Apropó: újévi fogadalom – nem ismertünk rá Kunovics Katinkára

2020/01/02  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Év eleji sztereotípia ez az egész lefogyok-fogadalmasdi, noha az ünnepek alatt elpusztított étel mennyiségét nézve (nem akarom látni, mert gyűlölöm látni), van némi realitása. Persze, a napok múlásával relevánsan csökken az elhatározás mértéke. Motivációs cikkünk következik. Kitartás!

Apropó: újévi fogadalom – nem ismertünk Kunovics Katinkára

Hat albumot adott ki annak idején a Romantic, a Győzike (az ember nehezen szokja meg, hogy a celebcilágban csak keresztnevek léteznek...) által alapított trió, melyben Völgyi Zsuzsi mellett Kunovics Katinka is feltűnt.

10 év szünet után 2018-ban tértek vissza a színpadokra, amikor a retróhullám velük együtt másokat is újra a világot jelentő deszkákra repített.

Fotó: Romantic/FB

Ez alatt a 10 év alatt Katinkának gyermeke született, akit egyedül nevel, így rákényszerült, hogy kicsi lányát a nagyira hagyva, óceánjárón vállaljon fellépéseket. Nem lehetett könnyű élete, azonban nem a nélkülözés okozta látványos súlyvesztését: tíz hónap alatt 60 kilót adott le.

A Femina.hu-nak elmondta, főként folyékony ételeket fogyasztott, joghurtot, kefirt, kávét, zöldség- és gyümölcsturmixokat, a fehérjét pedig sonka és sajt formájában vitte be a szervezetébe. Persze, azonnal jöttek a kommentek, hogy gyomorszűkítő műtét meg mennyipénz és hasonló. Nem tudhatjuk a teljes igazságot, csak reménykedünk abban, hogy nem átverés az, hogy pusztán diétával le lehet fogyni. Mindenesetre javasoljuk mindenkinek, hogy mielőtt fogyókúrába fog, egyeztessen egy orvossal, dietetikussal, mert ami az egyik embernek bejöhet, a másiknál képes komoly rombolást véghez vinni a szervezetében. S az sem mindegy, honnan indul a számláló, Katinka súly jócskán 125 kilóról indult meg lefelé.

Szóval, nem azt mondjuk, hogy most azonnal tessenek tagságit kérni a kefírklubba, csak azt, hogy megtörténhet a csoda, melynek természete az, hogy pusztán várással egészen kicsi az esélye.

Katinka egyébként a fellépések mellett zongorát és éneket tanít egy óbudai zeneműhelyben, a Romanticnak jelen pillanatban nincs meghirdetett fellépése.

 

Kunovics Katinka, Romantic, fogyás

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek