Év koncertje - szavazás

Szomszédolunk: Bécs legextrémebb klubjai

2012. május 04.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Ha sikerült lépést tartanod az elektronikus zenei élet legújabb fejleményeivel, akkor talán már azt is észrevetted, hogy az osztrák fővárosban a legextrémebb helyszíneken táncolhatod végig az éjszakát. Óriáskerék, szauna, metróakna, fürdőhajó - a közös pont, hogy dübörög az electro.

Szomszédolunk: Bécs legextrémebb klubjai

A bécsi Práter művészeti térré alakított szaunája önmagában megéri, hogy útra kerekedj és egy hajnalig tartó partyn megismerkedj vele, hogyan szól a minimal techno az 1800 nm-es komplexumban. A szauna a jó társaságról szól, és pontosan ez az a koncepció, ami a Poolbar Festival szervezőit inspirálta. Erre a feladatra választották ki többek között sztárfellépőjüket, A-Traket is - a kanadai csodagyereket, aki, miután 15 évesen nemzetközi DMC bajnokságot nyert, Kanye West teltházas koncertjein edzette magát, hogy aztán a Fool's Gold rádióadónak és a Barbra Streisand remixnek köszönhetően visszavonhatatlanul trendsetter váljon belőle.
Bécs, Poolbar Festival, 2012. május 10-12., Pratersauna


A nyárkezdésre még egy nagy dobással készül a nyüzsgő főváros szórakoztató negyede. A fesztiválon a Pratersauna mellett a vidámpark további helyszínein is az electro, a deephouse és a dubstep nagymesterei vonulnak majd fel, köztük Delano Smith Detroitből, Juju & Jordash Amszterdamból, valamint Krystal Klear és Om Unit a szigetországból. És ha már Práter, akkor nem maradhat ki a kalandból az óriáskerék sem, ahol a bécsi kilátást most a technokabinná alakított fülkéből fedezheted fel.
Bécs, Praterunser Festival, 2012. június 14-17., Prater


És mit szólnál egy metróaknában kialakított, hangerőbiztos helyszínhez? A Flex nem véletlenül küzdötte fel magát az első helyre a szórakozóhelyek listáján; csúcsminőségű hangtechnika, sztárfellépők, és persze a Donau Canal varázsa. Mert ha már erre jársz, egy fürdőzés és koktélozás a beach bárokban, mint a Strandbar Herrmann, vagy a Badeschiff, party előtt és azután is kihagyhatatlan alternatíva.
Bécs, Flex, Donau Canal


További információk a http://www.wien.info/hu oldalon.


 

 

Szólj hozzá!


Nagy buli lesz: fellép a Queen az Oscar-gálán

Nagy buli lesz: fellép a Queen az Oscar-gálán

Kicsit nem figyelünk oda, aztán már az egész net tele van azzal, hogy a Queen – pontosabban: Queen & Adam Lambert – is fellép a vasárnapi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Plágium ügy: Petruskát kizárták, Oláh Gergő jön A Dal szombati döntőjébe

Úgy tűnik, nem volt alaptalan a vádaskodás A Dal egyik versenyművével kapcsolatban. A szakértők vizsgálódtak, és döntésre jutottak: Petruska Andrásnak távoznia kell, helyét Oláh Gergő veszi át.

Soha vissza nem térő alkalom: dalt írhatsz a rendőrségnek

A biztonságos közlekedéshez kapcsolódó témában dalíró pályázatot írt ki a DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság. A beérkezett műveket Nagy Ricsi énekes vezényletével fogják zsűrizni.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek