Zorán lép fel December 29.-én a Budapest Sportarénában

2011. november 04.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Fantasztikus év vége lesz az idei mert karácsony és szilveszter között December 29.-én Zorán koncert lesz a Sportarénában.

Zorán lép fel December 29.-én a Budapest Sportarénában


Egyúttal jubileumi is lesz, hiszen ilyen nagy számú közönség előtt tizedszer lép fel a Kossuth-és Liszt díjas énekes-zeneszerző, aki magáénak mondhatja a Magyar Köztársasági Érdemrend tiszti- és középkeresztjét is. Hatszor lépett fel Budapest Sportcsarnokban, és háromszor az Arénában, igaz ez 5 évvel ezelőtt történt. Régen láthattuk tehát Magyarország egyik legjobb zenészét akinek ígérete szerint ez egy fantasztikus hangulatú, nagy lélegzetű este lesz mely méltó az ünnepi hangulathoz.

 

 

Számíthatunk klasszikus számokra, ezek adják majd a műsor nagy részét de az ősszel megjelent Körtánc-Kóló című albumról is hallhatunk vadonatúj dalokat egy külön blokkban. A Kóló egy balkáni néptánc neve, Zorán ezzel utal szerb származására. Ez az első lemez, amin délszláv gyökereihez nyúl vissza, ezért különösen izgalmas lesz hallani, mit oszt meg ebből velünk.


Régi, kipróbált zenésztársai kísérik majd: Horváth Kornél (ütőhangszerek), Sipeki Zoltán (gitár), Lattmann Béla (basszusgitár), Gyenge Lajos (dob), Jávori Ferenc Fegya(zongora).

 

 

Természetesen vendégek is lesznek, talán senki nem lepődik majd meg, hogy az LGT 4 tagját is viszontláthatjuk: Karácsony Jánost, Presser Gábort, (aki az új lemez 8 dalát szerezte, és minden számban közre is működött), Somló Tamást és Solti Jánost. Ezen az estén a hölgyeket a fantasztikus hangú Rúzsa Magdi képviseli.

 

 

Olyan híreket is olvasni, hogy talán utoljára ad koncertet Zorán az Arénában. Ez érthető is, hiszen hihetetlen, de 69 éves, és egy ilyen nagy volumenű előadás óriási szervezést és hatalmas munkát jelent. Én azonban biztos vagyok abban, hogy az Arénában egy gombostűt se lehet majd leejteni, annyian lesznek majd. A hangulatra sem lesz panasz, mert a közönség szeretetét Zorán mindig is birtokolta, pályafutása során rendre telt házas előadásokat adott.


 

 

Szólj hozzá!


Gájer Bálint párt keres egy duetthez

Gájer Bálint párt keres egy duetthez

Gájer Bálint nagy erőkkel készül karácsonyi nagy koncertjére (az esemény adatlapját csatoltuk). Az élményben, amelyet egy ilyen ünnepi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az opera szórakoztatóbb változata – UPeramesék Papagénóval Újpesten

Az opera manapság nem az a műfaj, amit önként választanak a fiatalok kellemes időtöltés céljából, pedig ugyanolyan szórakoztató is lehet, mint bármely más gyermekeknek szánt darab. Hábetler András operaénekes, rendező, a Magyar Állami Operaház gyermek és ifjúsági műsorai és a Budapesti Fesztiválzenekar nagy sikerű...

Andrea Bocelli állandó karmesterével Budapestre érkezik az IL VOLO!

A klasszikus és pop-zene határait feszegető, világszerte népszerű három fiatal olasz énekes alkotta trió koncertjét végre a hazai közönség is élőben élvezheti: az együttes 2018. december 10-én a Papp László Sportarénában lép fel.

Csak most búcsúztatták el Aviciit

Avicii családja, barátai és rajongóinak százai gyűltek össze Svédországban pénteken, hogy emlékezzenek a DJ-re. Arról nem szólnak a híradások, hogy miért vártak hét hónapig a svéd dj tragikus halála után.

Ez már hányadik botrány, amióta Zámbó Jimmy meghalt...?

Már annyiszor elhatároztuk, hogy megnézünk egy X-faktort, de valahogy nem ugrottuk meg a feladatot, az első öt perc kifogott rajtunk. A mostani balhéról is a Blikkből értesültünk.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek