Menopauza 1170x180

2023-ban már hetedik alkalommal teremt saját világot a Kolorádó a budai hegyekben

2022/12/06  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A francia La Femme, a brit Surgeon, a hazai színtérről pedig Beton.Hofi, az Analog Balaton, a Bohemian Betyars, a Bëlga, Deva, az Elefánt és a Mordái is koncertet ad a jövő évi Kolorádó Fesztiválon.

2023-ban már hetedik alkalommal teremt saját világot a Kolorádó a budai hegyekben

 A rendezvény helyszíne Nagykovácsi mellett, az adyligeti Sztrilich Pál Cserkészparkban van, a 2023-as fesztivál a tervek szerint június 28-tól július 1-ig tart.

A műfaji korlátok nélküli francia popcsapat, a La Femme a Spanyolországban és Mexikóban töltött évek után a flamencóval és a spanyol dalszövegekkel is kacérkodik, ezt fogja bemutatni Adyligeten is.

A hazai könnyűzenei felhozatalból biztosan fellép az idei év egyik legnagyobb berobbanását produkáló rapper, Beton.Hofi, az Analog Balaton elektropop duó, a folk-punk energiabomba Bohemian Betyars, a sokadik reneszánszát élő Bëlga és az ifjú titán Pogány Induló. A listát erősíti a fesztiválozók számára már jól ismert Deva, az Elefánt, a Mordái és a Fláre Beás.

A nemzetközi klubzenei színtér képviseletében több mint tíz év után tér vissza Magyarországra a brit ős-techno sztár Surgeon, a gyorsabb, újvonalas technót kedvelőknek jó hír D.Dan első magyarországi fesztiválfellépése, az elmélyültséget keresők pedig Claudio PRC maratoni szettjében merülhetnek el.Fellép továbbá Dj Python, Moxie, aki korábbról régóta görgetett fellépését pótolja, a house szekciót képviselő svéd-magyar Kornél Kovács és az idei év egyik TikTok-slágerét jegyző Interplanetary Criminal.

 

A kolorádósok még a nyár  – és karácsony előtt – a MANYI házban buliznak december 22-én: lesz kiállítás a fesztiválon készült analóg fotókból, nyereményjáték, kocsma kvíz, mörcs kiárusítás, koncert és dj szettek.

Kolorádó, fesztivál

 

 

Szólj hozzá!


Halo, halo: öt év után visszatért a Kállay Saunders András-Slashkovic-Fehér Holló trió

Halo, halo: öt év után visszatért a Kállay Saunders...

Sokan várták a folytatást Kállay Saunders András, a holland-iráni származású Slashkovic és a producer, Fehér Holló alkotta The Middletonztól,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Lydia Lunch beHAJÓzik Budapestre

Lydia Lunch, az underground zenei színtér egyik megkerülhetetlen alakja június 20-án több mint hét év után visszatér a Hajó színpadára.

Minden koncertről ki kellene tiltani a telefonokat

Hogy elkerüljék a tavalyi botrányt, a szervező már jó előre szólt – mi is csatlakoztunk az infóátadáshoz –, hogy a TOOL koncertje alatt mindenki tegye el a telefonját, mert ki fogják rakni a helyéről azt, aki előveszi.
Új koncertek