Letartóztatták Maroon 5 basszusgitárosát

2020/07/02  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

A 24.hu szúrta ki a külföldi sajtóban, hogy szombaton letartóztatták Mickey Maddent.

Fotó: Maroon 5  FB

A Pitchforknak a Los Angeles-i rendőrség megerősítette, hogy a (nőtlen)  Maddennel szembeni vád a vele egy háztartásban élők bántalmazásával kapcsolatos. A zenész azóta már szabadlábon van, miután kifizette az 50 ezer dolláros óvadékot.

A törölt turnéjuk után még ezért is fájhat a banda feje, főképp azt nézve, hogy a nem túl sűrűn hulló posztjaik között az egyik legutóbbi ez volt:

 

A hír forrása

 

A 41 éves Maddennek egyszer már meggyűlt a baja a rendőrséggel: 2016-ban valamiféle balul sikerült drogügyletbe keveredett, de akkor egynapos közmunka fejében ejtették a vádakat. A mostanit még nem kommentálta.

Madden a Maroon 5 egyik alapító tagja, a korábbi inkarnációjában, a Kara’s Flowers-ben is játszott. A trió  – Madden, Adam Levine énekes és Jesse Carmichael multiinstrumentalista – később kiegészült, megváltoztatták a nevüket, és 2002-ben kiadták debütáló albumukat  Maroon 5 néven. Legutóbb Jimmy Fallon műsorában "léptek fel" az egyik leghíresebb számuk covid-verzójával:

 

 

 

Maroon 5, Mickey Madden, letartóztatás

 

 

Szólj hozzá!


Az EXIT már a 2021-es fellépőgárdáját promózza: David Guetta,Tyga, Sepultura, Metronomy

Az EXIT már a 2021-es fellépőgárdáját promózza:...

Bár a világjárvány leküzdhetetlen akadályokat gördített nemcsak az EXIT, hanem a világ szinte összes fesztiválja elé, az újvidéki stáb volt...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

A Leander Kills klippel köszönte meg a háttéremberek munkáját

Ezt a klipet a Leander Kills a háttérben dolgozó szakemberek tiszteletére készítette, akik nélkül süket és sötét lenne az a koncerthelyszín, ahol ti is örömmel töltitek időtöket.

Bányásztörpe-festés is lesz a 3. DADABÁNYA underground összművészeti fesztiválon

A minifesztivált augusztus 22-én rendezik meg Tatabányán a Bányászati és Ipari Skanzenben – természetesen a létszámkorlát betartásával. És ilyet még mostanában nem írtunk le, de tényleg: JEGYÁR: 800 forint! Nyolcszáz... Szóval, érdemes sietni, mert az 500 meg ötszáz marad...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek