Adventi kalendáriumot készített a Bondoró fesztivál

2021/11/26  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Idén a Bondoró stájab is szeretne részese lenni az ünnepi készülődésnek. Az utóbbi két, viszonylag küzdelmes év után szeretnék megajándékozni a közönségüket egy saját készítésű Adventi Kalendáriummal, hogy még különlegesebbé tegyék számukra a mostani ünnepvárást.

Adventi kalendáriumot készített a Bondoró fesztivál

Az adventi ablakok a hagyományokhoz híven december 1. és 24. között nyílnak ki, egyesével, s a 24 ablak 24 meglepetést rejt majd, amelyek között megtalálható tárgyi ajándék, de felejthetetlen élmények, kuponok, kedvezmények, de a Bondorót alapító Viprodukció Fesztiváliroda által szervezett más események belépői is gazdára várnak.

A Kalendárium Bondoró bérlettel karöltve, de önállóan is elérhető lesz itt.
Mindezek előtt bejelentették a 2022-es Bondoró Utcaszínház Fesztivál első fellépőit is:
YUO, Évkerék Társulat: Kacor Király, Németh Juci & G. Szabó Hunor duója, Nizsai Dániel (Illaberek Bábszínház): Pulcinella éneke, Danny Bain: Jack a megmentő, Langaléta Garabonciások: Langaléta Lovagok, Kámfor Bábszínház: A sárkány és az ördög, Majoros Ági Bábszínház: Százszorszép Bóbiska, Mágustones Masír Banda, Tűzmadarak Cirkuszcsoport: Zsonglőr workshop, Szarka Fedor Guido: Mimuido, Létra Kulturális Egyesület: Ab ovo, Életre Keltett Bondoró Figurák.
Az idei fesztivál legjobb pillanatait pedig ez a videó idézi fel:
Bondorodó, adventi kalendárium, utcaszínház

 

 

Szólj hozzá!


I Think It’s Going to Rain Today – Tom Odell és a budapesti eső

I Think It’s Going to Rain Today – Tom Odell és a...

Tom Odell legutóbb 2019-ben járt nálunk (előtte már sokszor a Szigeten és a Strand fesztiválon meg a Volt-on), akkor a Barba Negra Music Club...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Nem babonásak a Betyárok: 13 állomásos ázsiai turnéra indulnak

Ázsia nem idegen a Bohemian Betyars számára, korábban is turnéztak arra, háromszor is, s ezen események során kifejezetten hasznos kapcsolatokat tudtak kiépíteni a térségben, sőt, a Japonicus nevű lemezkiadó gondozásában megjelent egy lemezük is Japánban.

Ed Sheerant elnyelte az új Pokémon-univerzum

S nem csak azért, mert ő szerezte a hamarosan megjelenő Pokémon Scarlet és Pokémon Violet című Nintendo Switch november 18-án érkező főcímdalát...
Új koncertek