Nagy Feró átvészelte a koronavírust

2020/10/26  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Néhány héttel ezelőtt ő és felesége is megfertőződött a koronavírussal.

Fotó: Nagy Feró és a Beatrice/FB

Nagy Feró esetében a betegség még azért is jelentett extra veszélyt, mert mint a nyáron kiderült, krónikus hörghurutban szenved.

"A forgatáson kiderült, hogy az egyik kolléga megfertőződött, így mindenkin elvégezték a tesztet. Akkor közölték velem, hogy bár óvatos voltam, én is beteg vagyok. A feleségem is elkapta a kórt, így együtt szenvedtük végig ezt az időszakot. A kedvesem sokkal rosszabbul viselte a fertőzést, több pihenésre volt szüksége. Szerencsére három-négy nap alatt átment rajtunk. Kisebb pánikba estem, mégiscsak egy világjárványról beszélünk! Iszonyúan fáradt voltam, ki sem tudtam kelni az ágyból, nehezemre esett a mozgás. Lázam nem volt, súlyos tünetekről, szövődményekről pedig szó sincs. Egész jól megúsztuk a történteket, hálás is vagyok ezért."

(AC News)

Ami Európát illeti, Szófiában két hétre bezárnak az éjszakai szórakozóhelyek és diszkók a koronavírus-járvány miatt. Olaszországban hétfőtől bezárnak a mozik, az uszodák és az edzőtermek. A kávézóknak és az éttermeknek este 6 órakor be kell zárniuk, de az üzletek nyitva maradhatnak. A középiskolai tanórák nagy részét online tartják meg. A spanyol kormány vasárnap ismét szükségállapotot rendelt el. A hatóságok szerint jelenleg az illegális utcai és házibulik okozzák a legtöbb problémát. A madridi városi rendőrség adatai szerint a múlt hétvégén több mint 300 összejövetelen kellett intézkedniük. Horvátországban ötven fő felett tilosak lesznek a nyilvános összejövetelek, esküvőkön, temetéseken legfeljebb 30-an, más magánjellegű rendezvényeken legfeljebb 15-en vehetnek részt. A sporteseményeket nézők nélkül lehet csak megrendezni, abban az esetben, ha nem tartható be a 1,5 méteres távolság, és nyitott térben is kötelező lesz a maszk viselése.

(SZMO) (HVG)

 

Nagy Feró, koronavírus

 

 

Szólj hozzá!


Egyelőre nyitott akta a pénteki rappergyilkosság Amerikában

Egyelőre nyitott akta a pénteki rappergyilkosság...

Bízhatunk az OFF Médiában: ők figyelemmel követik ezt a "rappergyilkolós" trendet, mi csak szemmel tartjuk – ők adták hírül, hogy újabb eset...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Zenészek figyelmébe: mindenképpen használjátok ezt a funkciót a Spotifyon!

Tavaly októberben indította el a Spotify a Canvas béta verzióját, most Magyarországra is kiterjesztették az elérhetőségét.

Nem a Kispi nyert! Lovasi András eredményt hirdetett

Mi is közzétettük szeptemberben a felhívás, miszerint pályázni lehet Lovasi András raktárkoncertes gázsijára. Mintegy egymillió forint értékben hangfelvétel(ek) készítésére lehet pályázni bárkinek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek