Az EFOTT-on (is) kártyázni fogsz!

2018/06/02  ·   Fesztivál   ·  Labancz Andrea, koncert.hu

Készpénzmentes és családbarát lesz az idei EFOTT, ahol több újdonsággal is készülnek a szervezők a minél tökéletesebb hangulat megteremtéséért.

Fotó: EFOTT/Facebook

A pénteki sajtótájékoztatón jelen volt az egyik hazai fesztivál-kedvenc Dub Fx, aki – mint kiderült – csütörtök este még a Random Trip Parkos buliján lépett fel meglepetésként. Az ausztrál származású úriember július 12-én lép színpadra, közvetlenül Jessie J előtt.

Az idei fellépőgárdáról korábban már mi is beszámoltunk, és lassan minden üres idősáv megtelik névvel, így érdemes átböngészni a fesztivál honlapján a programtáblát. Ami viszont azonnal feltűnik, hogy plusz két nappal megnyúlik az időtartam, vagyis a Sziget nyomdokaiba lépve itt is bekerült a -1. és a 0. nap. Igaz, ekkor még csökkentett üzemmódban ugyan, de bulizásra mindenképpen alkalmas változatban műkődik a fesztivál.

Készpénzt ide sem érdemes magunkkal hurcolni, ugyanis az EFOTT egyik nagy újítása a fesztiválkarkötő, amely a fesztivál után gyakorlatilag – egy rövid regisztrációt követően – ugyanúgy használható az üzletekben, mint bármelyik más paypass bankkártya.

A másik újdonság az az applikáció, amelynek segítségével gyorsan megtalálhatjuk a közelben lévő és szájízünknek megfelelő éttermet (biznisz), de nézelődhetünk a programajánlók közt (hasznos), vagy mi is bedobhatjuk a közösbe, ha van vmi közérdekű információnk (igazán hasznos) és persze csetelhetünk is (neeeeee... fesztiválozz, bakker). Az alkalmazást hazai egyetemistáknak köszönhetjük. Köszi, srácok!

Dübörög a családbarát év az országban, így az EFOTT sem maradhat ki a jóból. Annak érdekében, hogy ne csak a felsőoktatási, viszonylag kötött életkori sávból érkezzenek vendégek, a szervezők megalkották a "Családi jegy" fogalmát, és arról is gondoskodnak, hogy amíg a szülők valahol az első sorban tombolnak, a gyermekeik is jól szórakozzanak. Képzett szakemberek veszik kezelésbe a lurkókat, a nagyobbaknak pedig külön programokat is szerveznek.

Úgy tűnik, hogy az idei fesztiválra igen nagy az érdeklődés, még az is elképzelhető, hogy egyes napokra ki kell majd rakni a "megtelt" táblát.

EFOTT, fesztivál, Velence, Volbeat, John Newmann, Jessie J, Dub FX, Lost Frequencies

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek