Talán mégsem issza halálra magát Johnny Depp karácsonyig, mert a nyár végén Európában kell turnéznia

2019/11/21  ·   Bulvár   ·  koncert.hu, MTI

Pár napja attól harsogott a bulvár, hogy a színész-zenész barátai a médiához fordultak kétségbeesésükben, mert Depp annyit iszik, hogy talán a karácsonyt sem éri meg.

Fotó: hollywoodvampires.com

Körbenéztünk a nemzetközi honlapokon, igazából semmi nyomát nem találtuk annak, hogy végveszélyben lenne vagy hogy már pár órát sem bír ki vodka nélkül, a segítségkérő "barátokról" nem is szólva. Tény, hogy szerepelt a bulvárlapok címoldalán, mert folyik a per, amit exfelesége, Amber Heard indított ellene. Vagy Depp Amber ellen. A dolog a mi szempontunkból irreleváns.

Ami viszont nagyon is számít, hogy zenekara, a The Hollywood Vampires 2020 nyarán ismét Európában turnézik (hozzánk legközelebb egyelőre az ausztriai helyszín lesz). 2018 júliusában Bécsben tartottak egy nagy bulit, ezen a koncerten tudósítónk is ott volt. Az 5 éve alakult szupergoup tagjai nem is akárkik: Joe Perry az Aerosmithből, Alice Cooper, Johnny Depp, valamint időszakosan csatlakozik hozzájuk Duff McKagan és Matt Sorum a Guns 'N Roses-ból.

Johnny Depp akkorát zúzott egy koncerten, mintha 20 éve rockzenész lenne

 

A bandának pár napja jelent meg a legújabb klipje a nyáron kijött RISE című albumukról. Ezt az albumot fogják egyébként megturnéztatni Európában.

Egyáltalán nem tartjuk véletlennek, hogy a bulváros porfelverés éppen a turné bejelentése előtt történt... :)

Van egy mondatuk, ami némi reménykedésre adhat okot: "Further dates will be announced soon" (További dátumok hamarosan).

Hátha... lécci!

Johnny Depp, The Hollywood Vampires, turné, Európa

 

 

Szólj hozzá!


Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek