Ittál-e almabort fesztiválon?

A Volt egyszer egy beatkorszak-blog szerkesztősége, a 2020-as „Hogyha hallom én, minden az enyém!", illetve az egy évvel később, "Filléres emlékeink" címmel kiírt pályázatok sikerén felbuzdulva harmadszor is közös emlékezésre hívja a hazai beat, pop és rock rajongóit. A kiírás apropóját az idén ötvenéves diósgyőri rockfesztivál adja.

DVTK-stadion, Rockfesztivál (1973.) Fortepan / Urbán Tamás
FotÓ: Volt Fesztivál/Insta

2023-ban biztos nem lesz VOLT Fesztivál

A szervezők ma közleményükben tudatták a nagyközönséggel, hogy elmarad a VOLT.
 
A Volt és a Sound jövőjéről a szezon értékelését követően döntenek

A Volt és a Sound jövőjéről a szezon értékelését követően döntenek

Ezt állítólag Kádár Tamás főszervező mondta a Népszavának, de mi bénák vagyunk, ezt a cikket nem találtuk meg, úgyhogy a továbbiakban a Telex cikkére hivatkozunk.
 
 
VOLT

Kezdésnek ez több mint jó VOLT

Két fesztiválmentes év után sikeres 5 napot tudhat maga mögött a Volt teljes stábja. Bár kicsit rögös volt az út, hisz az utolsó pillanatban is akadtak problémák, de ha összességében nézzük, a végeredmény mindenképpen dicséretes! Jó volt végre újra együtt lenni Sopronban!
 
Fotó: Yungblud

Yungblud lemondta a fellépését – változik a VOLT holnapi műsora

Ez minden fesztiválszervező rémálma (ez is...), hogy egy nappal a fellépés előtt valaki beteget jelent... Mert ez történt most is: Yungblud betegség miatt kénytelen volt lemondani soproni koncertjét.
 
Fotó: MUSE/FB

A Muse hatvan fős stábbal érkezik Sopronba

Gigaprodukciót hoz a VOLT-ra a zenekar. A hatvan fős stáb három nagy busszal érkezik Sopronba, a technikát négy kamion szállítja a helyszínre. A zenekar június 21-én, a nyitónapon lép fel a VOLT Telekom nagyszínpadán
 
Rám lemez még nem volt ilyen hatással!

Rám lemez még nem volt ilyen hatással!

Június 1-én indul "Az én lemezem". A VOLT FILM által készített sorozat első évadában 20 magyar zenész mesél arról az albumról, amely igazán sokat számított neki – az első évad szereplői mind fellépnek a két év után újrainduló Telekom VOLT Fesztiválon.
 
 
Fotó: VOLT Fesztivál Official

Így osztoznak a magyar és külföldi fellépők a VOLT nagyszínpadán

Egy hónap van már csak hátra és a fesztiválozó közönség a soproni Lővérek felé indul, ahol a hosszúnak tűnő két év szünet után június 21 és 25 között ismét lesz VOLT Fesztivál – világsztárokkal és a hazai zenei élet krémjével. A szervezők ígérik, hogy hamarosan jönnek...
 
Az önkéntesség menő – egy Red Hot Chili Peppers koncerten pláne

Az önkéntesség menő – egy Red Hot Chili Peppers koncerten pláne

Két év szünet után ismét beindul a fesztiválszezon. A Fesztivál Önkéntes Központ lehetőséget kínál ezúttal is, hogy az érdeklődők "belülről" is megismerhessék a rendezvények életét
 
Fotó: MUSE/FB

Sopronban már biztos megmutat valamit a Muse az új albumról

A zenekar kilencedik stúdiólemeze 2022. augusztus 26-án érkezik, a VOLT fesztiválon pedig június 21-én lépnek színpadra. (Ha valaki eddig nem vette volna észre, korábban lesz a VOLT, mint szokott.)
 
A VOLT magyar fellépőinek ábécéje

A VOLT magyar fellépőinek ábécéje

Megérkeztek a magyar nevek is a Telekom VOLT Fesztiválra, első körben rögtön mintegy 60 fellépőt jelentettek be a szervezők.
 
Balázs Fecó, Benkő László és Kóbor János – könyv született a Volt egyszer egy beatkorszak című blog alapján

Balázs Fecó, Benkő László, Kóbor János – könyv született a Volt egyszer egy beatkorszak című blog alapján

A Mindenki! – koncertek, történetek a beat és a rock aranykorából című kötet a 60-as, 70-es és 80-as évek hazai koncertjeinek világába repít vissza.
 
Fotó: Muse/FB

Jön a MUSE Sopronba!

Már a Volt Fesztivál 2022-es fellépőinek listáján a Muse, a The Killers, a Sum41, a Bring Me The Horizon és Yungblud. Mindez jövőre, június 21 és 25 között, Sopronban.
 
Sötét energiák az A38-on

Sötét energiák az A38-on

Bár a Hajó nem igazán erről a műfajról ismeretes, a tavaszi szezonban több metálkoncert is lesz az A38-on.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Emiliana Torrini a RepTárban landol nyáron – egy igazán különleges történetű albummal érkezik

Emiliana Torrini izlandi énekes-dalszerző ad koncertet július 14-én a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban.

Sziget, VOLT (!), Kolorádó, Carson Coma, Campus és még sokan mások: I. TURBINA MERCH FESZTIVÁL

Március 17-én (vasárnap) egy gigantikus merchvásárt tart a Turbina, ahol ismert zenekarok, fesztiválok, klubok és más zenei szervezetek árulják együtt az idei és korábbi években készített merch termékeiket. A kapu nyitva áll a rajongók, a szakma és a sajtó előtt egyaránt. A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Új koncertek