36 év után visszatér a Frankie Goes to Hollywood, több mint 50 év után kiszáll az Aerosmith

Senki sem mondhatja, hogy eseménytelenül telnek a napjaink, repkednek a nagy hírek. A szintipop királyai 36 év után lépnek fel szülővárosukban, Liverpoolban – egyelőre nincs szó reunionról, csak egyetlen estéről, az Aerosmith pedig búcsúturnéra indul, hogy megünnepelje a rockzenekar több mint 50 éves fennállását.

Fotó: Aerosmith/FB
Fotó: Aerosmith

HVG: Visszaesett Steven Tyler, csúszik az Aerosmith turnéja

A lap az együttes közleményére hivatkozik, mely szerint Tyler hosszú ideje dolgozott a józansága megőrzésén, de egy műtét után a fájdalom (illetve annak csillapítása) miatt visszaesett, és önként bevonul egy rehabilitációs intézménybe.
 
Elmarad, s egyelőre nincs is új dátuma az Aerosmith-koncertnek

Elmarad, s egyelőre nincs is új dátuma a júliusi Aerosmith-koncertnek

2021 nyarán, július 12-re tervezték a budapesti koncertet, amelyet aztán áttoltak 2022. július 10-re. Most egyelőre nincs hova tolni.
 
 
Fotó: Aerosmith/FB

A ROAD lesz a közel 30 év után Budapesten koncertező Aerosmith vendége

A világ egyik legnépszerűbb rockzenekara megalakulásának 50. évfordulóját egy nagyszabású világkörüli turnéval ünnepli, melynek keretein belül 2022.07.10-én Magyarországon, a Puskás Arénában is koncertet ad!
 
Fotó: Zack Witford

Nem lesz nyáron Puskás Stadionos Aerosmith-koncert

26 év után lépett volna fel Budapesten tavaly júliusban az Aerosmith – az akkor még vadiúj Puskás Arénában, aztán az ismert okokból egy évet toltak a bulin. S most ismét...
 
KISS, System Of A Down, Aerosmith: csak halasztva, nem törölve

Teljesen törölték a System Of A Down-turnét – egy halvány remény maradt

Amikor először közölték, hogy európai turnéra indulnak, azt mondtuk, á, ide úgysem. Aztán kiderült, hogy mégis. Aztán jött a vírus. Akkor még volt remény a halasztásra, mára már az sincs. Egyetlen európai koncertjüknek van új, 2021-es időpontja.
 
Az Aerosmith frotnembere zenészbarátját gyászolja

Az Aerosmith frontembere zenészbarátját gyászolja

Steven Tyler nemrégiben közzétett egy szívszorító fotót, amelyen a híres hawaii zenész, Willie K társaságában látható. A fotó megismétlésére sajnos már nincs lehetőség: William Awihilima Kahaiali'i 2020. május 18-án elhunyt.
 
 
Fotó: YouTube

Reméljük, az Aerosmith jobban teljesít majd a Puskásban, mint a Grammy-gálán

Helyi idő szerint vasárnap este Los Angelesben, a Staples stadionban rendezték meg a 62. Grammy-gálát. A helyszín a Los Angeles Lakers otthona. Kobe Bryant ennek a csapatnak volt az ikonikus játékosa...
 
Fotó: Connor Danylenko/Pexels

Grammy, Aerosmith, RHCP – botrány botrány hátán

Valami lehet a levegőben. Pár nappal a Grammy-átadás előtt sisteregnek a lapok a exfőnök által ledobott kommunikációs bombától (nem Norbi!), ezen a gálán lép fel az Aerosmith – díjat is kapnak, náluk is áll a bál, a RHCP gitárosa meg egy interjúban cinkeli a zenekart.
 
Fotó: Aerosmith/FB

Shockmagazin: Beperelte zenésztársait az Aerosmith dobosa, mert a banda nem engedi színpadra

Az Aerosmith huszonhat év után nyáron ismét Magyarországon koncertezik, de arra nem fogadnánk, hogy Joey Kramer is itt lesz velük – írja a portál.
 
Megvan, ki lesz az  az Aerosmith előzenekara a Puskás Arénában

Megvan, ki lesz az Aerosmith előzenekara a Puskás Arénában

A Rival Sons az elmúlt években a világ legnagyobb fesztiváljainak egyik kedvenc fellépőjévé vált, és remek nemzetközi slágerlista helyezéseik mellé idén már két Grammy-jelölést is begyűjtöttek – az év rock albuma és az év rock felvétele kategóriákban.
 
Foo Fighters, Chris Martin, Juanes: a Grammy gigakoncerttel tiszteleg Prince emléke előtt

Foo Fighters, Chris Martin, Juanes: a Grammy gigakoncerttel tiszteleg Prince emléke előtt

A "Let's Go Crazy: The GRAMMY® Salute to Prince" koncert január 28-án, két nappal a 62. Grammy-gála után lesz Los Angelesben.
 
 Aerosmith: a kiemelt állójegyek többsége már elfogyott

Aerosmith-koncert: a kiemelt állójegyek többsége már elfogyott

Ma 11 órakor kezdődött a budapesti Aerosmith koncert belépőinek teljes körű értékesítése, és ahogyan már az elmúlt két nap elővásárlásaiból is sejteni lehetett, ma megindult az igazi roham, és az első óra után már vannak olyan szektorok ahol csak pár darab belépő elérhető,...
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek