Újabb külföldi fellépők a Hegy'-en

2012. május 11.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Jó hír, hogy noha évszázadokig hiába próbálták elérni az örök fiatalságot: ez rakamazi fesztiválozóknak idén sikerül.

Újabb külföldi fellépők a Hegy'-en

A német Alphaville ugyanis 1982-ben Forever young néven alakult, s bár később nevet váltott, az azonos című világslágere még azoknak is „benne van" a fülében, akik nem kifejezetten Alphaville-rajongók. Egyébként a Marian Gold vezette banda slágereit a tavalyi Hegy'-nagyszínpados Guano Apes és a rapper Jay Z is feldolgozta már.
S bár a csatolt fotó kissé idejétmúltnak, vagy - a manapság divatos kifejezéssel élve- retrónak mondható, a banda nyilván mindent megtesz majd azért, hogy a mai kor igényeinek megfelelően lenyűgözzék a közönséget.
De a külföldi fellépők sorának még természetesen nincs vége: a kaliforniai Set Your Goals is zúz majd a Hegyalján. A melodikus HC-t, popos punkot játszó csapat a fellépések mellett 2010 óta folyamatosan dolgozott most megjelent új albumán, a Burning at both ends-en, amelyről a megjelenés előtt időről-időre közzétettek egy-egy számot, legutóbb például az I'll walk it off címűt.

Olaszországból jön a Helia, akik tavaly akkora bulit csináltak a fesztiválon, hogy a közönség visszakövetelte őket.
(M)

 

 

Szólj hozzá!


Orvosok fejtették meg Michael Jackson táncmozdulatának titkát

Orvosok fejtették meg Michael Jackson...

Orvosok találtak magyarázatot arra a fizikai képtelenségnek tűnő táncmozdulatra, amellyel Michael Jackson kápráztatta el a közönséget a Smooth...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Teát ittunk Afrikában Elizabettel – sikerült kikúrálnunk magunkat

Valahogy úgy alakult a dolog, hogy sosem voltam még KFT-koncerten, és be kell látnom, hogy ez nagy hiba volt. Többet nem fordul elő, megígérem.

Monumentális, mégis imádni való one-man-show: Trónok harca élő koncert

Az érzések skálájának teljes spektrumát élhette át valamennyi Trónok harca rajongó, aki részt vett a Papp László Arénában május 18-án tartott monumentális koncerten. Megkockáztatom: nemcsak a rajongóknak okozhatott felejthetetlen élményt az előadás, hanem azoknak is, akik esetleg nem is ismerik a történetet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek