Shadowland 2012.02.28-03.04. Kongresszusi Központ

2012. február 06.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Egy különleges előadást szeretnék bemutatni, mely nem koncert, nem színház, nem tánc, hanem mindezeknek összefonódása egy olyan különleges egésszé, mely soha nem látott élményekkel ajándékozza meg nézőit.

Shadowland 2012.02.28-03.04. Kongresszusi Központ


A varázslathoz nem kell más, mint egy hatalmas fehér vászon, mely hátulról meg van világítva, és egy tucatnyi ragyogó táncos, akik életre keltik az árnyékokat. Mert erről van szó, a fény és az árnyék meséli el nekünk a történetet, egy fiatal lány történetét, aki álmaiba menekül a valóság elől. Ott teljesíti be életét, és pergő képsorokban valósulnak meg a csodák, melyeket elképzel. Csak a fantázia szab határt a megjelenítésnek, és biztosan lehetünk benne, a Pilobus Táncszínház művészei minden elképzelhetőt el fognak követni, hogy elkápráztassanak minket. Néha azt sem fogjuk tudni hogyan jönnek létre a mesés alakzatok melyeket bemutatnak, de egy idő után már nem is fognak érdekelni, csak elmerülünk a képzelet birodalmában.

 


Mindössze 7 alkalommal mutatják be a produkciót a Kongresszusi Központban február 28. és március 4. között, ezért aki nem akar lemaradni róluk, annak igyekeznie kell a jegyvásárlással.

 


 

 

Szólj hozzá!


60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

A rajongóknak lehetősége volt egy aukció keretein belül megvásárolni a zenész értéktárgyait. Az eseményre New Yorkban, a Hard Rock Caféban...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

BFZ à la carte!

Hasznos újdonsággal jelentkezik a Fesztiválzenekar: idén először a bérletek és szólójegyek mellett a közönség Szabad bérletet is vásárolhat Fischer Iván és a Budapesti Fesztiválzenekar 2018–19-es szezonjára. BFZ à la carte, vagyis magunk válogathatjuk össze, milyen koncertek szerepeljenek bérletünkben.

Fekete István (ex-Carbonfools) akusztik lesz a TRIP teraszon

Fekete István, a Carbonfools és a V.U.K. egykori gitárosa Kartonpapír Bolyongó című lemezét mutatja be egy szál akusztikus gitárra és énekre hangszerelve.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek