Rammstein - Made in Germany 1995-2011 Tour

2011. augusztus 16.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

A germán ipari-indusztriál-polgárpukkasztó brigád újra meghódítja Európa stadionjait.
Az új turnén, mint a nevéből is kiolvasható, fennállásuk 16 évének legjobb számait válogatták össze, és még látványosabb, még grandiózusabb színpadtechnikát ígérnek.

Rammstein - Made in Germany 1995-2011 Tour




Lehet, hogy most még távolinak tűnik az idő mikor ideérnek, de az eladásokat tekintve gyorsnak kell lenni, hogy a november 10-i Budapest Sportarénában megtartandó koncertre bejussunk. Németországban, Franciaországban, Luxemburgban és Svájcban már minden jegy elkelt, így az ottani rajongók hajlandóak lesznek akár hozzánk is eljönni, hogy láthassák kedvenceiket.


Magyarországon negyedszer lépnek fel, és a 2010. márciusi koncert alapján elmondhatom, hogy fantasztikusak élőben. Ők az az együttes a világon, akik a legtöbb pirotechnikát használják fel a színpadi játékukban: lángszórók, élve meggyújtott emberek, hatalmas robbanások és tűzesők, ezek mind a show részei. Gondolom (és remélem is), most is ugyanez lesz a műsor, ez kicsit olyan, mint az augusztus 20-i tűzijáték, csak éppen sokkal hangosabb és látványosabb.


Külön öröm, hogy hazánk a turné kezdetén van, mi vagyunk a 3. a sorban, így még mindegyikük friss és kipihent lesz. Egyelőre nincs hír arról, hogy mi lesz a számsorrend, sőt, azt sem lehet tudni, hogy melyek szerepelnek a műsorban, bár a rajongók sok kívánságlistát állítottak már össze.


Egy biztos, mégpedig az, hogy az eddig megjelent 6 stúdió albumról nehéz lesz azt a másfél órát összeállítani úgy, hogy minden rajongójuk igényeit teljesítsék. Vajon hogyan döntenek, mikor az a tét, hogy az Engel vagy a Reise, reise maradjon ki?

 

 


Remélhetőleg úgy, hogy mindkettőt hallani fogjuk, hiszen ezek, vagy éppen a Links 2,3,4 nélkül elképzelhetetlen lenne a koncert. Nekem mondjuk a legutóbbi lemezük, a Liebe ist für alle da a túlzások miatt nem jött be, és a jelenlegi állás szerint az együttes tagjai is úgy érzik, hogy kicsit túllőttek vele a célon. Tény, hogy a felnőtt korú tartalom miatt a Pussy videoklipjét semmilyen tévécsatorna nem játszotta de pont emiatt rengetegen keresték és vásárolták meg az ezt tartalmazó albumot. Említésre érdemesnek csak a Waidmanns Heil-t és a Frühling in Paris-t tartom, míg a 2001-es Mutter-t a címadó szám, az Ich will, a Mein Hertz Brennt és a fentebb említett Links is erősebb albummá teszi.

 

 

 


A Show bombasztikusságát illetően ígéretekben nincs hiány, és én el is hiszem nekik azt, hogy ez még jobb, még szebb, és főleg látványosabb lesz, mint az eddigiek. Mindössze elképzelni nem tudom, mivel lehet fokozni a már eddig is hihetetlen színpadtechnikát és előadásmódot. Lángoló ruhában fellépés, tömegbe lövés már mind volt, úgyhogy igencsak furdal a kíváncsiság, most mivel rukkolnak elő. Hab a tortán hogy egy teljesen új dalt is ígértek, amit kifejezetten erre a turnéra készítenek, és eddig sehol máshol nem volt hallható.

 

Jegyrendelés ITT.


 

 

Szólj hozzá!


Újabb zenész halt meg klipforgatás közben

Újabb zenész halt meg klipforgatás közben

A Blikk értesülése szerint a Texas állambeli Houstonban halálos lövés érte Justin Carter country zenészt. A 35 éves férfit saját fegyvere...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Blues for Jenő – összefogás-koncert lesz a Kobuciban Fekete Jenőért

A hazai blues talán legnagyobb hatású előadója,Fekete Jenő nemrég elkeseredett posztot tett közzé: gerincproblémái miatt hónapokig nem tud fellépni, így komoly anyagi nehézségei támadtak, hiszen a koncertezés jelenti számára az egyetlen bevételi forrást. Mivel segíthetnének a zenésztársak, ha nem a zenéléssel...

Ingyenes Demjén Ferenc, Magna Cum Laude és Supernem koncertekkel nyit a Plázs!

Alig két hónap, és nyit Siófok legkedveltebb szabadtéri szórakozóhelye, a Plázs, ahol idén fellép többek közt Demjén Ferenc, a Magna Cum Laude, a Halott Pénz és Majka is.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek