Prodigy koncert április 28-án a Sportarénában!

2012. március 12.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Minden idők egyik legnagyobb bandája, a Prodigy ismét Magyarországon, és ezúttal nem aprózzák el a dolgot. A Budapest Sportarénában megrendezendő eseményről előzetesen csak annyit közöltek, hogy valami elképesztően új és hihetetlenül látványos dologgal készülnek. Nem először jönnek hozzánk, de most végre nem fesztiválon lépnek fel, hanem felhasználhatják a Sportaréna világszínvonalú világítási és hangosítási eszközeit.

Prodigy koncert április 28-án a Sportarénában!
Biztos mindenki hallott már róluk, hiszen jó pár számuk bejárta az egész világot, és méltán szerzett helyet nekik a rocktörténelem nagykönyvében. Engem a Breathe fogott meg lenyűgöző látványvilágával és őrült mozgásával. Ez a szám abban az időben annyira szokatlan volt, hogy sokan megdöbbentek nyers erején és a belőle áradó vadságon.

 


Különleges érdekesség, és sokan nem tudják, hogy a Firestarter-nek köze van Magyarországhoz, mégpedig a Budapesti metróhoz. Itt forgatták ugyanis ezt a videót, mégpedig 1996 elején. Jelen sorok szerzője is majdnem ott volt, de mégsem, ugyanis az alagutat biztosítottam, hogy nehogy beszökjenek a nem kívánatos személyek. Arról hogy ki is van a másik oldalon, és hogy éppen most forgatják azt a klipet, amit még 15 évvel később is játszani fognak a tévéadók nem is tudtam, de ha megneszeltem volna, biztosan átmegyek.

 


Elég régen jelent meg lemezük, a 2009-es Invaders Must Die felett már kissé eljárt az idő annak ellenére, hogy az erről kimásolt Omen az angol slágerlistán elérte a 4. helyezést. Egy kicsit már ódivatúnak hangzik, és valljuk be őszintén, nem is annyira Prodigy-s a stílusa. Ennek ellenére ott a helye minden koncerten és a dallamosabb részek még mindig képesek elég sok embert megmozgatni.

 


Még semmit sem lehet tudni arról, hogy mi lesz a mostani fellépés szenzációja, de az biztos nem fog nyomtalanul elmúlni az a másfél óra, amit velük tölthetünk. Szokatlan és meglepő, hogy egy akkora együttes koncertjére ilyen olcsó jegyek is kaphatók, de az is igaz az 5.900 forintos helyekre már csak korlátozott darabszámban váltatók.

 


 

 

Szólj hozzá!


Itt az ország legnagyobb könnyűzenei flashmobjának dallistája!

Itt az ország legnagyobb könnyűzenei flashmobjának...

Szeptember 7-én kecskeméten rendezik meg Magyarország legnagyobb könnyűzenei flashmobját, ahol a 2018-as szegedi SzegedRocks-hoz hasonlóan több...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Missy Elliott tiszteletbeli doktori címet kap májusban

Missyt Justin Timberlake és Alex Lacamoire mellett jelölték, és ezzel történelmet írt, hiszen ő lesz az első női hiphop előadó, akit ez a megtiszteltetés ér.

10 érdekesség Loreena McKennitt életéből

Loreena McKennitt Lost Souls elnevezésű turnéja során 24 koncertet fog adni nyolc országban, 2019. március 29-én érkezik a Papp László Budapest Sportarénába.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek