Az East Fest még nem adja fel

2020/04/26  ·   Fesztivál   ·  Labancz Andrea

Most már tényleg vészesen közeledik a nyár, ami idén a fesztiválok számára nem túl jó hír, hisz sürgősen dönteniük kell a rendezvényeik sorsáról. Ezúttal a mezőtúri East Fest szólótt az ő táborához.

Fotó: klimo.hu

Tudjuk, hogy a nagyvilágban minden kicsit másképp van, mint itthon. Példálóztunk már jó pár ország kormányának egyértelmű döntésével az idei tömegrendezvények kapcsán, ami nálunk sajnos csak nem akar megszületni. Pedig az idő kegyetlenül halad előre, és arra kényszeríti a hazai szervezőket, hogy valamit kommunikáljanak az igazoltan egyre ingerültebb jegyvásárlóikkal.

A homokba dugott fej véleményünk szerint nem jó stratégia, és a későbbiek folyamán ennek komoly következményei lehetnek. Bevétel szempontjából is. Ugyanakkor a másik oldalt is megértjük, hisz amíg honatyáink döntésképtelenek az ügyben (a miérteket most inkább hagyjuk), addig a szervezők is csak amolyan probléma-halogató posztokat képesek generálni.

Az East Fest is beállt a sorba, miután az eddigi csendes várakozást egy igazából konkrétum nélküli közleménnyel oldották fel:

 

A kommentszekcióban elég vegyes a fogadtatás. Van, aki kitart és hisz az idei fesztivál megrendezésében, van, aki már lemondott róla, és ott vannak a helyi lakosok, akik felháborodnak már a gondolattól is, hogy több ezer ember lepje el szeretett városukat. Itt jegyeznénk meg, hogy a sokat emlegetett békeidőben azért Mezőtúr is elég szépen profitált a rengeteg látogatóból, úgyhogy tessenek óvatosan bánni az elutasító reakciókkal! ;)

Azért egy gyöngyszemet muszáj kiemelnünk. Minden kommentár nélkül. :)

- Nem lenne szabad megtartani! A kínaiak is fertőződnek újra! Most még ne jöjjenek a városunkba mindenféle emberek!

  • hány kínait láttàl eddig East Festen?
  • Tele van kínaiakkal meg koreaiakkal tiszta samsung az egesz fesztival,lassan epithetjuk a nagy falat. :)
  • seggfej (az eredeti posztoló válasza a felvetésekre)
  • tudnál küldeni képet róluk? ha úgy is tele van
  • mert szerinted eddig hány fajta betegséget hordozó ember ment a városotokba százezreket otthagyni? Gecisok.
    Csak nem foglalkoztatok vele.
  • ha nem mennénk a ti városotokba, már rég egy koszos porfészek lenne egy kocsmával, meg a lali bolttal!
  • hülye picsa (az eredeti posztoló válasza a felvetésekre)

Ezúton is szép, és vírusmentes napot kívánunk mindenkinek! :)

East Fest, Mezőtúr, fesztivál, koncert, járvány, 2020

 

 

Szólj hozzá!


Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek