A Strand feszten sem táncolhatunk jobban, mint Lóci

2017/07/25  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Sajnos már nem sok van hátra az idei nyári szezonból, de az augusztus mindig erős fesztivál szempontból. A strandosok is nagyon készülnek, hiszen az iskolakezdés előtt ez az utolsó esély egy kis balatoni megmártózáshoz kikapcsolódás közben. Ráadásul megvan a fesztivál hivatalos himnusza is – Lócinak köszönhetően.

fotó: Varga Benedek

2017-ben augusztus 23-26. között kerül megrendezésre a szigetesek érdekeltségi körébe tartozó 5. Strand Fesztivál Zamárdiban, a már megszokott vízparti helyszínen. Az „afterfesztként" is felfogható rendezvényre az idén is több ezer embert várnak, cserébe olyan fellépőket kapunk, mint a szívünknek oly kedves Bastille, a betegségéből is erényt kovácsoló, és a Szigeten korábban mindenkit lenyűgöző John Newman, a hazajáró lélek Parov Stelar, a szintén nem újonc You Me At Six, az „I Love It” című gigaslágerből éldegélő Icona Pop csajos duó, az LMFAO full kretén frontembere Redfoo, valamit a déjé nemzedék számára biztosan nélkülözhetetlen Alle Farben, Wilkinson és Alan Walker.

Természetesen a hazai sztárok is bekanyarodnak egy fellépés erejéig a fesztivál területére, így táncikálhatunk majd a Halott Pénz, a Punnany Massif, a Wellhello, az Irie Maffia, a Margaret Island, a Quimby, a Brains, Rúzsa Magdi, a Kiscsillag, Szabó Balázs Bandája, a Fish!, a Kelemen Kabátban, a Vad Fruttik, a Supernem, Péterfy Bori, a Hiperkarma, a Cloud 9+, a Belga, a Balahalouisiana, a Magashegyi Underground, a 30Y, a Kowalsky, Ganxsta Zolee és még jó néhány magyar kedvenc dalaira.

Találkozhatunk az idei Nagyszínpad tehetségmutató összes jelöltjével, ami azért is fontos, mert az idei fesztivál himnusza a győztes Lóci játszik zenekar „Nem táncolsz jobban, mint én” című slágerének átirata lett:

 

Kedvezményes jegyek még augusztus 1-ig válthatók, csapjatok le rájuk, mert nagy valószínűséggel itt is lesznek „sold out” táblás napok.

Strand fesztivál

 

 

Szólj hozzá!


artist2watch: egymillió fontos bankjegy független zenészeknek

artist2watch: egymillió fontos bankjegy független...

Független hazai előadók részére indít komplex támogatási programot a WMMD. A zenei disztribútor idén összesen 6 előadónak segít az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Aki a virágot szereti: nárcisz és napraforgó Csepregi Éva programjában

Nemrég szóltunk, hogy a nem rég életmű-koncertet adó énekesnő április 27-én Babócsán fog dalolni a nárciszok kacspán egybegyűlteknek (link a cikk végén), akkor – anélkül, hogy bármiről is tudtunk volna – úgy kommentáltuk az infót, hogy majd nyáron fog a napraforgóról énekelni. De nem kellett nyárig várni.

Bosnyák és magyar őrület egy dalban: Dubioza Kolektiv plusz Bohemian Betyars

Az őrületes – vagy még inkább őrült – koncertjeiről ismert Bohemian Betyars 15 éves történetében először a világ minden tájáról beenged közreműködőket saját zenei univerzumába. Ennek igazi ékköve a most megjelent Rush című dal, amelyet a Dubioza Kolektiv nem kevésbé fékezhetetlen csapatával közösen jegyeznek.
Új koncertek