Menopauza 1170x180

Az önkéntesség menő – egy Red Hot Chili Peppers koncerten pláne

2022/04/07  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Két év szünet után ismét beindul a fesztiválszezon. A Fesztivál Önkéntes Központ lehetőséget kínál ezúttal is, hogy az érdeklődők "belülről" is megismerhessék a rendezvények életét

Az önkéntesség menő – egy Red Hot Chili Peppers koncerten pláne

A Fesztivál Önkéntes Központ önkéntesei a legnagyobb hazai fesztiválok és koncertek – mint például a Sziget, Balaton Sound, VOLT, Strand Fesztivál, EFOTT, Campus vagy az Iron Maiden, Red Hot Chili Peppers, OneRepublic – működését és felépítését ismerhetik meg, amennyiben időben jelentkeznek weboldalukon. Az önkéntes munka számtalan területen kínál tapasztalatszerzési lehetőségeket, legyen szó a logisztikai folyamatokban való segítésről, a különböző programok helyszínén folyó munka támogatásáról, a fesztivál résztvevőinek eligazításáról, vagy akár a fesztivál környezetvédelmi feladatainak ellátásáról. 

A fesztiválokon az önkénteseknek napi 6 órát kell dolgozniuk a beosztott területükön, amihez a szervezők biztosítják az adott fesztiválra szóló bérletet, elkülönített sátorhelyet, önkéntes pólót és napi egyszeri étkezést. A juttatásokon felül önkénteseik egy remek közösség tagjai lehetnek, akikkel nem csak a szórakozás, de a közös munka is hatalmas élmény. (Az önkéntesek szüleinek sem kell aggódnia, mivel gyermekeik felügyelet mellett, egy jó, biztonságos környezetben és társaságban nyerhetnek betekintést a fesztiválok világába.)



A Fesztivál Önkéntes Központ idén is biztosít lehetőséget olyan fiataloknak, akik vezetői szerepben szeretnék kipróbálni magukat. A HelloMentor! programuk keretében olyan fiatalokat keresnek, akik szívesen mentorálnának egy-egy 30-40 fős önkéntesekből álló csapatot a hazai fesztiválokon. Mentoraik a képzésük elvégezte után, olyan feladatokért felelnek, mint például az önkéntesek beosztásának elkészítése, illetve a fesztivál ideje alatt és az azt megelőző időszakban lévő folytonos kommunikáció. A HelloMentor! programra a jelentkezést újra megnyitották, így április 17-ig van lehetősége jelentkezni azoknak, akik érzik magukban az ambíciót, hogy ilyen környezetben dolgozzanak és szerezzenek tapasztalatot.

Akik a média és a tartalomgyártás világában szeretnének elhelyezkedni, tapasztalatot szerezni, és a szakmában dolgozóktól tanulni, a HelloMediaCrew! programuk keretében mindezt megkaphatják. A jelentkezés határideje szintén április 17.


További információ a programról itt található.

önkéntesség, Sziget, Balaton Sound, VOLT, Strand Fesztivál, EFOTT, Campus

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek