Milyen lenne egy rapper az Amerikai Egyesült Államok élén?

2020/07/05  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Színész, ingatlanos már megvolt – a rapperekre meg mostanában úgyis rájár a rúd, jól jönne egy imázsfrissítés: erre az USA elnöki posztja pont megfelel... :)

Fotó: shortlist.com

Az nlc.hu közölte sajtóértesülések alapján, hogy Kanye West "bejelentette" indulását az elnökválasztáson. Az idézőjel azért van, mert a Twitteren tette és nem először. (Egyes források szerint a Twittere rosszabb, mint Trumpé...)

„Be kell teljesítenünk Amerika ígéretét azzal, hogy bízunk istenben, egyesítjük az álmainkat, és építjük a jövőnket. Elindulok az Egyesült Államok elnöki posztjáért” – tweetelte.

Valójában a Donald Trump támogatójaként ismert rapper feltehetően nem kérte, hogy felvegyék a névjegyzékbe, ez egy gag csupán, de eljátszottunk a gondolattal, és szerintünk elég jó móka lenne... Kim Kardashian mint first lady... epic!

Az Amazon gyorsan lépett is:

West mögé azonnal beállt a korábban szintén Trumpot támogató – és szintén nagy twitter-huszár – Elon Musk milliárdos vállalkozó is, aki „feltétlen támogatásáról” biztosította a muzsikust, noha az egész bejelentés csak a manapság csak 'Ye” néven futó rapper alig egy hete piacra dobott, Wash Us In the Blood... albumának népszerűsítésére szolgál – írja az Index.

Kanye West, elnökválasztás, USA, Trump

 

 

Szólj hozzá!


Pénzhez jutnak a klubok, koncerthelyszínek

Pénzhez jutnak a klubok, koncerthelyszínek

A csütörtöki kormányinfón elhangzott, hogy a múlt héten elfogadott 5,3 milliárd forintos támogatási kereten felül egy 2,2 milliárd forintos...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Rockklasszikusok bélyegen: az Omegával indul a sorozat

Arról már beszámoltunk, hogy Nagy-Britanniában az emlékérme után bélyegsorozat is készül a Queen tiszteletére, most örömmel adunk hírt arról, hogy immáron a zenészekre is gondolt a Magyar Posta – reméljük, Benkő László lábadozását is megsegíti ez az esemény.

150 zenekar között osztják fel a raktárkoncertes ötmilliárdot, megvannak az első nevek!

Eddig mondjuk garázskoncertnek nevezték, még lehet belőle sufni vagy lomtár, esetleg spájz, mindenesetre elhangzottak ma az első konkrétumok a projektről.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek