A Quimby iPodot visz, Pásztor Anna a kisfiát: EFOTT 2014

2014. március 26.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

30 év után a legrégebbi hazai fesztivál idén Miskolctapolcára költözik. Az EFOTT 2014-es programjában idén is helyett kapott a Quimby, a Kowalsky meg a Vega, a Beatrice és a Magashegyi Underground, valamint az Anna and the Barbies – és sokan mások. Nem, a Cure nem jön.

A Quimby iPodot visz, Pásztor Anna a kisfiát: EFOTT 2014

A szervezők a Miskolci Egyetemmel karöltve egy tizenhat hektáros területen építik fel a fesztivált. A zenei programot idén is döntő többséggel magyar előadók biztosítják, de a szervezők számos meglepetéssel és újdonsággal készülnek.

Az már most biztos, hogy aki jegyet vált a július 15-20-ig tartó bulira, az tombolhat egyet a Beatrice, a Magashegyi Underground, a Kowalsky meg a Vega, az Anna and the Barbies és a Quimby.

„Szeretek elveszni a fesztiválok világában, imádom a hangulatát, ha tehetem, általában több napot maradok” – árulta el a Quimby billentyűse. – „A tornacipő és a széldzseki nálam elmaradhatatlan fesztivál-kellék, de az iPodom is mindig nálam van” – tette hozzá Balanyi Szilárd, aki zenekarával az utóbbi években állandó EFOTT – szereplővé vált.

A Kowalsky meg a Vega legénysége sem először lép színpadra a hallgatói bulin. „Az EFOTT-hoz csak jó emlékeink fűződnek és Miskolcon is mindig nagyon jó hangulatban telnek a koncertjeink. Idén nyárra is hatalmas őrületet ígérhetünk” – kezdte a zenekar frontembere, Kowa, aki azt is elárulta, hogy ha tehetik, a zenekarral szívesen engedik ki a gőzt egy-egy koncert után. - „Nem kell alkohol ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. Ha a hangszereink és a közönség velünk van, nagy baj nem lehet.” – tette hozzá az énekes, aki azt is elárulta egyedül azt sajnálja, hogy a fesztivál-időszakban kevesebbet látja három gyermekét.

Az Anna and the Barbies énekesnője, Pásztor Anna azonban a legnagyobb koncertek alkalmával sem nélkülözi kisfiát. A tavaly novemberben született Benji már edzett, ha rock koncertekről van szó. „Ugyanúgy készülünk a fesztiválszezonra, mint eddig, nem fogunk csalódást okozni. A családban a nagyi az első számú rajongója a bandának, a gyermekem édesapja pedig szintén zenész, nyaranta mindig velünk tartanak. Idén a kisfiammal is kiegészül a csapat, úgy vágunk neki a koncertezésnek. Még csak három hetes volt Benji, amikor már újra próbáltam, nyolc hetes korában pedig egy holland turnéra indultunk. Meg sem kottyant neki, hiszen már hatvan koncertet lenyomott velem, amíg a hasamban volt.” – mesélte nevetve Pásztor Anna, aki zenekarával jelenleg gőzerővel dolgozik a csapat következő nagylemezén, amely novemberben lát majd napvilágot.

 


 


Képtár

  • A Quimby iPodot visz, Pásztor Anna a kisfiát: EFOTT 2014 kép 27831
  • A Quimby iPodot visz, Pásztor Anna a kisfiát: EFOTT 2014 kép 27832
  • A Quimby iPodot visz, Pásztor Anna a kisfiát: EFOTT 2014 kép 27834
  • A Quimby iPodot visz, Pásztor Anna a kisfiát: EFOTT 2014 kép 27835
  • A Quimby iPodot visz, Pásztor Anna a kisfiát: EFOTT 2014 kép 27836
  • A Quimby iPodot visz, Pásztor Anna a kisfiát: EFOTT 2014 kép 27837
  • A Quimby iPodot visz, Pásztor Anna a kisfiát: EFOTT 2014 kép 27839
  • A Quimby iPodot visz, Pásztor Anna a kisfiát: EFOTT 2014 kép 27840
  • A Quimby iPodot visz, Pásztor Anna a kisfiát: EFOTT 2014 kép 27841
 

 

Szólj hozzá!


Sokáig tartott megírni, bazi hosszú is lett, de megéri elolvasni: Zerge Sziget-kisregénye

Sokáig tartott megírni, bazi hosszú is lett, de...

Zergéről annyit tudnotok kell, hogy fekete öves szigetes: kevés olyan megszállottról tudunk, aki AZÓTA KINT VAN, AMIÓTA LÉTEZIK. Mármint nem a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Éljen a retró: az aranykorszakot idéző koncertek és relikviák 35 héten keresztül!

Szeptember 29-től visszatérnek a 70-es, 80-as, 90-es évek hazai kedvencei az Aréna Corner színpadára, hogy hétvégente visszahozzák nekünk az "aranykorszakot". Legalábbis zenei téren. Sztár-relikviák kiállítása, video disco és a kor legendás alakjai egy helyen.

10 dolog, amit érdemes tudni a Madách Színház új musical-jéről

2018. szeptember 21-22-23-án mutatják be a Madách új szuperprodukcióját, a Rocksuli című musicalt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek