A Carson Coma utolsó 2023-as koncertje a BuSH-on lesz

2023/10/05  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Míg a Budapest Showcase Hub – ismertebb nevén a BuSH – keretén belül nappal a szcéna legjobb és legbefolyásosabb szakemberei tartanak előadásokat a Kazinczy utcai Loftban, addig november 2-4. között esténként 15 ország összesen 40 előadója tölti majd meg zenével Budapest 6 ikonikus klubját és exkluzív pop-up helyszínét.

Fotó: Carson Coma/FB

A fesztivál előadói a belváros 6 helyszínén - az Akvárium Klubban, a Rumbach utcai zsinagógában, az egykori Tesla felső két szintjén található Loft és Black Hallban, a Gödör Klubban, a Központban és a Turbinában - csíphetők el.

Csütörtöktől szombatig minden este a magyar húzónevek mellett - mint a Carson Coma, Sisi és a Lazarvs – a régió legizgalmasabb produkciói lépnek majd színpadra. Az utolsó este a Heavy AF névre keresztelt, hangos zenékre szakosodott showcase keretein belül pedig a keményebb riffek kapnak majd főszerepet.

A line-upban olyan izgalmas előadók találhatók, mint például a Cercle videóból is jól ismert, német származású zenei Dj-producer, Stimming, akinek a napokban jelent meg legújabb lemeze, így produkciója egyben a lemezbemutató turnéjának egyik állomása is.

Lüktető ütemeikkel segítik majd a Pure Lust-os srácok, Daniel Santiago és Daniel Ban. Akinek inkább az élő zene áll közelebb a szívéhez, annak bátran ajánljuk az elsőre földönkívülinek tűnő, de valójában lengyel származású gitárművész és dalszerző, Jakub Ziteczky minden bizonnyal lehengerlően energikus koncertjét. Szintén a BuSH vendége lesz az ukránok egyik legnépszerűbb indie-rock zenekara, a Love'n'Joy akiket egyre többen ismernek már Európa-szerte, és ez nem is véletlen, idén az MME Awardson is jelölték őket.

Érkezik még a szintén lengyel Klawo, akik számos stílusból merítenek ihletet, az eredmény pedig egy olyan lüktető lo-fi, garage, nu-jazz és hip-hop elemeket egyesítő varázslat, aminek egyszerűen nem lehet ellenállni. Nem véletlen, hogy idén megnyerték a Jazz in The Park fődíját is. A Duo Ruut két észt lány álomszerű produkciója, amit mindössze egy citera felett állva komponálnak. Ugyan csak 2019-ben jelent meg az első albumuk, az elmúlt évek során bejárták a világ zenei fesztiváljait (például: Womex, ESNS), de a KEXP műsorában is szerepeltek.

És ha már Észtország, a BuSH keretein belül szintén fellép majd az Elephants From Neptune, az ország legismertebb és legnépszerűbb rock zenekara, akik szintén legújabb lemezüket mutatják majd be az Akvárium Klubban. Összetéveszthetetlen hangjával az egyik legvárósabb koncertet adja majd Lenny, a cseh dal- és zeneszerző, aki  olyan nevekkel dolgozott már együtt, mint Mike Shinoda a Linkin Parkból, az Imagine Dragons, a márcisuban hazánkba érkező LP vagy Emeli Sande.

 

A Carson Coma énekese, Fekete Giorgio az egyik napközbeni workshopon arról is mesél majd a közönségnek, hogy milyen úton jutott el a sikeres zenei karrierig.

De nem lenne teljes a BuSH programja a hazai zenekarok és előadók nélkül. Így aztán, aki bebiztosítja a helyét, az garantáltan táncolhat a Carson Coma exkluzív klubkoncertjén, amely ráadásul az idei utolsó budapesti fellépésük lesz az Akváriumban, de a műfaji sokszínűség jegyében fellép majd a Lazarvs, Sisi, Duckshell és a Flanger Kids is. Különleges lemezbemutatót tart majd a nemrég felújított Rumbach utcai zsinagógában a The Devil's Trade, bakelit megjelenős bulit tart a Freakin' Disco, és hét év után újra összeáll a sokakban mély hiányt hagyó Makrohang is.

Szerintünk a BuSH a te dolgod is lesz! :)

 Kapcsolódó:

Két Parkos fellépése után LP a Budapest Arénában ad koncertet

 

Thuróczy Szabolcs jól megfenyegette a Carson Coma zenekar tagjait

BUSH, Carson Coma, Stimming, Love'n'Joy

 

 

Szólj hozzá!


Lázadnak az óbudai punkok

Lázadnak az óbudai punkok

A nagy öregek – két régi óbudai punk csapat, a KRETENS és a BTK '80 – a Bloody Holly and the Ricketz elnevezésű feltörekvő, izgalmasan friss...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei programnak este tízkor vége. A muzsikára táncoló vízoszlopok napnyugta után is varázslatos látványt nyújtanak az őket megvilágító színes fényjátékkal, sőt, rövid filmeket is láthattok...

A 2023-as év felfedezettje az Ótvar Pestis – átadták a Fonogram-díjakat

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége (MAHASZ) minden évben odaítéli a különböző zenei stílusok hazai és nemzetközi legjobbjainak az őket megillető szakmai elismeréseket. Huszonegyedik alkalommal, ezúttal a budapesti Barabás Villa patinás falai között adták át a Fonogram-Magyar Zenei Díjakat
Új koncertek