Év koncertje - szavazás

Zorán lép fel December 29.-én a Budapest Sportarénában

2011. november 04.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Fantasztikus év vége lesz az idei mert karácsony és szilveszter között December 29.-én Zorán koncert lesz a Sportarénában.

Zorán lép fel December 29.-én a Budapest Sportarénában


Egyúttal jubileumi is lesz, hiszen ilyen nagy számú közönség előtt tizedszer lép fel a Kossuth-és Liszt díjas énekes-zeneszerző, aki magáénak mondhatja a Magyar Köztársasági Érdemrend tiszti- és középkeresztjét is. Hatszor lépett fel Budapest Sportcsarnokban, és háromszor az Arénában, igaz ez 5 évvel ezelőtt történt. Régen láthattuk tehát Magyarország egyik legjobb zenészét akinek ígérete szerint ez egy fantasztikus hangulatú, nagy lélegzetű este lesz mely méltó az ünnepi hangulathoz.

 

 

Számíthatunk klasszikus számokra, ezek adják majd a műsor nagy részét de az ősszel megjelent Körtánc-Kóló című albumról is hallhatunk vadonatúj dalokat egy külön blokkban. A Kóló egy balkáni néptánc neve, Zorán ezzel utal szerb származására. Ez az első lemez, amin délszláv gyökereihez nyúl vissza, ezért különösen izgalmas lesz hallani, mit oszt meg ebből velünk.


Régi, kipróbált zenésztársai kísérik majd: Horváth Kornél (ütőhangszerek), Sipeki Zoltán (gitár), Lattmann Béla (basszusgitár), Gyenge Lajos (dob), Jávori Ferenc Fegya(zongora).

 

 

Természetesen vendégek is lesznek, talán senki nem lepődik majd meg, hogy az LGT 4 tagját is viszontláthatjuk: Karácsony Jánost, Presser Gábort, (aki az új lemez 8 dalát szerezte, és minden számban közre is működött), Somló Tamást és Solti Jánost. Ezen az estén a hölgyeket a fantasztikus hangú Rúzsa Magdi képviseli.

 

 

Olyan híreket is olvasni, hogy talán utoljára ad koncertet Zorán az Arénában. Ez érthető is, hiszen hihetetlen, de 69 éves, és egy ilyen nagy volumenű előadás óriási szervezést és hatalmas munkát jelent. Én azonban biztos vagyok abban, hogy az Arénában egy gombostűt se lehet majd leejteni, annyian lesznek majd. A hangulatra sem lesz panasz, mert a közönség szeretetét Zorán mindig is birtokolta, pályafutása során rendre telt házas előadásokat adott.


 

 

Szólj hozzá!


Bazinagy emlékbuli lesz Őriszentpéteren: fellép az Omega és a Creedence Clearwater Revival (?)

Bazinagy emlékbuli lesz Őriszentpéteren: fellép az...

Egy Facebook-bejegyzésből tudtuk meg, hogy Woodstock 50. évfordulójára Őriszentpéteren egy megabulival készülnek augusztus 17-én.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ha addig több előadót nem zárnak ki, kész A DAL szombati döntőseinek listája

Döntőjéhez érkezett A Dal 2019, szombaton kiderül, hogy a nyolcas mezőnyből melyik mű nyeri el a Magyarország legjobb dala címet.

Férfiuralom van a toplistákon

A nemek közötti szakadékra mutatott rá a BBC kutatása, amely szerint a tavalyi toplistás popzenei számok előadói között háromszor annyi férfi volt, mint nő.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek