A Wild East Rock már most a jövő nyárra gondol

2021/08/11  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Pedig még el sem kezdődött az első új Hegyalja fesztivál: most hétvégén lesz a rockerek és a motorosok, valamint a rocker motorosok dzsemborija Rakamazon, az egykori fesztivál helyszínén: 100% rock, hideg sör, GERONIMO MC EAST.

A Wild East Rock már most a jövő nyárra gondol
A fesztiválról itt írtunk, a line-up pedig így néz ki:
A szombati programban szereplő 16 órás Made in China koncert betegség miatt elmarad,  a MÁRCIUS zenekar koncertje így 14 óra helyett délután 4-kor kezdődik.
S hogy lesz nyár és fesztivál jövőre is, azt a rendezvény előretekintő akciója bizonyítja:  aki most ott lesz a Wild East Rock fesztivál bármelyik napján és lefotózza magát a FREE PASS fotófalnál, majd elküldi a wildeastrock@gmail.com e-mail címre, a következő "ajándékokban" részesül:
  • valamennyi itt szervezett későbbi fesztiváljuk 0. napján ingyenesen látják vendégül;
  • további napijegy- és bérletvásárlásaiból 50% kedvezményt kap;
  • plusz a jövőbeli első sörére a Wild East Rock team vendége lesz.

 Egi!

Wild East Rock fesztivál, Hegyalja fesztivál, Geronimo Motorcycle Club East

 

 

Szólj hozzá!


Óriási bulit csinált a Sum 41 és a Simple Plan vasárnap az Arénában

Óriási bulit csinált a Sum 41 és a Simple Plan...

A két kanadai skate/punk/popzenekar kétségtelenül a kétezres években volt a csúcson, ám ettől függetlenül nemhogy csökkent volna a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Szakcsi Lakatos Béla emlékére

Sokan sokféleképpen emlékeznek meg az ikonikus zenészről, koncertes oldal lévén mi – több száz koncertje közül – egy '75-ös fellépés relikviáit választottuk – Felvinczy Attila jóvoltából kerültek fel a Facebookra.

Öt év után visszatér Budapestre a Depeche Mode

A Memento Mori (...) világkörüli turné 2023. március 23-án rajtol el Sacramentoban, és 2023. július 28-án ér a Puskás Arénába.
Új koncertek