Shadowland 2012.02.28-03.04. Kongresszusi Központ

2012. február 06.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Egy különleges előadást szeretnék bemutatni, mely nem koncert, nem színház, nem tánc, hanem mindezeknek összefonódása egy olyan különleges egésszé, mely soha nem látott élményekkel ajándékozza meg nézőit.

Shadowland 2012.02.28-03.04. Kongresszusi Központ


A varázslathoz nem kell más, mint egy hatalmas fehér vászon, mely hátulról meg van világítva, és egy tucatnyi ragyogó táncos, akik életre keltik az árnyékokat. Mert erről van szó, a fény és az árnyék meséli el nekünk a történetet, egy fiatal lány történetét, aki álmaiba menekül a valóság elől. Ott teljesíti be életét, és pergő képsorokban valósulnak meg a csodák, melyeket elképzel. Csak a fantázia szab határt a megjelenítésnek, és biztosan lehetünk benne, a Pilobus Táncszínház művészei minden elképzelhetőt el fognak követni, hogy elkápráztassanak minket. Néha azt sem fogjuk tudni hogyan jönnek létre a mesés alakzatok melyeket bemutatnak, de egy idő után már nem is fognak érdekelni, csak elmerülünk a képzelet birodalmában.

 


Mindössze 7 alkalommal mutatják be a produkciót a Kongresszusi Központban február 28. és március 4. között, ezért aki nem akar lemaradni róluk, annak igyekeznie kell a jegyvásárlással.

 


 

 

Szólj hozzá!


Hogyan szerettessük meg a zongorát a Spotify-generációval? Például a Walking Dead zeneszerzőjével!

Hogyan szerettessük meg a zongorát a...

Chad Lawson a klasszikus zongorázást keresztezi a legújabb technikai vívmányokkal, az elektronikus zene eszközeivel, így hoz létre egészen...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ints búcsút a nyárnak – vígasztaljon az Akvárium őszi-téli programja

Lemerülünk, kibekkeljük azt a nyolc-tíz hónapot, amíg újra papucsban járhatunk az utcán... Még van pár szabadtéri záróbuli, az Akvárium víz alatti termeiben viszont már beindult az élet – biztosítva a szünet nélküli átmenetet.

Most akkor ki nyúlta le Gesztiék dalát?

Mert valaki biztos, sőt, az online sajtóban megjelent cikkek szerint egy ismert zenekar volt az elkövető.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek