A Margaret Island, az Ocho Macho és az Első Emelet is becsatlakozik a Garden Partyba

2024/02/07  ·   Fesztivál   ·  Lenti Barnabás

Mint korábban megírtuk (linka cikk végén), mi már nagyon várjuk a májust. Többek között a Budapest Garden Party miatt, a névsor azonban csak most lett teljes: a minifesztivál egyik fő fellépője a Margaret Island lesz.

A Margaret Island, az Ocho Macho és az Első Emelet is becsatlakozik a Garden Partyba

A fonyódi kötődésű Margaret Island az elmúlt évek során a hazai zenei élet egyik meghatározó alakjává vált. Pozitív és elgondolkodtató popzenéjük, valamint kirobbanóan energikus előadásmódjuk miatt a közönség hamar a szívébe zárta őket, és ezt  a szeretetet különleges projektekkel hálálták meg. Flower Power elnevezéssel például kisfesztivált rendeztek a Budapest Parkban, tavaly pedig új EP-vel és egy különleges turnéval rukkoltak elő: a „Szabadon szép a tánc" összművészeti produkció nem csak a Szegedi Kortárs Balett közreműködése miatt volt érdekes, hanem azért is, mert Lábas Viki is táncra perdül a színpadon.(Őt amúgy éppen szombaton láttuk színpadon ByeAlex vendégeként.)

A zenekar egyedülálló élményt ígér Budapest legkertibb tavaszi fesztiválján, ahol a magyar zenei szcéna élén marad, folytatva az érzelmek és kreativitás szigetén való kalandot. Ráadásul idén ünneplik 10. szülinapjukat, így az idei koncertek extrán különlegesek. Reméljük, a Budapest Garden Partyn csak dalban lesz csapadék... :)



A Margaret Island mellett olyan kiváló előadók is fellépnek, mint Karácsony János és zenekara, az izlandi instrumentális banda a Mezzoforte (leghíresebb számuka  GArden Party :) ), a világhírű brit jazz zenekar, az Incognito, valamint a svájci The Next Movement.

Rajtuk kívül az Első Emelet és a szintén jubiláló Ocho Macho is csatlakoznak a fesztiválhoz.

A 20 éves Ocho Macho az ország egyik zenei hangulatfelelőse. A háromszoros platinalemezes zenekar olyan nagysikerű slágerekkel készül, mint a „Jó nekem" vagy az „El Mundo Fantástico", így garantáltan felpezsdítik majd a közönség hangulatát.

Az Első Emelet a '80-as évek ikonikus zenekara. A több mint egy millió eladott lemez, köztük arany- és platinalemezek gazdag örökségével a zenekar egy gyors időutazásra invitál minket a '80-as évekbe. A "Csakazértis szerelem" és az "Édes évek" és a mai napig dúdolt slágereik friss hangzásvilágban idézik fel ifjú koruk zenei emlékeit. Az alapítótagok fiatal zenészek bevonásával készülnek a giga kerti bulira, bizonyítva, hogy a zene időtlen...


Tehát SAVE THE DATE:

Budapest Garden Party: Zenei - Gasztrofesztivál
Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó
2024. május 10-11-12.

péntek - szombat:11:00 - 23:00
vasárnap: 11:00-21:00

 

Várd a májust – új zenei- és gasztrofesztivál a Városligetben

Budapest Garden Party, Margaret Island, Ocho Macho, Első Emelet

 

 

Szólj hozzá!


A 2023-as év felfedezettje az Ótvar Pestis – átadták a Fonogram-díjakat

A 2023-as év felfedezettje az Ótvar Pestis –...

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége (MAHASZ) minden évben odaítéli a különböző zenei stílusok hazai és nemzetközi legjobbjainak az őket...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.

Zsiráfok, tornyok, Buli színpad, Kyle Minogue – így változik meg idén a Sziget

Sam Smith, Liam Gallagher, Halsey, Martin Garrix, Fred again, Skrillex, Stormzy, Fisher, Tom Odell, Louis Tomlinson – és a tegnap bejelentett Kyle Minogue – ez lesz az idei Sziget sztársora, és lesz pár változás is a Sziget struktúrájában.
Új koncertek