Coolio lemondta, de a Las Ketchup és Lou Bega jön a DEJA VU Fesztiválra

2022/02/08  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A szervezők mindent elkövettek annak érdekében, hogy az amerikai rappert elhozzák a szegedi fesztiválra, még az előleget is elutalták, mindezek ellenérel az előadó és menedzsmentje indoklás nélkül lemondta a fellépést.A retró zene kedvelőinek azonban nincs szomorkodásra okuk, eltáncolhatják a The Ketchup Songot,, jöhet a hastánc is, plusz mambózhatnak is egy embereset.

Coolio lemondta, de a Las Ketchup és Lou Bega jön a DEJA VU Fesztiválra

2022. június 3-4-5-én egykori világsztárokkal üli meg pünkösdi királyságát a retrómuzsika az Újszegedi Partfürdő és Kempingben.

A névsor:

ARASH
Az iráni-svéd énekes 2004-ben robbant be a világ zenei élvonalába ’Boro Boro’ című slágerével. Olyan dalok fűződnek a nevéhez, mint a ’Temptation’, a ’Tike Tike Kardi’, vagy a ’Chori Chori’.

LOU BEGA
David Lubega vagyis Lou Bega Németországban született, és hozzáfűződik 1999 legnagyobb slágere, a ’Mambo no. 5’. Lou Bega 2012-ben egyszer már megtáncoltatta az Újszegedi Partfürdőt.

 

LAS KETCHUP
A spanyol lánytrió először jár a DEJA VU Fesztiválon, hogy elhozzák 1999 legnagyobb slágerét, a ’The Ketchup Song (Aserejé)’-t, amely több mint 7 millió példányban kelt el világszerte, és Ausztráliától Nagy Britanniáig csücsült  táncolt a slágerlisták első helyén.

 

MASTERBOY
2017 után ismét ellátogat Szegedre a 90-es évek egyik legnépszerűbb eurodance csapata, és elhozzák magukkal az összes nagy slágerüket, többek között a ’Generation of love’-ot, vagy a ’Land of Dreaming’-et.

 

ALEX GAUDINO
Az olasz DJ és producer szintén először látogat el a napfény városába, ahová elhozza az összes nagy slágerét, többek között a ’Destination Unknown’-t vagy a ’Watch out’-ot!

BASSHUNTER
A tavalyi nagysikerű debütálása után ismét visszatér Szegedre Jonas Erik Altberg, azaz Basshunter. A közönség szavazatai alapján ő csinálta minden idők egyik legnagyobb buliját a fesztiválon.

 

LA BOUCHE

Kevés nagyobb sláger született a 90-es években, mint a „Be my lover” vagy a „Sweet Dreams”, úgyhogy, miután 2017-ben a fesztivál egyik legnagyobb buliját csinálták, a La Bouche ismét elfogadta a szervezők meghívását.

 

ALEXANDRA STAN

Abban a távoli galaxisban nem lehetett kilépni az utcára anélkül, hogy valahonnan ne csendült volna fel a „Mr Saxobeat”. Előadója először áll majd a DEJA VU színpadára.

 

KATE RYAN

A belga énekesnő szintén először teszi tiszteletét az ország legnagyobb retro fesztiválján. Ha a név nem rémlik, tessenek csak belehallgatni ebbe, és meglesz a kétezres évek elejének szombat esti hangulata...

 

Deja Vu Fesztivál, Szeged, Las Ketchup, Lou Bega

 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek