Alakul a fesztiválnyár: programot hirdetett a Művészetek Völgye

2022/02/16  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A közel 2000 program közül 400 immáron biztos: teljes a Panoráma Színpad, a Hangfoglaló Udvar, a Harcsa Veronika Udvar, a Kaláka Versudvar, a Poket Udvar és a Hobo Klub fellépőinek listája, valamint még további hét helyszín programja.

Fotó: Művészetek Völgye

A Színház Színpadnál már biztosan megnézhetjük az Orlai Produkció, az Art-Színtér és a Proton Színház darabjait, míg a Cirque du Tókertben Oláh Ibolya ad különleges színházkoncertet, fellép az Óbudai Danubia Zenekar, a Bandart, egyszemélyes előadással érkezik Andrej Tomše, szlovén előadóművész és természetesen idén sem maradunk Firebirds nélkül.

A Panoráma Színpadon játszik a Bohemian Betyars, a Blahalouisiana, a Csík zenekar, a Budapest Bár, az Anna and The Barbies, a hiperkarma, az Elefánt, a Vad Fruttik, az Esti Kornél, a Margaret Island, a 30Y, Szabó Balázs Bandája, a Ricsárdgír, a Carson Coma és az Aurevoir, Dés László vendégeivel érkezik, a Parno Graszt pedig itt ünnepli 30. születésnapját.

Több izgalmas, fiatal előadóval találkozhatunk idén is, mint az új lemezes Platon Karataev-vel és Sorbonne Sexuallal, az újvonalas hazai hip-hop szcénából Beton.Hofi és Dé:Nash érkeznek, fellép még a tavalyi év egyik legjobb lemezét elkészítő Analog Balaton, valamint Deva is, aki nemrég a Music Moves Europe-díjat is hazavihette az Eurosonic Fesztiválról, mint Európa egyik legjobb feltörekvő előadója.

Rajtuk kívül még biztosan ott lesz a Völgyben a Fran Palermo, a VHK, a Konyha, a Hősök, a Pontiac, a Kiscsillag, a Middlemist Red, Péterfy Bori, az Idegen, az Ivan and The Parazol, a colorStar, Perrin, Iamyank, Barkóczi Noémi, a Mörk, Lovasi András, Kollár-Klemencz László, a Harcsa Veronika - Gyémánt Bálint Quartet és természetesen Hobo is.

A teljes névsorért érdemes felkeresni a fesztivál weboldalát. (A cikk elkészülésének pillanatában nem volt elérhető, de bizonyára rövidesen orvosolják.)

Sziget 2022

VOLT 2022

Fishing on Orfű

Szeláví! fesztivál

DEJA VU Fesztivál

SZIN 2022

Művészetek Völgye, program, nyár, fesztivál

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek