Afrojack egy Falkon 900-as repülővel érkezik Szegedre

2019/08/28  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

S persze, óriási show-val... A holland DJ ma este fél 11-kor lesz látható-hallható a SZIN Nagyszínpadán. Nem kifejezetten rongyrázásiból érkezik a luxus kategóriájú business jettel: utána siet, ide, Miamiba egy másik bulira...

Fotó: Business Jet Traveller

Amúgy, csak egyszer kell majd megállnia, úgyhogy menni fog a dolog: a gép hatótávolsága 4750 tengeri mérföld, vagyis olyan 8 ezer kilométer, egy tankolás – és ott is van. A Falkon 900-as a nagyon gazdag emberek játékszere, ilyennel repülne például a Rolling Stones, de ők inkább vettek egy Boeing-et, mert a cuccot is szállítani kell, ami egy DJ esetében persze nem igazán tényező... A megkérdezett szakértőnk szerint direkt úgy tervezték, hogy akár kis-közepes (de mindenképpen betonozott) reptereken is leszállhasson – a Szeged Airport erre alkalmasnak tűnik. A repülőtér weboldalának van egy afféle vendégkönyve ("Nálunk jártak"), szerintünk Afrojack is hamarosan felbukkan benne. Ha már itt tartunk, lesz nekik egy ilyenjük:

A világsztárok sorát a Clean Bandit folytatja a Borsodi Nagyszínpadon, akik új, What is love? című albumukkal érkeznek csütörtökön az Újszegedi Partfürdőbe, de itt lesz a SZIN-kedvenc formáció, a Dubioza Kolektiv is, míg a hazai vonalat a Punnany Massif és a Margaret Island erősíti majd. A hétvége beindításáért a spanyol származású Alvaro Soler felel majd, aki latinos hangulatú tánczenéivel csábít majd mindenkit a „táncparkettre". A latinos ritmusok előtt Rúzsa Magdi rabolja el a szíveket, a legnagyobb hősökről pedig a szegedi illetőségű Honeybeast dalol majd. A SZIN - és egyben a nyár – záró estéjén a Halott Pénz slágereire élhetjük át újra a vakáció legjobb pillanatait, majd a Tomorrowlanden és az Ulra Music Festivalon is felejthetetlen partyt prezentáló Salvatore Ganacci veszi át a terepet, akinek Horse című számát már 10 milliónál is többen nézték meg a legnagyobb videomegosztón.

De térjünk vissza SZIN-re!

Nick van de Wall koncertje a SZIN történetének eddigi leglátványosabb showját hozza majd állítólag, hatalmas látványelemekkel, óriási ledfalakkal, megannyi lámpával és változatos pirotechnikai elemekkel. Afrojack egyébként az utolsó pillanatban a szervezőktől berendelt két jógaszőnyeget is, hogy a koncert előtt még ellazulhasson...

Egy OM ráfér a Nagyszínpad többi fellépőjére is, hiszen tavaly a Majka-Curtis vitáról voltak hangosak a Szegedi Ifjúsági Napokról szóló hírek. Majka most a botrány helyett egy hatalmas bulit ígér a fesztiválozóknak.

A SZIN-nek egyébként két nagyszínpada is van, ahol a egymástól eltérő időben kezdődnek a koncertek, így mindenki belehallgathat kedvencébe még ha van is egy kis átfedés. A SZIN első napján a Pepsi Nagyszínpadot a KIES indítja, aztán kétszeres Fonogram-díjas magyar rapper, Deniz lép színpadra. Őt követi a hazai elektronikus zenei szcéna egyik legsikeresebb koncertzenekara, a Brains, ezen a helySZINen az estet Horváth Tamás zárja.

Aki a kisebb színpadok előtt keresi a kedvencét, az például induljon el a Bomba Stage felé, ahol lesz mások mellett Hősök meg Elefánt, a Royal Arénában a Nagy-Szín-Pad! Idei győztese, az USEME, majd a Supernem és a Depresszió is fellép.

12 helyszínen több mint 50 program szerte a SZINen – rögtön az első napon.

Szegedi Ifjúsági Napok, SZIN, Afrojack, Majka, Falkon 900

 

 

Szólj hozzá!


Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek