Loreena Mckennitt koncert 2012.03.27. Budapest Sportaréna

2012. február 03.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Loreena McKennitt a világzene királynője idén is ellátogat hozzánk és nem kisebb helyen, mint a Budapest Sportarénában ad koncertet március 27-én.

Loreena Mckennitt koncert 2012.03.27. Budapest Sportaréna

 

Stílusát világzenének szokták hívni, de talán csak azért, mert oly mértékben behatárolhatatlan, hogy semmi máshoz nem lehet hasonlítani. Kelta és közép-keleti motívumokkal átszőtt zenéje leginkább Enya dallamvilágára emlékeztet, de attól jól megkülönböztethető. Számai lassabbak, elmélkedésre és magunkba szállásra ösztönöznek, a belső értékeink újra felfedezésére invitálnak. Üdítő és kellemes dolog a mindennapokból kiszakadni, meghallgatni és elmerülni benne, egy dolgos nap után felüdülés a léleknek a koncert minden egyes pillanata.
Rajongói szép számmal akadnak a világ minden táján, és büszkén mondhatom, Magyarországon is sokan vannak, akik szívükbe zárták őt. Jelzi ezt, hogy legutóbbi koncertjére is rengetegen voltak kíváncsiak, és remélhetőleg a mostani is telt ház előtt zajlik majd. Koncertprogramjának alapját a február 26-án megjelenő Troubadours on The Rhine album adja, de a régebbi közönség kedvencek is megszólalnak.

 

 

Loreena McKennitt budapesti koncertjén átélheti a közönség a tradicionális kelta zenei világ harmóniában gazdag hangulatát, élvezheti a kiegyensúlyozott és egyedülálló előadás minden pillanatát. Egy különleges utazáson vehetnek részt, mesebeli tájak és legendák birodalmában, búzamezőkön, szelek szárnyán, mintha egy film szereplői lennének.

 


Jegyek korlátozott számban oldalunkon is elérhetők. Jegyvásárlás ITT.


 

 

Szólj hozzá!


Orvosok fejtették meg Michael Jackson táncmozdulatának titkát

Orvosok fejtették meg Michael Jackson...

Orvosok találtak magyarázatot arra a fizikai képtelenségnek tűnő táncmozdulatra, amellyel Michael Jackson kápráztatta el a közönséget a Smooth...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Teát ittunk Afrikában Elizabettel – sikerült kikúrálnunk magunkat

Valahogy úgy alakult a dolog, hogy sosem voltam még KFT-koncerten, és be kell látnom, hogy ez nagy hiba volt. Többet nem fordul elő, megígérem.

Monumentális, mégis imádni való one-man-show: Trónok harca élő koncert

Az érzések skálájának teljes spektrumát élhette át valamennyi Trónok harca rajongó, aki részt vett a Papp László Arénában május 18-án tartott monumentális koncerten. Megkockáztatom: nemcsak a rajongóknak okozhatott felejthetetlen élményt az előadás, hanem azoknak is, akik esetleg nem is ismerik a történetet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek