Adventi kalendáriumot készített a Bondoró fesztivál

2021/11/26  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Idén a Bondoró stájab is szeretne részese lenni az ünnepi készülődésnek. Az utóbbi két, viszonylag küzdelmes év után szeretnék megajándékozni a közönségüket egy saját készítésű Adventi Kalendáriummal, hogy még különlegesebbé tegyék számukra a mostani ünnepvárást.

Adventi kalendáriumot készített a Bondoró fesztivál

Az adventi ablakok a hagyományokhoz híven december 1. és 24. között nyílnak ki, egyesével, s a 24 ablak 24 meglepetést rejt majd, amelyek között megtalálható tárgyi ajándék, de felejthetetlen élmények, kuponok, kedvezmények, de a Bondorót alapító Viprodukció Fesztiváliroda által szervezett más események belépői is gazdára várnak.

A Kalendárium Bondoró bérlettel karöltve, de önállóan is elérhető lesz itt.
Mindezek előtt bejelentették a 2022-es Bondoró Utcaszínház Fesztivál első fellépőit is:
YUO, Évkerék Társulat: Kacor Király, Németh Juci & G. Szabó Hunor duója, Nizsai Dániel (Illaberek Bábszínház): Pulcinella éneke, Danny Bain: Jack a megmentő, Langaléta Garabonciások: Langaléta Lovagok, Kámfor Bábszínház: A sárkány és az ördög, Majoros Ági Bábszínház: Százszorszép Bóbiska, Mágustones Masír Banda, Tűzmadarak Cirkuszcsoport: Zsonglőr workshop, Szarka Fedor Guido: Mimuido, Létra Kulturális Egyesület: Ab ovo, Életre Keltett Bondoró Figurák.
Az idei fesztivál legjobb pillanatait pedig ez a videó idézi fel:
Bondorodó, adventi kalendárium, utcaszínház

 

 

Szólj hozzá!


A Sabaton egy későbbi időpontban hozza magával Budapestre a mongol folkmetalos kuriózumot, a THE HU-t

A Sabaton egy későbbi időpontban hozza magával...

A Sabaton törölte a teljes turnéját, így nem érkeznek március 13-án az Arénába, s nem jön velük a Lordi és a The Hu sem – ez utóbbiakat...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Sabaton egy későbbi időpontban hozza magával Budapestre a mongol folkmetalos kuriózumot, a THE HU-t

A Sabaton törölte a teljes turnéját, így nem érkeznek március 13-án az Arénába, s nem jön velük a Lordi és a The Hu sem – ez utóbbiakat nagyon vártuk. Az ok jól ismert.... nem is írjuk le. Azt olvastuk a közösségi felületükön, hogy a március-áprilisban törölt bulik pótlásának legkorábbi dátuma május 25., de majd még...

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

R.I.P. Meat Loaf (1947-2022)

Az üzenőfal tanúsága szerint mindenki ugyanazt a dalt dúdolja, amióta szárnyra kapott a rossz hír: "...I would do anything for love..." – a megfelelő helyen felrángatva a hangokat... Ez most egy szomorú dallamtapadási.

Jól drukkoltatok: Takács Dorina Deva megkapta a rangos nemzetközi zenei díjat!

Дeva az első magyar női előadó, aki elnyerte az EU könnyűzenei szakmai díját (Music Moves Europe). A nőit azért emeltük ki, mert a Harmed 2020-as sikere, illetve a díj elődjének számító European Breakthrough Award 2006-os nyertese, a Heaven Street Seven után 2022-ben a Дeva/Deva néven alkotó Takács Dorina immáron Akinek ea...
Új koncertek