Pink elárulta a hosszú házasság titkát

2020/06/22  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

A karantén egyes kapcsolatokat megerősített, másokat szétzúzott: vannak országok, ahol például megugrott a válások száma. Pénteken a Walk Me Home énekesnője egy beszélgetést közvetített az Instagramon terapeutájával, aki immáron 20 éve áll már mellette.

Pink elárulta a hosszú házasság titkát

Jó, azt tudjuk, hogy Amerikában terapeutához járni kábé annyit jelent, mint fodrászhoz menni, de ha külső segítséggel megmenthető egy házasság, más éghajlaton is érdemes igénybe venni...

Pink kapcsolata az ex-motocross versenyző Carey Harttal 2001-ben kezdődött, és 2006-ban feleségül is ment hozzá. A pár – akik két gyermek, a 9 éves Willow és a 3 éves Jameson szülei – az évek során többször is szakítás szélére került, de a válásig szerencsére nem jutottak el. Ám ebben elég sok munkájuk volt.

"Hiszek a terápiában, hiszek a munka elvégzésében, tudom, hogy ez segít" – mondta az énekesnő.

Úgy véli, a párok egy idő után csak elbeszélnek egymás mellett, és egyikük sem érti, mit akar a másik, s ez nem férfi- vagy női dolog – mindenkire érvényes. Állítása szerint, ha a terapeutája nem lenne közöttük afféle tolmácsként, már rég nem lennének együtt.

"Ez tökéletes példa arra is, ami jelenleg hazánkban történik. Nem tudjuk, hogyan kell szeretni egymást, nem tudjuk, hogyan kell eljuttatni az üzeneteinket, nem tudjuk, hogyan kell kommunikálni" – tette hozzá.

Pink őszintén beszélt a saját hibáiról is, például arról, hogy megtörtént, csak sorolta és sorolta párja hibáit, majd amikor a terapeuta "közbelépett", rájött, hogy mennyi hülyeséget hordott össze, hogy valójában vele van a baj, nem a férjével.

Az énekesnőnek sem volt ez egy jó év eddig, nemcsak ő, hanem hároméves kisfia is megfertőződött a koronavírussal, szerencsére mindketten felépültek. Akkor Pink egy rendkívül nagylelkű, egymillió dolláros adományt ajánlott fel, amivel betegek életét menthette meg, most talán házasságokat húz ki a szakadékból.

A hír forrása

 

 

 

Pink, házasság, terápia

 

 

Szólj hozzá!


A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek