A Campus lesz idén az ország első nagy fesztiválja

2021/06/10  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

„Mint mindenki, mi is nehéz időszakon vagyunk túl, éppen ezért egy olyan fesztivált szeretnénk szervezni, amely erőt és igazi kikapcsolódást ad a nehéz helyzet után" – nyilatkozta Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató.

A Campus 2021-ben országosan a legelső nagy hazai fesztivál lesz

A Campus 2021-ben országosan a legelső nagy hazai fesztivál lesz. 15 programhelyszínen,kétszáznál is több zenés, kulturális program várható négy teljes napon át a debreceni Nagyerdőn.

„Idén szabadtéri koncert helyszínekben gondolkodunk, fő szempont, hogy hosszú kihagyás után a teljes magyar zenei élvonalat újra vendégül láthassuk a Campuson. A zenés programok mellett, különleges installációkkal, hangulatos dekorációkkal gondoljuk újra a fesztivál arculatát. Azt szeretnénk elérni, hogy már a fesztivál bejáratától egy barátságos környezetbe érkezzenek a fesztiválozók, elfeledjék az elmúlt időszak nehézségeit, a hétköznapok szürke monotonitását. Érezzék, hogy újra normális lett az életünk” – mondta a fesztiváligazgató.

Külön öröm, hogy immáron koronavírus ellen védett személy felügyelete alatt a 18 év alattiak is részt vehetnek a zenés, táncos rendezvényeken. Szóval, vidd el anyádat – hogy egy régi Sziget-szlogent idézzünk félig-meddig pontosan, mert ha kamasz vagy, ezúttal nélküle nem fogsz bejutni. De bármelyik jó fej családtag megteszi, és még az is megtörténhet, hogy először az életben megláthatod, apu is tud csapatni, anyu meg lepacsizik Majkával :)

 

Campus Fesztivál, újraindulás, tömegrendezvények, védettségi igazolvány

 

 

Szólj hozzá!


100 magyar zenekar: nagyon készül a nyár zárására a SZIN

100 magyar zenekar: nagyon készül a nyár zárására...

A hazai zenekarok legnagyobb találkozója lesz idén a Szegedi Ifjúsági Napok. A szervezők eddig mintegy 100 magyar zenekart és előadót jelentettek...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

500 fő felett is lehet rendezvényt tartani

Amennyiben az szabadtéren van, viszont kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet részt venni rajta – írja a Magyar Közlöny. Megpróbáltuk értelmezni a legfrissebb szabályokat, reméljük, úgy értettük, ahogy kellett.

A Monarchia bálja, Európai Tánckaraván, Szalonna és Bandája: jubileumot ünnepel a Duna Karnevál

Idén hazai hivatásos és amatőr táncegyüttesek közreműködésével rendezik meg a Duna Karnevált. A 25 éves múltra visszatekintő rangos kulturális fesztivál június elején egy különleges 'Best of' gálaműsorral készül, valamint itt ad jubileumi koncertet a 15 éves Pál István Szalonna és Bandája. Június 11-én és 12-én a...

Cseh tudósok szerint az epilepszia megelőzhető zenével

Gyógyító hatással van az agyra Mozart zenéje, s ez lehetséges kezelést jelenthet az epilepsziás rohamok megelőzésére egy új kutatás szerint, amelyet az Európai Neurológiai Akadémia 7. virtuális kongresszusán mutattak be.

Egy asztalhoz ültetik a teljes hazai rendezvényszakmát

A Magyar Turisztikai Program Alapítvány, a Nemzeti Kulturális Alap és a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége által június 24-re szervezett Rendezvény ReStart 2021 konferencia célja, hogy elősegítse a teljes rendezvényszektor zökkenőmentes és biztonságos újraindítását.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek