Újra támadnak a Filmzenék!

2012/05/16  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Megismételve a tavalyi fantasztikus koncertet, a Budafoki Dohnányi Zenekar még több és még jobb filmzenével kedveskedik hallgatóságának. Ezúttal a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesznek láthatóak és hallhatóak június 8-án, pénteken este.

 

Újra támadnak a Filmzenék!
Hollerung Gábor zeneigazgató vezényletével most Új Dimenziók címen hallható műsoruk. Úgy tűnik, kimeríthetetlen alapanyagot szolgáltat a sikeres filmek kísérőzenéinek előadása, és az benne a fantasztikus, hogy ezeket hallva mindenkit elönt az érzelem. Ki az, akit ne környékezne meg az elérzékenyülés, mikor felcsendül a Forrest Gump híres betétdala, vagy a Vissza a jövőbe legendás első taktusai... Most mindezt élőben is hallhatjuk, méghozzá hazánk egyik leghíresebb és legjobban felkészült zenekarától.



A fiatalabbaknak is szól néhány sláger, a Die Hard II, Gladiator vagy a Karib-tenger kalózai - a híres melódiák mind az utóbbi évek legendás kasszasikereiben csendültek fel. Ez azon kevés esemény egyike, ahová bátran mehetnek idősebbek és fiatalok, senki sem fogja kinézni a másikat. Még az is könnyen megeshet, hogy mire véget ér a koncert, olyat is hallunk, amiről azt gondoltuk volna eddig, hogy nem is érdekel, de ez után már magát a filmet is látni szeretnénk.



Lesznek tehát meglepetések, és párat hadd áruljak el már most is. A Jurassic park, az Indiana Jones és a Volt egyszer egy vadnyugat zenéjét biztosan hallani fogjuk, de hogy ezeken kívül még mit, arról most többet nem mondhatok... Zárásként csak annyit, hogy a jegyárak miatt sem kell aggódni, 3.900.- forintért már láthatjuk-hallhatjuk ezt a páratlan és felejthetetlen produkciót.
(D)


 

 

Szólj hozzá!


HangFeszt Fóton a Szent Efrém zenekarral (is)

HangFeszt Fóton a Szent Efrém zenekarral (is)

Azért a férfikart emeltük ki, mert éppen hétfőn hallottuk őket az Artisjus-díjátadón – életünkben először. Ez a rövidke fellépés annyira...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Szerdán nyílik Tarján Zsófi kiállítása a Dantéban

Az esemény szerint a témák: popszakma, megáll az idő, repülés. A képeket meg lehet vásárolni és egy hónapig meg tudjátok nézni a helyszínen (1023 Török utca 1.).

Charlie, Margaret Island, Magna Cum Laude, Kiscsillag, Honeybeast: 20 helyszínen több mint 50 program a Gizella Napokon

Május 6. és 12. között 20 helyszínen több mint 50 ingyenes zenei, családi és gasztronómiai program várja az érdeklődőket a veszprémi Gizella Napokon.
Új koncertek