Rihanna koncert 2011.december 8.

2011. október 28.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Rihanna a világ egyik legfiatalabb és legsikeresebb énekese, és hogy koncerten is milyen csodálatos műsort ad elő, azt December 8-án mi is megláthatjuk a Sportarénában.

Rihanna koncert 2011.december 8.23 évesen ilyen magasra jutni, és ott is maradni, az valami csoda, mondják Rihanna rajongói, és kivételesen ebben a kritikusok is egyetértenek velük. 60 millió eladott kislemez, 20 millió album, 4 Grammy díj, ugyanennyi American Music Awards, 18 Billboard Music Awards és ő a legfiatalabb énekesnő, aki felkerült a Billboard lista élére. Összesen 92 féle zenei díjat kapott már eddig, és fiatal korára való tekintettel, még jó párat kapni fog. Hihetetlen számok, de mindezt nem tudta volna elérni zseniális hangja, és elképesztő színpadi megjelenése nélkül. A fényszórókon kívül is jelen van, 2006-ban létrehozott egy alapítványt, mely a súlyosan beteg gyerekeken segít, és hazája, Barbados tiszteletbeli kulturális nagykövete.


Ráadásul abban a meglepetésben is részünk lesz, hogy legújabb lemezét, a november végén megjelenő Talk That Talk-ot is előadja nekünk. Látványos show elemeket és feledhetetlen élményeket ígér nekünk, és én azt gondolom, nincs okunk kételkedni ebben.
Legújabb videója, a We Found Love erősen megosztja a közvéleményt. Van, aki a nők szabadságát, és a gyengeségük legyőzését szimbolizálja, mások szerint inkább a drogfogyasztás, és az erőszak pártján áll. Én nem mondom egyiket sem, de az biztos, hogy érdemes megnézni még akkor is, ha a végén nem akarunk véleményt formálni róla.

 


Első nagy sikerét 2007-ben érte el a Good Girl Gone Bad albumával, és ezen található az a szám is, mely elindította a siker felé. Nem más ez, mint az Umbrella, melytől hetekig hangos volt a világ, és ezt dúdolta minden fiatal. Napok alatt meghódította a slágerlistákat, volt ahol egyből első helyen nyitott. 2008-ban újra kiadták úgy, hogy az album nevéhez a Reloaded-et hozzáírták. Ez már két lemezes deluxe verzió, melynek második lemezén remixek sorakoznak.

 

 

Aki úgy gondolja, még gondolkozik a jegyvásárláson, ne sokat habozzon, mert a 6 féle belépőből már csak kettőben akadnak szabad jegyek!

 

A várható számlistát nézve az idei év egyik legjobb koncertje várható, hiszen benne van minden olyan dal, mely Rihannát sikeressé tette.

 

Only Girl (In the World)
Disturbia
Shut Up and Drive
Man Down
Darling Nikki
S&M
Let Me
Skin
Raining Men
Hard
Breakin' Dishes
The Glamorous Life
Medley: Run This Town / Live Your Life
Unfaithful
Hate That I Love You
California King Bed
What's My Name?
Rude Boy
Cheers (Drink to That)
Don't Stop the Music
Take a Bow

Ráadások
Love the Way You Lie (Part II)
Umbrella

 


 

 

Szólj hozzá!


60 évesen ismét nagyot megy a Gyöngyhajú lány!

60 évesen ismét nagyot megy a Gyöngyhajú lány!

Az Index mozis rovata számolt be arról, hogy a Gyöngyhajú lány melódiái is felcsendülnek Jonah Hill első nagyjátékfilmes rendezésének...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Elmarad az Alan Parsons Project koncertje!

Az eddig megvásárolt jegyek mostantól visszaválthatók a tervezett koncert dátumaitól számított 30 napig.

Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Le is írta nekünk – meg nektek is –, hogy miért és mégis hogyan :)
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek