A Campus lesz idén az ország első nagy fesztiválja

2021/06/10  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

„Mint mindenki, mi is nehéz időszakon vagyunk túl, éppen ezért egy olyan fesztivált szeretnénk szervezni, amely erőt és igazi kikapcsolódást ad a nehéz helyzet után" – nyilatkozta Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató.

A Campus 2021-ben országosan a legelső nagy hazai fesztivál lesz

A Campus 2021-ben országosan a legelső nagy hazai fesztivál lesz. 15 programhelyszínen,kétszáznál is több zenés, kulturális program várható négy teljes napon át a debreceni Nagyerdőn.

„Idén szabadtéri koncert helyszínekben gondolkodunk, fő szempont, hogy hosszú kihagyás után a teljes magyar zenei élvonalat újra vendégül láthassuk a Campuson. A zenés programok mellett, különleges installációkkal, hangulatos dekorációkkal gondoljuk újra a fesztivál arculatát. Azt szeretnénk elérni, hogy már a fesztivál bejáratától egy barátságos környezetbe érkezzenek a fesztiválozók, elfeledjék az elmúlt időszak nehézségeit, a hétköznapok szürke monotonitását. Érezzék, hogy újra normális lett az életünk” – mondta a fesztiváligazgató.

Külön öröm, hogy immáron koronavírus ellen védett személy felügyelete alatt a 18 év alattiak is részt vehetnek a zenés, táncos rendezvényeken. Szóval, vidd el anyádat – hogy egy régi Sziget-szlogent idézzünk félig-meddig pontosan, mert ha kamasz vagy, ezúttal nélküle nem fogsz bejutni. De bármelyik jó fej családtag megteszi, és még az is megtörténhet, hogy először az életben megláthatod, apu is tud csapatni, anyu meg lepacsizik Majkával :)

 

Campus Fesztivál, újraindulás, tömegrendezvények, védettségi igazolvány

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek