A Supertramp exénekesével nyit a VeszprémFest

2014. december 18.  ·   Fesztivál   ·  MTI, koncert.hu

Roger Hodgson, a legendás Supertramp együttes egyik alapítója ad koncertet 2015. július 15-én a fesztivál nyitónapján.

A Supertramp exénekesével nyit a VeszprémFest

A brit zenész tervezett európai turnéja keretében lép fel a veszprémi fesztiválon, és műsorában immár három évtizedes szólópályája legfontosabb dalai mellett a Supertramp sikerei is szerepelnek. A jövőre 65 éves, jellegzetes hangú énekes-dalszerző először jár Magyarországon.

Roger Hodgson 1969-ben társalapítója volt a Supertrampnek. A brit progresszív rockcsapatnak 1983-ig, hét stúdióalbumon át volt vezéregyénisége. Ez idő alatt a Supertramp több mint 60 millió példányt adott el lemezeiből világszerte. Dalokat írt, énekelt, olyan nagyszerű szerzemények kapcsolódnak a nevéhez, mint a Breakfast in America, a Give a Little Bit, a Take the Long Way Home, a The Logical Song, a Dreamer, az It's Raining Again, a School vagy a Fool's Overture.

Négytagú zenekarával Veszprémben az általa írt legnagyobb slágereket adja elő. A klasszikusok sorába emelkedett, 1974-ben kiadott Crime of the Century című Supertramp-album idén ünnepelte 40. születésnapját. Hodgson a lemezről a koncerten előadja a Schoolt, a Hide in Your Shellt, az If Everyone Was Listeninget és a Dreamert, amely meghozta a nemzetközi sikert a zenekar számára. Az előadó eljátssza három szólóalbuma kedvenceit is, köztük az Only Because of You-t, a Lovers in the Wind-et, valamint felcsendül a Had a Dream és az In Jeopardy is.

 


 

 

Szólj hozzá!


 A P.Mobil aranylakodalmat ül!

A P.Mobil aranylakodalmat ül!

2019. Június 18-22. között negyedik alkalommal rendezik meg az Ukk&Roll rockfesztivált a Sümeg melletti Ukk községben.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert (+főpróba) előtt, ült be D. Tóth Kriszta mellé az autóba az Elviszlek magammal kamerái elé. A találkozásból egy szívbemarkolóan őszinte, kicsit nosztalgikus, kicsit nevetős beszélgetés...

Túlélt egy repülőkatasztrófát, egy autóbalesetet – most beperel mindenkit a blink-182 dobosa

Travis Barker két pert is indított az egészségügyi állapotát érintő ügyekben: az egyiket egy néhány hónapja történt autóbaleset miatt, a másikat pedig orvosi műhiba okán.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek