Újabb külföldi fellépők a Hegy'-en

2012. május 11.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Jó hír, hogy noha évszázadokig hiába próbálták elérni az örök fiatalságot: ez rakamazi fesztiválozóknak idén sikerül.

Újabb külföldi fellépők a Hegy'-en

A német Alphaville ugyanis 1982-ben Forever young néven alakult, s bár később nevet váltott, az azonos című világslágere még azoknak is „benne van" a fülében, akik nem kifejezetten Alphaville-rajongók. Egyébként a Marian Gold vezette banda slágereit a tavalyi Hegy'-nagyszínpados Guano Apes és a rapper Jay Z is feldolgozta már.
S bár a csatolt fotó kissé idejétmúltnak, vagy - a manapság divatos kifejezéssel élve- retrónak mondható, a banda nyilván mindent megtesz majd azért, hogy a mai kor igényeinek megfelelően lenyűgözzék a közönséget.
De a külföldi fellépők sorának még természetesen nincs vége: a kaliforniai Set Your Goals is zúz majd a Hegyalján. A melodikus HC-t, popos punkot játszó csapat a fellépések mellett 2010 óta folyamatosan dolgozott most megjelent új albumán, a Burning at both ends-en, amelyről a megjelenés előtt időről-időre közzétettek egy-egy számot, legutóbb például az I'll walk it off címűt.

Olaszországból jön a Helia, akik tavaly akkora bulit csináltak a fesztiválon, hogy a közönség visszakövetelte őket.
(M)

 

 

Szólj hozzá!


Felállt a Rock and Roll Hírességek Csarnokának 2019-es hadosztálya

Felállt a Rock and Roll Hírességek Csarnokának...

Lezárult a szavazás, és már nyilvánossá is vált, kik azok a szerencsések, akik 2019-ben ünnepélyes keretek közt kerülnek majd be a Rock & Roll...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Pharell Williams már nem happy: jó sokat kell fizetnie plágiumért

Jó, nem egyedül, ketten állják az ötmilliós számlát: Robin Thicke-vel 1,4 milliárd forintnak megfelelő dollárt fizetnek egy hosszú idő után lezárult szerzői jogi perben, amely nagy sikerű számuk, a Blurred Lines miatt indult – számolt be róla a BBC News.

Hagyjátok énekelni! Toto Cutugno ismét Budapestre jön

75. születésnapja alkalmából 2019. április 27-én Toto Cutugno elhozza hozzánk utánozhatatlan varázsát, az olasz dalok által közvetített hamisítatlan mediterrán életérzést.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek