Shadowland 2012.02.28-03.04. Kongresszusi Központ

2012. február 06.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Egy különleges előadást szeretnék bemutatni, mely nem koncert, nem színház, nem tánc, hanem mindezeknek összefonódása egy olyan különleges egésszé, mely soha nem látott élményekkel ajándékozza meg nézőit.

Shadowland 2012.02.28-03.04. Kongresszusi Központ


A varázslathoz nem kell más, mint egy hatalmas fehér vászon, mely hátulról meg van világítva, és egy tucatnyi ragyogó táncos, akik életre keltik az árnyékokat. Mert erről van szó, a fény és az árnyék meséli el nekünk a történetet, egy fiatal lány történetét, aki álmaiba menekül a valóság elől. Ott teljesíti be életét, és pergő képsorokban valósulnak meg a csodák, melyeket elképzel. Csak a fantázia szab határt a megjelenítésnek, és biztosan lehetünk benne, a Pilobus Táncszínház művészei minden elképzelhetőt el fognak követni, hogy elkápráztassanak minket. Néha azt sem fogjuk tudni hogyan jönnek létre a mesés alakzatok melyeket bemutatnak, de egy idő után már nem is fognak érdekelni, csak elmerülünk a képzelet birodalmában.

 


Mindössze 7 alkalommal mutatják be a produkciót a Kongresszusi Központban február 28. és március 4. között, ezért aki nem akar lemaradni róluk, annak igyekeznie kell a jegyvásárlással.

 


 

 

Szólj hozzá!


Mire jó egy szakítás?

Mire jó egy szakítás?

A párkapcsolatának vége nem az egyetlen változás Petruska életében, de a többi kicsit jobban hangzik: nemrég zenekari felállásra váltott,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Elhunyt a Hair zeneszerzője

89 éves korában meghalt Galt MacDermot Grammy- és Tony-díjas zeneszerző – közölte a Pitchfork értesüléseire hivatkozva a 24.hu. A hírt MacDermot unokája közölte.

Belogolt a SZIN-re a Clean Bandit

Bejelentette első fellépőit a Szegedi Ifjúsági Napok: a Tisza-parton lép fel jövőre az újlemezes Clean Bandit.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek