Az Overkill és az Orden Ogan is jön a 2018-as Rockmaratonra

2017/12/17  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Mások mellett az Overkill, a Carpathian Forest és az Orden Ogan is fellép a 2018-as Rockmaratonon, amelyet július 9. és 14. között rendeznek meg Dunaújvárosban.

Az Overkill és az Orden Ogan is jön a 2018-as Rockmaratonra

Az amerikai Overkill a Motörhead azonos című lemezéről kölcsönözte a nevét. A banda a punk és a heavy metal korai ötvözésével a thrash metal egyik úttörője volt. Csaknem negyvenéves pályafutásuk alatt tizennyolc stúdióalbumot adtak ki; legfrissebb lemezük, az idén februárban megjelent The Grinding Wheel dalai mellett a régi klasszikusokat is elviszik majd a Rockmaratonra.

A norvég black metal egyik kultikus zenekara, a Carpathian Forest legutóbb épp egy évtizede játszott Magyarországon. Idén májusban bejelentették, hogy jövőre érkezik új korongjuk, a LIKSKUE.

A német színtér egyik legdinamikusabban fejlődő power metal formációja az Orden Ogan, amely a nyáron jelentkezett új lemezzel. Epikus dalaikban a Blind Guardian vagy a Running Wild, valamint a karcosabb Iced Earth hatása egyaránt érezhető.

A jövő évi Rockmaratonon a magyar együttesek közül fellép mások mellett a Lord, a Leander Kills, a Niburta, a Stubborn, a Hatóságilag Tilos és a Blues Company is - olvasható a közleményben.

Rockmaraton, Overkill, Carpathian Forest, Orden Ogan, rock

 

 

Szólj hozzá!


Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek