Újra támadnak a Filmzenék!

2012. május 16.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Megismételve a tavalyi fantasztikus koncertet, a Budafoki Dohnányi Zenekar még több és még jobb filmzenével kedveskedik hallgatóságának. Ezúttal a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesznek láthatóak és hallhatóak június 8-án, pénteken este.

 

Újra támadnak a Filmzenék!
Hollerung Gábor zeneigazgató vezényletével most Új Dimenziók címen hallható műsoruk. Úgy tűnik, kimeríthetetlen alapanyagot szolgáltat a sikeres filmek kísérőzenéinek előadása, és az benne a fantasztikus, hogy ezeket hallva mindenkit elönt az érzelem. Ki az, akit ne környékezne meg az elérzékenyülés, mikor felcsendül a Forrest Gump híres betétdala, vagy a Vissza a jövőbe legendás első taktusai... Most mindezt élőben is hallhatjuk, méghozzá hazánk egyik leghíresebb és legjobban felkészült zenekarától.A fiatalabbaknak is szól néhány sláger, a Die Hard II, Gladiator vagy a Karib-tenger kalózai - a híres melódiák mind az utóbbi évek legendás kasszasikereiben csendültek fel. Ez azon kevés esemény egyike, ahová bátran mehetnek idősebbek és fiatalok, senki sem fogja kinézni a másikat. Még az is könnyen megeshet, hogy mire véget ér a koncert, olyat is hallunk, amiről azt gondoltuk volna eddig, hogy nem is érdekel, de ez után már magát a filmet is látni szeretnénk.Lesznek tehát meglepetések, és párat hadd áruljak el már most is. A Jurassic park, az Indiana Jones és a Volt egyszer egy vadnyugat zenéjét biztosan hallani fogjuk, de hogy ezeken kívül még mit, arról most többet nem mondhatok... Zárásként csak annyit, hogy a jegyárak miatt sem kell aggódni, 3.900.- forintért már láthatjuk-hallhatjuk ezt a páratlan és felejthetetlen produkciót.
(D)


 

 

Szólj hozzá!


Felállt a Rock and Roll Hírességek Csarnokának 2019-es hadosztálya

Felállt a Rock and Roll Hírességek Csarnokának...

Lezárult a szavazás, és már nyilvánossá is vált, kik azok a szerencsések, akik 2019-ben ünnepélyes keretek közt kerülnek majd be a Rock & Roll...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Pharell Williams már nem happy: jó sokat kell fizetnie plágiumért

Jó, nem egyedül, ketten állják az ötmilliós számlát: Robin Thicke-vel 1,4 milliárd forintnak megfelelő dollárt fizetnek egy hosszú idő után lezárult szerzői jogi perben, amely nagy sikerű számuk, a Blurred Lines miatt indult – számolt be róla a BBC News.

Hagyjátok énekelni! Toto Cutugno ismét Budapestre jön

75. születésnapja alkalmából 2019. április 27-én Toto Cutugno elhozza hozzánk utánozhatatlan varázsát, az olasz dalok által közvetített hamisítatlan mediterrán életérzést.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek