Újra támadnak a Filmzenék!

2012. május 16.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Megismételve a tavalyi fantasztikus koncertet, a Budafoki Dohnányi Zenekar még több és még jobb filmzenével kedveskedik hallgatóságának. Ezúttal a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesznek láthatóak és hallhatóak június 8-án, pénteken este.

 

Újra támadnak a Filmzenék!
Hollerung Gábor zeneigazgató vezényletével most Új Dimenziók címen hallható műsoruk. Úgy tűnik, kimeríthetetlen alapanyagot szolgáltat a sikeres filmek kísérőzenéinek előadása, és az benne a fantasztikus, hogy ezeket hallva mindenkit elönt az érzelem. Ki az, akit ne környékezne meg az elérzékenyülés, mikor felcsendül a Forrest Gump híres betétdala, vagy a Vissza a jövőbe legendás első taktusai... Most mindezt élőben is hallhatjuk, méghozzá hazánk egyik leghíresebb és legjobban felkészült zenekarától.A fiatalabbaknak is szól néhány sláger, a Die Hard II, Gladiator vagy a Karib-tenger kalózai - a híres melódiák mind az utóbbi évek legendás kasszasikereiben csendültek fel. Ez azon kevés esemény egyike, ahová bátran mehetnek idősebbek és fiatalok, senki sem fogja kinézni a másikat. Még az is könnyen megeshet, hogy mire véget ér a koncert, olyat is hallunk, amiről azt gondoltuk volna eddig, hogy nem is érdekel, de ez után már magát a filmet is látni szeretnénk.Lesznek tehát meglepetések, és párat hadd áruljak el már most is. A Jurassic park, az Indiana Jones és a Volt egyszer egy vadnyugat zenéjét biztosan hallani fogjuk, de hogy ezeken kívül még mit, arról most többet nem mondhatok... Zárásként csak annyit, hogy a jegyárak miatt sem kell aggódni, 3.900.- forintért már láthatjuk-hallhatjuk ezt a páratlan és felejthetetlen produkciót.
(D)


 

 

Szólj hozzá!


Orvosok fejtették meg Michael Jackson táncmozdulatának titkát

Orvosok fejtették meg Michael Jackson...

Orvosok találtak magyarázatot arra a fizikai képtelenségnek tűnő táncmozdulatra, amellyel Michael Jackson kápráztatta el a közönséget a Smooth...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Teát ittunk Afrikában Elizabettel – sikerült kikúrálnunk magunkat

Valahogy úgy alakult a dolog, hogy sosem voltam még KFT-koncerten, és be kell látnom, hogy ez nagy hiba volt. Többet nem fordul elő, megígérem.

Monumentális, mégis imádni való one-man-show: Trónok harca élő koncert

Az érzések skálájának teljes spektrumát élhette át valamennyi Trónok harca rajongó, aki részt vett a Papp László Arénában május 18-án tartott monumentális koncerten. Megkockáztatom: nemcsak a rajongóknak okozhatott felejthetetlen élményt az előadás, hanem azoknak is, akik esetleg nem is ismerik a történetet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek