HVG: Visszaesett Steven Tyler, csúszik az Aerosmith turnéja

2022/05/25  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

A lap az együttes közleményére hivatkozik, mely szerint Tyler hosszú ideje dolgozott a józansága megőrzésén, de egy műtét után a fájdalom (illetve annak csillapítása) miatt visszaesett, és önként bevonul egy rehabilitációs intézménybe.

Fotó: Aerosmith

Ezzel a két év kihagyás után ismét csúszik a zenekar Las Vegas-i koncertsorozata, amely  június 17-én folytatódott volna – a most kijelölt dátum: szeptember 14.

"Nagyon sajnáljuk, hogy ennyi embernek kellemetlenséget okoztunk, különösen a leghűségesebb rajongóinknak, akik gyakran nagy távolságokat utaznak, hogy átéljék a koncertjeinket. Köszönjük a megértéseteket és a támogatást, amit ez idő alatt Stevennek nyújtotok" – írták közleményükben.

A HVG cikke

A zenekar 2022. július 10-én lépett volna fel Budapesten, – ez is már egy halasztott koncert (2021. július 12.) lett volna, de februárban törölték a turnét, új dátumot nem jelöltek ki.  Mindezzel a ROAD zenekarnak is elmaradt egy komoly fellépése, hiszen ők lettek volna a közel 30 év után Budapesten koncertező Aerosmith vendége.

Aerosmith, Steven Tyler, rehab, turné, halasztás, drog

 

 

Szólj hozzá!


Két Parkos fellépése után LP a Budapest Arénában ad koncertet

Két Parkos fellépése után LP a Budapest Arénában...

Laura Pergolizzi, azaz LP generációja egyik legkedveltebb énekes-dalszerzőjévé vált az egész világon. Erről 2024. március 7-én ismét...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Visszatér Budapestre Sir Rod Stewart

2018-ban ott voltunk az arénás koncertjén, aztán pár évvel később is erre járt: nem megerősített infók szerint énekelt egy puccos esküvőn mintegy 300 milláért – de most megint mindenkinek dalolni fog, nem csak az ifjú párnak: a legnagyobb slágerit hozza el 2024. június 22-én lép az MVM Dome-ba.

Közös zenélésre várnak mindenkit pénteken Veszprémben

A Hangjáték elnevezésű zenei program küldetése, hogy minél többen éljék át a zene adta örömöt. A zene világnapja alkalmából lesz népdaléneklés és a hangszeres zenével is ismerkedhetnek a látogatók

20 éves a Chameleon Jazz Band

A Chameleon Jazz Band a MOM Kulturális Központban tartja 20 éves jubileumi koncert 2023. november 23-án. A jegyeket csatoltuk!
Új koncertek