„Minden álmom otthona” Fenyő Miklós koncert

2012/07/03  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Mi a program a nyár utolsó szombatján? Nem is kérdés: minden évben egy felejthetetlen Fenyő Miklós-koncerttel fejeződik be a vakáció. Augusztus utolsó hétvégéjén szinte hiányozna, ha nem lenne, így idén sem lesz másképp.

„Minden álmom otthona” Fenyő Miklós koncert

1997 óta minden évben fergeteges rock and roll ünnepnek számít, amikor Fenyő Miklós a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra lép. A visszatérő vendégek már tudják, hogy minden évben valami különleges látvánnyal, díszlettel és show-val várja közönségét Mr. Rock And Roll.

Idén májusban utolsó alkalommal játszotta a József Attila Színház a Made in Hungaria című színdarabot. A darab Fenyő Miklós életének egy szakaszát dolgozza fel. A 2001 októberében bemutatott művet több mint 320 alkalommal játszották, amiben maga Fenyő Miklós is szerepet kapott. Erre a darabra is emlékeznek a koncerten a főszereplőkkel együtt, igazi házibuli hangulatot varázsolva a Margitszigetre.

Természetesen, a műsorból nem hiányozhatnak majd a legismertebb dalok - Csavard fel a szőnyeget, Csókkirály, Hotel Menthol, Limbó Hintó, Napfény a jégen valamint a többi Hungária- és Fenyő-sláger.

2012. augusztus 25. - Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Sztárvendégek: a Made in Hungaria színdarab főszereplői:
Miller Zoltán, Blazsovszky Ákos, Ferencz Bálint, Gieler Csaba, Háda János, Lévay Viktória.

További információ és jegyrendelés: www.fenyo.koncert.hu

 


 

 

Szólj hozzá!


Nevezz meg negyven magyar slágert!

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)

Eldrogozott évek, átivott hónapok – most vége

Emlékszünk rá... Amikor teljesen szétcsúszva állt a színpadon, és felrohant egy rajongója, hogy dühösen megpróbáljon elzavarni mindenkit, hogy ne nézzék őt... így... Bérczesi Robi első, teljes egészében józanul írt dala most egy videóklip kíséretében debütál.
Új koncertek