Britney Spears menedzsere szerint úgy néz ki, soha többé nem lép fel az énekesnő

2019/05/20  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Egy terjedelmes cikket olvastunk a 24.hu-n az énekesnő – 2007-esre hajazó – összeomlásáról. Megpróbáljuk összefoglalni.

Fotó: GRAMMY.com

Britney Spears az év elején lemondta turnéját, áprilisban egy hónapot töltött a pszichiátrián, most pedig bírói döntésre vár, hogy szüksége van-e gyámra...

2007-es összeomlása után pár évvel úgy tűnt, minden rendben van. Annyira összeszedte magát, hogy nemcsak új albumai jelentek meg, de az X Factorban is zsűrizett, illetve saját show-t kapott Las Vegasban. Visszakapta a fiait, akikről rendszeresen posztolt is Instagramján, illetve évek óta együtt van Sam Asgharival. Aztán valami történt, és Britney Spears 2019 áprilisában pszichiátriára került, ahol egy hónapot töltött.

Ez utóbbitól pár rajongó annyira megijedt, hogy kisebb tiltakozásba kezdtek a West Hollywood városháza előtt „Free Britney” (Szabadítsuk ki Britney-t) feliratú táblákkal, miután azt gondolták, az énekesnőt akarata ellenére tartják fogva a pszichiátrián. Elterjedt, hogy Spearst akarata ellenére az apja rakta be a pszichiátriára.

Noha megjelentek józanabb hírek is, amelyek arról szóltak, hogy az énekesnő instabil, szétesett, és a gyógyszereit állították be a kezelés alkalmával, az összeesküvés-elméleteket az a tény is táplálta, hogy május elején Spears és szülei a bíróságon jártak, ahol arról folyt a tárgyalás, hogy megszüntethető-e az énekesnő gyámsága. (Ugyanis már több mint 11 éve – 2007-es összeomlása óta – hivatalosan az apja a gyámja, ami azt jelenti, hogy rengeteg dologban nem dönthet nélküle.) Függetlenedési törekvéseit az anyja is támogatta, ami meg azért tűnik meglehetősen kérdéses dolognak, mert vele meg vagy 15 éve nem áll szóba az énekesnő.

Hogy mi történt a tárgyaláson, nem tudni, a sztár állapotára való tekintettel zárt ajtók mögött folyt. Annyi kiszivárgott, hogy vizsgálatoknak vetik alá, hogy megállapítsák, milyen mentális állapotban van.

Mindenesetre menedzsere így nyilatkozott:

"Nem akarom, hogy újra dolgozzon, amíg nem vágyik rá, amíg nem áll rá készen testileg és lelkileg. Ha ez az idő soha nem jön el, akkor nem jön el. Nem akarom én rávenni, hogy újra dolgozzon. De ha ismét dolgozna, itt leszek, hogy elmondjam neki, jó vagy rossz ötletnek tartom-e..."

 A cikk forrása

 

 

Rengeteg zenész küzd lelki betegséggel, de a zeneipar csak most kezd felébredni

Britney Spears, összeomlás, pszichiátria, gyámság, bulvár

 

 

Szólj hozzá!


A  Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom Morello a Budapest Parkba jön

A Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom...

Noha, a Rage Against The Machine már nem jutott el Magyarországra és már feltehetően nem is fog, legendás gitárosa, Tom Morello viszont hamarosan...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Így nyaral a Balaton-parton a Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaan

Az anarchia helyett humorral lázadó, éppen 45 éves brit punk ikon, a Toy Dolls, a még kerekebb, négy évtizedet ünneplő Stratovarius a finn powermetal színeiben, és honfitársaik, az északi kocsmabulik hangulatát metalmuzsikába hajtogató Korpiklaani csapata is tiszteletét teszi Alsóőrsön, a Tábor Fesztiválon.

Budapesten lép fel a szörnymetál csapat, akikről teret neveztek el Finnországban

A Lordi legfrissebb, Screem Writers Guild című lemezét mutatja be március 23-án a Barba Negrában.
Új koncertek