Egy angol pub villanypásztorral tartatja be a távolságot

2020/07/19  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Az Infostarton olvastuk, hogy különös módját alkalmazta kocsmájában Johnny McFadden, a festői szépségű Cornwall grófságban található Saint Just városka Star Inn nevű kocsmájának tulaja.

Fotó: bbc.com

Július 4-én több hónapos karantén után kinyithattak az angliai pubok, de nem adták olcsón a szabadulást: mindenféle biztonsági feltételnek meg kell felelniük a fenntartóknak, többek között a belépés előtt – a későbbi esetleges kotnaktjkutatás céljából – el kell kérniük a vendégek elérhetőségeit és biztosítaniuk kell a koronavírus terjedését fékező biztonsági távolság megtartását is.

Ez épp annyira életszerű, mint egy koncerten vagy fesztiválon. Ahol, mint tudjuk, szintén isznak az emberek, és egymás nyakába borulnak meg elkezdenek tülekedni a pultnál.

Johnny azonban találékony volt, és a gazdák eszközét alkalmazta az utóbbi problémára: kifeszített egy drótot villanypásztort, amit a megfelelő figyelmeztető táblával is ellátott. De mielőtt kiborulnánk: nem, a végét nem dugta be a konnektorba.

Ám a dolog áram nélkül is (pedig, ha áram van, minden van...) működik: "A félelem hatásos” – nyilatkozta a tulaj, és ezer szerencséje, hogy a környékbeliek egy része humorosan fogta fel a dolgot, mert amúgy kaszával is mehettek volna rá, ha már a vidéki stílus a trendi :)

A cikkben azt is olvastuk, hogy ugyancsak a britek a lovak közé vágták a gyeplőt Mallorcán, és akkorát buliztak, hogy a számla végösszege 2300 euró volt, és ez nem az elfogyasztott italok árára vonatkozik, hanem az okozott kár összesítésére. A helyi lakosok eléggé berágtak a maszk nélkül autókon ugrabugráló, részeg britekre.

Mint ahogy a videóból is kitűnik, a renitenseket társaik zeneszámokból vett idézetekkel futballrigmusokkal buzdították őket.

Villanypásztor...? :)

 

 

 

 

 

britek, pub, távolságtartás, villanypásztor, Mallorca, alkohol, piálás

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek