Prodigy koncert április 28-án a Sportarénában!

2012/03/12  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Minden idők egyik legnagyobb bandája, a Prodigy ismét Magyarországon, és ezúttal nem aprózzák el a dolgot. A Budapest Sportarénában megrendezendő eseményről előzetesen csak annyit közöltek, hogy valami elképesztően új és hihetetlenül látványos dologgal készülnek. Nem először jönnek hozzánk, de most végre nem fesztiválon lépnek fel, hanem felhasználhatják a Sportaréna világszínvonalú világítási és hangosítási eszközeit.

Prodigy koncert április 28-án a Sportarénában!
Biztos mindenki hallott már róluk, hiszen jó pár számuk bejárta az egész világot, és méltán szerzett helyet nekik a rocktörténelem nagykönyvében. Engem a Breathe fogott meg lenyűgöző látványvilágával és őrült mozgásával. Ez a szám abban az időben annyira szokatlan volt, hogy sokan megdöbbentek nyers erején és a belőle áradó vadságon.

 


Különleges érdekesség, és sokan nem tudják, hogy a Firestarter-nek köze van Magyarországhoz, mégpedig a Budapesti metróhoz. Itt forgatták ugyanis ezt a videót, mégpedig 1996 elején. Jelen sorok szerzője is majdnem ott volt, de mégsem, ugyanis az alagutat biztosítottam, hogy nehogy beszökjenek a nem kívánatos személyek. Arról hogy ki is van a másik oldalon, és hogy éppen most forgatják azt a klipet, amit még 15 évvel később is játszani fognak a tévéadók nem is tudtam, de ha megneszeltem volna, biztosan átmegyek.

 


Elég régen jelent meg lemezük, a 2009-es Invaders Must Die felett már kissé eljárt az idő annak ellenére, hogy az erről kimásolt Omen az angol slágerlistán elérte a 4. helyezést. Egy kicsit már ódivatúnak hangzik, és valljuk be őszintén, nem is annyira Prodigy-s a stílusa. Ennek ellenére ott a helye minden koncerten és a dallamosabb részek még mindig képesek elég sok embert megmozgatni.

 


Még semmit sem lehet tudni arról, hogy mi lesz a mostani fellépés szenzációja, de az biztos nem fog nyomtalanul elmúlni az a másfél óra, amit velük tölthetünk. Szokatlan és meglepő, hogy egy akkora együttes koncertjére ilyen olcsó jegyek is kaphatók, de az is igaz az 5.900 forintos helyekre már csak korlátozott darabszámban váltatók.

 


 

 

Szólj hozzá!


Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb...

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

artist2watch: egymillió fontos bankjegy független zenészeknek

Független hazai előadók részére indít komplex támogatási programot a WMMD. A zenei disztribútor idén összesen 6 előadónak segít az előrejutásban – a közel egymillió forint értékű támogatás többek között klipkészítésre, fotózásra és marketingkommunikációs célokra fordítható.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.
Új koncertek