Mintegy tizenötezren szeretnének elbúcsúzni Benkő Lászlótól – a család kéri: ne tegyék

2020/12/01  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Frissítve! "A Benkő család kérését továbbítva arra kérjük az ismerősöket, rajongókat és tisztelőket, hogy ne jelenjenek meg Benkő Laci temetésén. A szabályok betartása mindnyájunkra vonatkozik. Későbbi időpontban, a járványhelyzettől függően szervezünk majd egy megemlékezést" – olvasható az Omega közösségi oldalán.

Benkő László fája (Omega FB)

Mint ahogy azt megírtuk, Benkő Lászlótól – az érvényben levő járványügyi korlátozások miatt – zárt körben vesznek végső búcsút a családtagok és a pályatársak. Fia a Ripostnak mondta el, hogy 15 ezren jelentkeztek be, hogy szeretnének elbúcsúzni édesapjától.

Ez egy elég egzakt számnak tűnik, de nem tudjuk, mi a forrása. Az is meglehetet, hogy ennél többen is lennének, akik szeretnék elkísérni a zenészt utolsó útjára. A család úgy tájékoztatta a lapot, hogy szó van élő közvetítésről – most ne kapjuk fel a fejünket, ez egy olyan helyzet, amely szokatlan megoldásokat kényszerít ki.

December 2-án, a Farkasréti temetőben helyezik örök nyugalomra Benkő Lászlót, akit az Emmi saját halottjának tekint, sírhelyét pedig a Főváros biztosítja. Benkő Balázs azt is elmondta, Lukács Sándor, Bródy János, Frenreisz Károly és a három Omegás biztosan beszédet mond a búcsúztatón.

Aki szeretne személyesen elbúcsúzni a zenésztől, itt megteheti:

 

Benkő Lászlótól a saját fájánál búcsúzhatnak el a tisztelői

 

 

 

Benkő László, Omega, temetés

 

 

Szólj hozzá!


Biztos mesél Balázs Fecóról is Horváth Attila

Biztos mesél Balázs Fecóról is Horváth Attila

A Lemezjátszó Classic programsorozat vendége a következő alkalommal minden idők egyik legjobb magyar dalszövegírója, Horváth Attila lesz, aki...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Lobenwein Norbert: 2021 nyarán már jó eséllyel lesznek tömegrendezvények

Lobenwein Norbert nagyon sok mindennel, de alapjában véve mégis egy dologgal foglalkozik, fesztiválszervezéssel: a VOLT Fesztivál és a Balaton Sound társalapító-főszervezője, a Sziget Szervezőiroda egyik tulajdonosa, a MOL Nagyon Balaton és a STRAND Fesztivál társalapítója, az Akváriumot üzemeltető cég egyik tulajdonosa, a Road...

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

A Nine Inch Nails párosa két filmmel is indul az Oscarért

Bemutatjuk a Variety sorrendje szerinti 10 legesélyesebb filmzenét. A zeneszerzők között két filmmel is szerepel a Nine Inch Nails-ből is ismert páros, Trent Reznor és Atticus Ross. 2021. nagy kérdése, hogy az eddig nyolcszor jelölt James Newton Howard végre győzelmet tud-e majd aratni. A filmek sztorijából csak a zenei témákat emeltük ki.

Új szabadtéri koncerthelyszín nyílik Budapesten

Szabadtéri koncerthelyszínt nyit új főzdéje mellett a Monyo – értesül a Kreatív.hu
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek