Élet a gyámság után: Britney Spears 4,7 milliárd forintnak megfelelő összeget keres egy könyvvel

2022/02/22  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Britney Spears 15 millió dolláros (4,7 milliárd forint) üzletről állapodott meg a Simon and Schuster könyvkiadóval.

Britney Spears 4,7 milliárd forintot keres egy könyvvel

A megállapodást az elmúlt hónapokban kötötték - értesült a Deadline.com a résztvevőkhöz közeli forrásokból. A 15 millió dolláros összegről a Page Six írt először, a lap szerint a könyv az énekesnő szakmai és magánéletéről is szólni fog.

Novemberben egy Los Angeles-i bíróság megszüntette a negyvenéves Spears 13 éven át tartó gondnokságát, így az énekesnő ismét teljes mértékben maga dönthet sorsa felett, beleértve mintegy 60 millió dollárnyira becsült vagyonát is. A bíróság már szeptemberben azonnali hatállyal felfüggesztette Spears apja, Jamie 2008 óta érvényben lévő felügyeleti jogát lánya pénzügyei felett.

Egyes források szerint a könyvről kötött megállapodás nem függ össze azzal, hogy Britney Spears húga, a 30 éves Jamie Lynn múlt hónapban könyvet adott ki Things I Should Have Said (Dolgok, melyeket ki kellett volna mondanom) címmel. Egy azóta törölt Instagram-bejegyzésben Spears mérgesen kelt ki a memoárban leírtak miatt. Ezek után a popsztár ügyvédje felszólító levelet írt Jamie Lynn-nek, melyben az állt, hogy noha Britney nem olvasta és nem is áll szándékában elolvasni a könyvét, ő és sokmillió rajongója döbbenettel látta, "hogy használja ki ön őt anyagi haszonszerzésért".

Britney Spears tavaly adott be keresetet a gondnokság és apja pénzügyi felügyeletének megszüntetését kérve. Az énekesnő apja szemére vetette, hogy akarata ellenére tartották őt egy pszichiátriai intézményben és olyan gyógyszerek és fogamzásgátló szedésére kényszerítette őt, amelyek megakadályozták, hogy teherbe essen. Britney Spears idegösszeomlása miatt 2008 óta állt gondnokság alatt, mert a Los Angeles-i legfelsőbb bíróság illetékes bírája szerint túlságosan fogékony volt a negatív befolyásolásra, mentális állapota miatt képtelen volt saját döntéseket hozni. Apját jelölték ki arra, hogy kezelje lánya személyes és pénzügyeit.

Britney Spears, könyv, gyámság

 

 

Szólj hozzá!


Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.

Sárarany vinyl – Fekete Jenő 60.

A magyar blueslegenda 60. születésnapját, a pályán eltöltött első 40 évét és az idei Record Store Day-en megjelenő “sárarany” dupla vinyl kiadását ünnepli április 27-én az A38 hajón egy erre az alkalomra alakult, friss formációval.
Új koncertek