Újabb külföldi fellépők a Hegy'-en

2012. május 11.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Jó hír, hogy noha évszázadokig hiába próbálták elérni az örök fiatalságot: ez rakamazi fesztiválozóknak idén sikerül.

Újabb külföldi fellépők a Hegy'-en

A német Alphaville ugyanis 1982-ben Forever young néven alakult, s bár később nevet váltott, az azonos című világslágere még azoknak is „benne van" a fülében, akik nem kifejezetten Alphaville-rajongók. Egyébként a Marian Gold vezette banda slágereit a tavalyi Hegy'-nagyszínpados Guano Apes és a rapper Jay Z is feldolgozta már.
S bár a csatolt fotó kissé idejétmúltnak, vagy - a manapság divatos kifejezéssel élve- retrónak mondható, a banda nyilván mindent megtesz majd azért, hogy a mai kor igényeinek megfelelően lenyűgözzék a közönséget.
De a külföldi fellépők sorának még természetesen nincs vége: a kaliforniai Set Your Goals is zúz majd a Hegyalján. A melodikus HC-t, popos punkot játszó csapat a fellépések mellett 2010 óta folyamatosan dolgozott most megjelent új albumán, a Burning at both ends-en, amelyről a megjelenés előtt időről-időre közzétettek egy-egy számot, legutóbb például az I'll walk it off címűt.

Olaszországból jön a Helia, akik tavaly akkora bulit csináltak a fesztiválon, hogy a közönség visszakövetelte őket.
(M)

 

 

Szólj hozzá!


Különleges Bródy-kiadvány a Record Store Day-en

Különleges Bródy-kiadvány a Record Store Day-en

Az idei Record Store Day alkalmából különleges kiadvánnyal jelentkezik a Ground Records. Kiadásukban Bródy János, tavaly novemberben, az online...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Encián – új lemezét mutatja be a Makám vasárnap

Bejelentjük elfogultságunkat: a szerkesztőség egy része Makám-rajongó. Krulik Zoltán és zenésztársai jelenléte, az énekesnők angyalokat is maguk mögött hagyó hangja (bár még sosem hallottunk igazi angyalt énekelni...) mindig megkoronázza a napot, akármilyen törődött is az ember.

A szíriai lakodalmastól a Glastonburyig: Omar Souleyman ismét Budapestre jön

Omar Souleyman a kefiával és a sötét napszemüveggel igazi jelenség, ehhez jön még az elektronikával kevert szíriai zenéje, amivel már a Glastonburyn is fellépett. Tavaly a To Syria With Love című lemezével lépett fel a Dürer Kertben, most az A38-ra érkezik.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek