Sammy Hagar még időben kibékült Eddie van Halennel

2020/10/19  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Hagar két etapban, 1985-tól 1996-ig, majd 2003–2005-ig volt a banda énekes-gitárosa. Hosszú évekig szóba sem álltak egymással Eddie van Halennel, de ez év elején az egykori frontember bepötyögött egy üzenetet...

Sammy Hagar még időben kibékült Eddie van Halennel

Hagar egy új interjúban beszélt a Van Halen nemrég elhunyt alapítójához fűződő kapcsolatáról –˜ illetve annak hiányáról, mert évekig egyáltalán nem álltak szóba egymással. Az első kiválására mindenki másképpen emlékszik, a következő alkalommal Hagar állítólag Eddie alkoholproblémái miatt távozott a zenekarból.

Az utolsó felvétele a zenekarral a Twister című filmhez készült betétdal:

 

Az év elején az egykori zenekari tag azonban úgy érezte, ideje elásni a csatabárdot, és beszéltek is Eddie-vel, aki annyit kérdezett rőle, hogy mi tartott ilyen sokáig, a válasz: OMG, nem tudom, mire Eddie: már vártalak, de amúgy nem nagyon boncolgatták a miérteket.

"Arra kért, hogy ne beszéljek róla, én pedig nem beszéltem róla. De most, visszatekintve, ha nem rendeztük volna a viszályt, nem tudtam volna megbirkózni a halálával" – nyilatkozta Sammy.

Azt is elmondta, hogy amikor nyár vége óta hiába várta a válaszát, sejtette, hogy baj van, s amikor a halála előtt nem sokkal újra próbálkozott – hiába, akkor azt gondolta, már csak idő kérdése, hogy mikor jön a rossz hír. Catalina szigetén, egy tribute koncerten búcsúzott el egykori zenésztársától:

A múlt héten egy street art művész úgy tisztelgett Eddie Van Halen előtt, hogy a New York-i Brooklynban található Van Siclen Avenue metróállomást röviden ‘Van Halen Avenue’ -vá változtatta.

Forrás: nme, wikipédia

 

 

 

Van Halen, gyász, Eddie Van Halen, Sammy Hagar

 

 

Szólj hozzá!


Figyelem, a kapuk előbb nyílnak!

Figyelem, a kapuk előbb nyílnak!

A nagy érdeklődésre tekintettel, a kényelmes bejutás érdekében a meghirdetettnél korábban, 16 órakor megnyitják a kapukat a szombati 65 éves...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Szimfonikus zenekarral kísért fizika bemutató is lesz a Kutatók éjszakáján

Összesen mintegy 70 különleges programmal, köztük szimfonikus zenekarral kísért fizika bemutatóval várják a kutatók a tudomány iránt érdeklődőket a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen (BME) szeptember 30-án és október 1-jén a Kutatók éjszakája alkalmából, amelyen megnyitja a kapuit az egyetem számos...
Új koncertek