A B my Lake a Balaton Soundra költözik

2022/03/26  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Kétévnyi kényszerszünet után a legnagyobb underground elektronikus zenei fesztivált jegyző produkció szervezői úgy döntöttek, hogy idén a Balaton Sound ad otthont a fesztiválnak június 29. és július 2. között.

A B my Lake a Balaton Soundra költözik

A MOL Nagyon Balaton eseménysorozat részeként 2013-ban alapított B my Lake fesztivál már indulásának első évében elnyerte az „Európa Legjobb Új Fesztiválja" díjat a hollandiai European Festival Awardson, az elmúlt évtizedben pedig három különböző helyszínen került megrendezésre hét alkalommal, bejárta a Balaton Régió különféle pontjait, Balatonvilágostól Keszthelyen át egészen Zamárdi szabadstrandjáig

Az underground elektronikus zene egyik kiemelkedő fellegvára most a Balaton Sound keleti oldalán épül majd fel két zenei színpaddal, a techno és house majd ötven nemzetközi sztár dj-jének részvételével (a line up-ot a szervezők egy héten belül ígérik). A B my Lake nevével fémjelzett területre érvényesek lesznek a Sound-jegyek, fordítva ez annyiban igaz, hogy azoknak a rajongóknak, akik még nem váltották vissza a jegyeiket, most automatikusan visszautalják a korábban megvásárolt belépőjegyeik árát, és ha szeretnének az eseményen részt venni, jelentős kedvezménnyel tudnak idén a Balaton Soundra belépőt váltani. 

 

B my Lake, Balaton Sound, fesztivál, nyár, Balaton, Zamárdi

 

 

Szólj hozzá!


Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra gyűlnek össze a RoCkányok

Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra...

A Békés megyei Okányban 2019-ben első – és akkor még egyszerinek tervezett – alkalommal jött létre a RoCkány Feszt, de a kedvező...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. március 16-án a Budapest Arénában, és – most először – 2022. március 17-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad.

Dühterápiás hardcore-punk kezelés a Dürerben

Akik egy igazi hardcore-punk buliban vezetnék le az elmúlt időszak felgyülemlett dühét, azoknak szerencséjük van, ugyanis július 7-én a Dürer Kert színpadát a Scowl és a One Step Closer veszi birtokba.

Füstös klubokból indult, mára a legelismertebb koncertszínpadok sztárja: Kurt Elling

A bársonyos hangú és utánozhatatlan eleganciájú énekes SuperBlue címmel ezúttal egy funkos, hiphopelemekkel dúsított albumot készített a gitárfenomén Charlie Hunterrel, amelynek dalait Európában először a budapesti közönség hallhatja élőben július 5-én, a Müpában.
Új koncertek
Máté-passió
Máté-passió
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
YBL209
YBL209
Budapest