HVG: Visszaesett Steven Tyler, csúszik az Aerosmith turnéja

2022/05/25  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

A lap az együttes közleményére hivatkozik, mely szerint Tyler hosszú ideje dolgozott a józansága megőrzésén, de egy műtét után a fájdalom (illetve annak csillapítása) miatt visszaesett, és önként bevonul egy rehabilitációs intézménybe.

Fotó: Aerosmith

Ezzel a két év kihagyás után ismét csúszik a zenekar Las Vegas-i koncertsorozata, amely  június 17-én folytatódott volna – a most kijelölt dátum: szeptember 14.

"Nagyon sajnáljuk, hogy ennyi embernek kellemetlenséget okoztunk, különösen a leghűségesebb rajongóinknak, akik gyakran nagy távolságokat utaznak, hogy átéljék a koncertjeinket. Köszönjük a megértéseteket és a támogatást, amit ez idő alatt Stevennek nyújtotok" – írták közleményükben.

A HVG cikke

A zenekar 2022. július 10-én lépett volna fel Budapesten, – ez is már egy halasztott koncert (2021. július 12.) lett volna, de februárban törölték a turnét, új dátumot nem jelöltek ki.  Mindezzel a ROAD zenekarnak is elmaradt egy komoly fellépése, hiszen ők lettek volna a közel 30 év után Budapesten koncertező Aerosmith vendége.

Aerosmith, Steven Tyler, rehab, turné, halasztás, drog

 

 

Szólj hozzá!


Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra gyűlnek össze a RoCkányok

Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra...

A Békés megyei Okányban 2019-ben első – és akkor még egyszerinek tervezett – alkalommal jött létre a RoCkány Feszt, de a kedvező...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. március 16-án a Budapest Arénában, és – most először – 2022. március 17-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad.

Dühterápiás hardcore-punk kezelés a Dürerben

Akik egy igazi hardcore-punk buliban vezetnék le az elmúlt időszak felgyülemlett dühét, azoknak szerencséjük van, ugyanis július 7-én a Dürer Kert színpadát a Scowl és a One Step Closer veszi birtokba.

Füstös klubokból indult, mára a legelismertebb koncertszínpadok sztárja: Kurt Elling

A bársonyos hangú és utánozhatatlan eleganciájú énekes SuperBlue címmel ezúttal egy funkos, hiphopelemekkel dúsított albumot készített a gitárfenomén Charlie Hunterrel, amelynek dalait Európában először a budapesti közönség hallhatja élőben július 5-én, a Müpában.
Új koncertek
Máté-passió
Máté-passió
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
YBL209
YBL209
Budapest