Shadowland 2012.02.28-03.04. Kongresszusi Központ

2012. február 06.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Egy különleges előadást szeretnék bemutatni, mely nem koncert, nem színház, nem tánc, hanem mindezeknek összefonódása egy olyan különleges egésszé, mely soha nem látott élményekkel ajándékozza meg nézőit.

Shadowland 2012.02.28-03.04. Kongresszusi Központ


A varázslathoz nem kell más, mint egy hatalmas fehér vászon, mely hátulról meg van világítva, és egy tucatnyi ragyogó táncos, akik életre keltik az árnyékokat. Mert erről van szó, a fény és az árnyék meséli el nekünk a történetet, egy fiatal lány történetét, aki álmaiba menekül a valóság elől. Ott teljesíti be életét, és pergő képsorokban valósulnak meg a csodák, melyeket elképzel. Csak a fantázia szab határt a megjelenítésnek, és biztosan lehetünk benne, a Pilobus Táncszínház művészei minden elképzelhetőt el fognak követni, hogy elkápráztassanak minket. Néha azt sem fogjuk tudni hogyan jönnek létre a mesés alakzatok melyeket bemutatnak, de egy idő után már nem is fognak érdekelni, csak elmerülünk a képzelet birodalmában.

 


Mindössze 7 alkalommal mutatják be a produkciót a Kongresszusi Központban február 28. és március 4. között, ezért aki nem akar lemaradni róluk, annak igyekeznie kell a jegyvásárlással.

 


 

 

Szólj hozzá!


Chester Benningtonnak üzent a Linkin Park halálának évfordulóján

Chester Benningtonnak üzent a Linkin Park halálának...

Bennington tavaly július 20-án hunyt el. A gyászoló család és barátok rá emlékeznek a szomorú évfordulón.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a Velencei-tónál!

Idén is megrendezik az Ütős Fesztivált a Velencei-tónál: az ingyenes rendezvényre péntektől három napon át várják a közönséget az agárdi szabadstrandon.

Negyedszer is a blues műfajé a Kobuci: jön az Óbudai Blues Fesztivál

A blues nem más, mint életérzés – vallja a VI. Óbudai Blues Fesztivál egyik amerikai fellépője, Big Daddy Willson. A július 23. és 27. közötti eseménysorozat idén is a műfaj legfontosabb hagyományaival és a legélesebb kortárs jelenével való találkozást ígéri. A magyar zenekarok mellett hallhatjuk többek között a texasi James...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek