Menopauza 1170x180

A Tankcsapda frontembere a Playboy Man of the Year 2019 jelöltjei között

2019/01/19  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

A Playboy magazin ezúttal is az olvasók véleményére kíváncsi és öt különböző kategóriában sorakoztatja fel hazánk meghatározó férfi egyéniségeit, hogy végül kiderüljön, kik nyerhetik el az év férfija címet – olvastuk a Marketing &Média Online-on.

Fotó: Tankcsapda/FB

A Man of the Year 2019 célja, hogy olyan példaképeket mutassanak be, akik saját területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtanak és sikereikkel másokat is inspirálnak. Az olvasók ezúttal is hat kategóriában adhatják le voksukat kedvencükre – írja a portál.

Lukács Lászlót az "IKON" kategóriában jelölték, olyan versenytársakkal együtt, mint Charlie és Geszti Péter. Az "ELŐADÓMŰVÉSZ" kategória jelöltjei között olyan zenészek vannak, mint Diaz (Wellhello), Freddie (Fehérvári Gábor Alfréd), Járai Márk (Halott Pénz) és Szakács Gergő (Follow the Flow).

A Man of the Year 2019 célja, hogy olyan példaképeket mutassanak be, akik saját területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtanak és sikereikkel másokat is inspirálnak. 

Ha szavazol, versenyben vagy az Alfa Romeo Giulia hétvégi tesztvezetésért, vagy az 5 db páros belépő egyikéért a Playboy Man of the Year 2019 gálára, de nyerhetsz egy negyedéves Playboy magazin előfizetést is.

Szavazni itt lehet, úgy, hogy rákattintasz a jelölted fotójára, és megnyomod a RÁ SZAVAZOK gombot. A legtöbb szavazatot begyűjtő hírességek pedig egy nagyszabású díjátadó gála keretében vehetik majd át az első helyezettnek járó díjat

Kapcsoldódó cikkeink

>> Lányok, sírhattok: Lukács Laci elkelt

>> Innen indult Horváth Charlie pályája is – emléktábla került a legendás hely falára

>> Kiszáll egy időre a Wellhello

>> Jubileumi koncerttel készült a VOLTra a Halott Pénz

 

Playboy, Man of the Year, Lukács László, Geszti Péter, Charlie, Diaz, Freddie, Járai Márk, Szakács Gergő

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek