Prodigy koncert április 28-án a Sportarénában!

2012. március 12.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Minden idők egyik legnagyobb bandája, a Prodigy ismét Magyarországon, és ezúttal nem aprózzák el a dolgot. A Budapest Sportarénában megrendezendő eseményről előzetesen csak annyit közöltek, hogy valami elképesztően új és hihetetlenül látványos dologgal készülnek. Nem először jönnek hozzánk, de most végre nem fesztiválon lépnek fel, hanem felhasználhatják a Sportaréna világszínvonalú világítási és hangosítási eszközeit.

Prodigy koncert április 28-án a Sportarénában!
Biztos mindenki hallott már róluk, hiszen jó pár számuk bejárta az egész világot, és méltán szerzett helyet nekik a rocktörténelem nagykönyvében. Engem a Breathe fogott meg lenyűgöző látványvilágával és őrült mozgásával. Ez a szám abban az időben annyira szokatlan volt, hogy sokan megdöbbentek nyers erején és a belőle áradó vadságon.

 


Különleges érdekesség, és sokan nem tudják, hogy a Firestarter-nek köze van Magyarországhoz, mégpedig a Budapesti metróhoz. Itt forgatták ugyanis ezt a videót, mégpedig 1996 elején. Jelen sorok szerzője is majdnem ott volt, de mégsem, ugyanis az alagutat biztosítottam, hogy nehogy beszökjenek a nem kívánatos személyek. Arról hogy ki is van a másik oldalon, és hogy éppen most forgatják azt a klipet, amit még 15 évvel később is játszani fognak a tévéadók nem is tudtam, de ha megneszeltem volna, biztosan átmegyek.

 


Elég régen jelent meg lemezük, a 2009-es Invaders Must Die felett már kissé eljárt az idő annak ellenére, hogy az erről kimásolt Omen az angol slágerlistán elérte a 4. helyezést. Egy kicsit már ódivatúnak hangzik, és valljuk be őszintén, nem is annyira Prodigy-s a stílusa. Ennek ellenére ott a helye minden koncerten és a dallamosabb részek még mindig képesek elég sok embert megmozgatni.

 


Még semmit sem lehet tudni arról, hogy mi lesz a mostani fellépés szenzációja, de az biztos nem fog nyomtalanul elmúlni az a másfél óra, amit velük tölthetünk. Szokatlan és meglepő, hogy egy akkora együttes koncertjére ilyen olcsó jegyek is kaphatók, de az is igaz az 5.900 forintos helyekre már csak korlátozott darabszámban váltatók.

 


 

 

Szólj hozzá!


Péterfy Boriék az A38-on zárják az évet

Péterfy Boriék az A38-on zárják az évet

A Péterfy Bori & Love Band szokásos, A38-as évzáró-estindító szilveszteri koncertje – friss filmzene-dalokkal, klasszikus balladákkal és nagy...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Az, hogy popos, nem káromkodás – Passenger is visszajön Budapestre

Mike Rosenberg neve talán keveseknek ugrik be azonnal, azonban, ha azt mondjuk, Passenger, hirtelen szinte mindenkinek bevillan a Let Her Go című dal kellemes melódiája.

Esik a hó, te gondolj a nyárra – jövőre négy koncert is lesz a Balaton közepén

A Nagyon Balaton egyik legkülönlegesebb programjai az óriási népszerűségnek örvendő kompkoncertek. A sikerre való tekintettel 2019-ben már négy – szó szerint – balatoni bulival várják az érdeklődőket
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek