Pink elárulta a hosszú házasság titkát

2020/06/22  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

A karantén egyes kapcsolatokat megerősített, másokat szétzúzott: vannak országok, ahol például megugrott a válások száma. Pénteken a Walk Me Home énekesnője egy beszélgetést közvetített az Instagramon terapeutájával, aki immáron 20 éve áll már mellette.

Pink elárulta a hosszú házasság titkát

Jó, azt tudjuk, hogy Amerikában terapeutához járni kábé annyit jelent, mint fodrászhoz menni, de ha külső segítséggel megmenthető egy házasság, más éghajlaton is érdemes igénybe venni...

Pink kapcsolata az ex-motocross versenyző Carey Harttal 2001-ben kezdődött, és 2006-ban feleségül is ment hozzá. A pár – akik két gyermek, a 9 éves Willow és a 3 éves Jameson szülei – az évek során többször is szakítás szélére került, de a válásig szerencsére nem jutottak el. Ám ebben elég sok munkájuk volt.

"Hiszek a terápiában, hiszek a munka elvégzésében, tudom, hogy ez segít" – mondta az énekesnő.

Úgy véli, a párok egy idő után csak elbeszélnek egymás mellett, és egyikük sem érti, mit akar a másik, s ez nem férfi- vagy női dolog – mindenkire érvényes. Állítása szerint, ha a terapeutája nem lenne közöttük afféle tolmácsként, már rég nem lennének együtt.

"Ez tökéletes példa arra is, ami jelenleg hazánkban történik. Nem tudjuk, hogyan kell szeretni egymást, nem tudjuk, hogyan kell eljuttatni az üzeneteinket, nem tudjuk, hogyan kell kommunikálni" – tette hozzá.

Pink őszintén beszélt a saját hibáiról is, például arról, hogy megtörtént, csak sorolta és sorolta párja hibáit, majd amikor a terapeuta "közbelépett", rájött, hogy mennyi hülyeséget hordott össze, hogy valójában vele van a baj, nem a férjével.

Az énekesnőnek sem volt ez egy jó év eddig, nemcsak ő, hanem hároméves kisfia is megfertőződött a koronavírussal, szerencsére mindketten felépültek. Akkor Pink egy rendkívül nagylelkű, egymillió dolláros adományt ajánlott fel, amivel betegek életét menthette meg, most talán házasságokat húz ki a szakadékból.

A hír forrása

 

 

 

Pink, házasság, terápia

 

 

Szólj hozzá!


Elviselhetetlen por, Sziasztok magyarok!, Vidám vasárnap

Elviselhetetlen por, Sziasztok magyarok!, Vidám vasárnap

Azért járunk Szigetelni, mert remek a hangulat, sok a helyszín és a fellépő, színvonalas koncertek vannak és kint vagyunk közben a jó levegőn....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Permakultúrával foglalkoznak a zenekar tagjai: Terra Livre

A Terra Livre csütörtökön 18 óra 30 perctől játszik a Sziget Global Village színpadán. A mostani Sziget-koncert eredetileg 2020-ban lett volna, most pótolják ők is azt a fellépést. A formáció ezzel a fesztiválos fellépéssel zárja áprilisban indult európai turnéját.

A semmiből váltak rendkívül népszerűvé: Milky Chance

Philipp Dausch és Clemens Rehbein az MTI-nek adott interjút a tegnapi anagyszínpados koncertjük előtt a backstage-ben.
Új koncertek