A hétvégén VéNégy Fesztivál a Dunánál!

2021/06/21  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Május elején még két dátumuk volt, most már nekik is határozottan csak egy: a fesztivált június 24. és 27. között rendezik meg a nagymarosi Duna-parton.

Pótdátum elengedve – június végén lesz a VéNégy Fesztivál

Akkor még annyit tudtunk, hogy a  VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó zenei programjában fellép a Halott Pénz, a Blahalouisiana, Rúzsa Magdi, a Punnany Massif, a Follow The Flow, a Random Trip, az Ivan & The Parazol, az Erik Sumo Band, Péterfy Bori & Love Band, Lóci játszik, a Supernem, a Carson Coma és az Európa Kiadó, koncertet ad a Russkaja, rajtuk kívül Lengyelországból, Csehországból és Szlovákiából is érkeznek külföldi zenekarok.

Most már teljes a program: csatlakozott a fellépőgárdához a Kowalsky meg a Vega, a Belga, a Firkin, az Aurevoir, Dánielfy Gergő és az utazók.

A rendezvény célja, hogy a V-négyek országaiból érkező fiatal tehetségeket is bemutassák, így minden este egy-egy feltörekvő zenekar lép színpadra: Lengyelországból a Cheap Tobacco, Szlovákiából a Luvver, Csehországból a HRTL érkezik, míg Magyarországot a Carson Coma képviseli.

A fesztivál különlegessége, hogy a zenei programok mellett nemzetközi színházi előadások is várják az érdeklődőket. A koncertek, színházi előadások és közösségi programok mellett sportolási lehetőségek, felolvasások, gasztroudvar is várja az érdeklődőket, az EB nyolcaddöntőit pedig kivetítőn lehet majd követni június 24. és 27. között Nagymaroson.

A helyszínen kempingezésre is lehetőség van, a hazavágyó fesztiválozókat pedig minden éjjel fesztiválbusz szállítja Nagymaros és Budapest között, plusz Nagymarosról minden éjszaka a koncertek után fog indulni a komp Visegrádra.

 

Nagyon nehéz év áll mindannyiunk mögött..."

 

VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó, Nagymaros

 

 

Szólj hozzá!


Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek