista Quincy Jones budapesti koncertjén

A legendás zenész-producerrel Richard Bona, Dee Dee Bridgewater, és Radics Gigi is fellép, a showman Nic Harcourt lesz július 16-án a Papp László Budapest Sportarénában.

Agykárosodást szenvedett a Glass Animals dobosa

Joe Seaward kerékpárral ütközött egy teherautó pótkocsijával – írja a 24.hu. Az oxfordi együttes a hátralévő összes idei fellépését lemondta.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek