Talán mégsem issza halálra magát Johnny Depp karácsonyig, mert a nyár végén Európában kell turnéznia

2019/11/21  ·   Bulvár   ·  koncert.hu, MTI

Pár napja attól harsogott a bulvár, hogy a színész-zenész barátai a médiához fordultak kétségbeesésükben, mert Depp annyit iszik, hogy talán a karácsonyt sem éri meg.

Fotó: hollywoodvampires.com

Körbenéztünk a nemzetközi honlapokon, igazából semmi nyomát nem találtuk annak, hogy végveszélyben lenne vagy hogy már pár órát sem bír ki vodka nélkül, a segítségkérő "barátokról" nem is szólva. Tény, hogy szerepelt a bulvárlapok címoldalán, mert folyik a per, amit exfelesége, Amber Heard indított ellene. Vagy Depp Amber ellen. A dolog a mi szempontunkból irreleváns.

Ami viszont nagyon is számít, hogy zenekara, a The Hollywood Vampires 2020 nyarán ismét Európában turnézik (hozzánk legközelebb egyelőre az ausztriai helyszín lesz). 2018 júliusában Bécsben tartottak egy nagy bulit, ezen a koncerten tudósítónk is ott volt. Az 5 éve alakult szupergoup tagjai nem is akárkik: Joe Perry az Aerosmithből, Alice Cooper, Johnny Depp, valamint időszakosan csatlakozik hozzájuk Duff McKagan és Matt Sorum a Guns 'N Roses-ból.

Johnny Depp akkorát zúzott egy koncerten, mintha 20 éve rockzenész lenne

 

A bandának pár napja jelent meg a legújabb klipje a nyáron kijött RISE című albumukról. Ezt az albumot fogják egyébként megturnéztatni Európában.

Egyáltalán nem tartjuk véletlennek, hogy a bulváros porfelverés éppen a turné bejelentése előtt történt... :)

Van egy mondatuk, ami némi reménykedésre adhat okot: "Further dates will be announced soon" (További dátumok hamarosan).

Hátha... lécci!

Johnny Depp, The Hollywood Vampires, turné, Európa

 

 

Szólj hozzá!


Megérkezett a Szuperkoncert hivatalos aftermovie-ja

Megérkezett a Szuperkoncert hivatalos aftermovie-ja

Azok számára, akiknek nem volt lehetősége a helyszínen tombolni vagy azoknak, akik szeretnék felidézni a koncert legjobb pillanatait: megérkezett az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hét év után a OneRepublic visszatér Budapestre

2015-ben a OneRepublic telt házas koncertet adott a Budapest Arénában, amely emlékezetes maradt a rajongók számára, és tucatnyi lelkes kritikát is begyűjtött. 2022. május 13-án újratöltik az élményt.

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Te hogyan hallgatsz zenét? Most elmondhatod!

Nemzetközi kutatás indított az EEnalrge Europe elnevezésű nemzetközi, kis klubokat támogató projekt a zenehallgatási szokásokról.

Ők az MTV EMA gála magyar jelöltjei

A tavalyi virtuális közvetítés után idén ismét élő show-ként lesz látható világszerte az MTV EMA díjátadója. Ráadásul Budapestről! A november 14-én a Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő globális eseményen várhatóan világsztárok lépnek majd fel.
Új koncertek