Telex: Meggyilkolták a Tupac Shakur hagyatékát is kezelő menedzsert

2021/12/30  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

A lap értesülése szerint meggyilkolták Angela Kukawskit, aki több hollywoodi híresség menedzsere is volt.

Nicki Minaj így búcsúziott tőle az Instagramon.

Az A-listás sztárügyfelekkel – köztük Nicki Minaj, Kanye West, Offset – egykor együtt dolgozó 55 éves menedzser holttestére egy utcán parkoló autó csomagtartójában bukkantak, miután december 22-e óta eltűntként keresték. Megölésével a barátját gyanúsítják, a Los Angeles megyei kerületi ügyészség előre kitervelt gyilkossággal és kínzással vádolja a 49 éves Jason Barkert.

Angela Kukawski a kaliforniai Woodland Hillsben működő Boulevard Managementnél dolgozott.

"Szomorúak vagyunk és megszakad a szívünk kollégánk, Angie Kukawski elvesztése miatt" – nyilatkozta a cég szóvivője Variety-nek. "Angie kedves, csodálatos ember volt, és nagyon fog hiányozni mindenkinek, aki ismerte. Őszinte részvétünket fejezzük ki Angie családjának és barátainak".

A menedzsernek öt gyermeke van.

Egy időben Kukawski a Kardashian család több tagjának is az üzleti menedzsere volt.

A család a DailyMail.com-nak adott nyilatkozatában elmondta:

"Angela valóban a legjobb volt. Mindannyiunkkal törődött, és olyan dolgokat is megvalósított, amelyek lehetetlenek voltak'

A menedzser kezelte Tupac Shakur hagyatékát is. Mint ismeretes, Shakurt a Las Vegas Stripen lőtték le 1996-ban, a gyilkosság a mai napig megoldatlannak számít, bár vannak teóriák.

"1996. szeptember 7-én meggyilkolták a nem kevésbé erőszakos Tupac Shakurt – kísértetiesen hasonló körülmények között, mint Wallace-t (Notorious B.I.G.– aszerk.). Hat évvel a gyilkosság után a Los Angeles Times leleplező riportot közölt a rapper gyilkosáról, akit az újság szerint az énekes vetélytársa, Notorious B.I.G. bujtott fel – ez sosem nyert bizonyítást. Az biztos azonban, hogy Shakur és Wallace gyakorlatilag állandó háborúban állt a nyilvánosság előtt (is), folyamatosan sértegették egymást, ahol erre csak lehetőség volt. Mindez a komplett amerikai rapperközösségre hatással volt, ami így a Shakur vezette nyugati és a Wallace-hoz tartozó keleti parti részre bomlott" – írtuk egy korábbi cikkünben.

via Telex

Angela Kukawski, menedzser, gyilkosság, Nicki Minaj, Kanye West, Tupac Shakur

 

 

Szólj hozzá!


 Stephen Grant a Szigeten is mindenkinek beszól majd – a Magic Mirror idei programja

Stephen Grant a Szigeten is mindenkinek beszól majd...

Azt már megírtuk, hogy a fesztivál egyik legrégibb állandó helyszíne átköltözik a Sziget iroda/játszóterek környékére, most előre...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Botaniq Blues Night a turai kastélyban: Ian Siegal búcsúkoncert

A Botaniq BBQ & Blues Night keretében neves blues előadók lépnek színpadra az álomszerű kastélyparkban, miközben sorra váltják egymást a tányérokon a BBQ különlegességek.

Szépen lassan mindenünk leépül? Mentálhigiénés támogató oldal indult a zeneipar résztvevőinek

Odafigyelünk-e vajon kellőképpen egymásra? Segítőkkel karöltve, MUSIC MENTAL néven indít online felületet a WMMD a zeneipar dolgozóinak mentálhigiénés támogatásáért.
Új koncertek
60 ÉV 60 DAL
60 ÉV 60 DAL
Őriszentpéter 
60 ÉV 60 DAL
60 ÉV 60 DAL
Őriszentpéter 
60 ÉV 60 DAL
60 ÉV 60 DAL
Őriszentpéter 
60 ÉV 60 DAL
60 ÉV 60 DAL
Őriszentpéter 
NÓTÁR MARY A...
EVERNESS Fesztivál