Az új fejezetét sztárfellépővel nyitja a fesztivál: JUDAS PRIEST a Rockmaratonon!

Ahogy arról már beszámoltunk, 2024-ben öt év szünet után feltámad a Rockmaraton – minden eddiginél komolyabb nemzetközi fellépőgárdát vonultat majd fel idén a Barba Negra szakmai támogatásával. Itt is van az első név!

Fotó: Judas Priest/FB
2024-ben öt év szünet után feltámad a Rockmaraton!

2024-ben öt év szünet után feltámad a Rockmaraton!

Jövőre végre ismét lesz Rockmaraton! A 2024-es újrakezdés egyben új fejezetet is nyit a fesztivál történetében: az öt éve várt, 30. jubileumi rendezvény – amely az előzetes információk szerint minden eddiginél komolyabb nemzetközi fellépőgárdát vonultat majd fel – a Barba Negra...
 
Ez lesz a Rockmaraton helyett: Acélöntőmű, Hideghengermű és Kokszolóblokk

Ez lesz a Rockmaraton helyett: Acélöntőmű, Hideghengermű és Kokszolóblokk

Nemrég megírtuk, hogy nem lesz Rockmaraton, vagy lesz, de nem azon a néven és nem is úgy – a részleteket a csatolt cikkben olvashatjátok, mindenesetre itt a pótrendezvény lineup-ja.
 
 
A rajongók fele diszkriminatívnak tartja a védettségit – elmarad a jubileumi Rockmaraton

A rajongók fele diszkriminatívnak tartja a védettségit – elmarad a jubileumi Rockmaraton

Nincs értelme Rockmaratont csinálni a rajongóink fele nélkül – jelentették be a FB-on egy live keretében. A videó akadozik és elég halk is (09.49-től OK), ezért összefoglaljuk a lényeget.
 
Hitelt vesz fel a Rocmaraton, hogy vissza tudja adni a jegyek árát

Hitelt vesz fel a Rockmaraton, hogy vissza tudja adni a jegyek árát

Drámai hangulatú posztban közölte a rockfesztivál, amit ma mindenki közölni kényszerül, komolyan összeszorul az amúgy is összeszorult gyomrunk tőle...
 
Rockmaraton

Csapdában a nyári fesztiválok: várakozó állásponton a Rockmaraton is

Vészesen közeledünk a nyár felé, a fesztiváloknak pedig a megszokottól eltérően ez most nem túl jó hír. Több szempontból sem. Hogy miért mondjuk ezt, arra magyarázatként szolgál a Rockmaraton mai közleménye.
 
Sepultura, Cradle of Filth, Marky Ramone – teljes az idei rocmaratonisták csapata

Sepultura, Cradle of Filth, Marky Ramone – teljes az idei rockmaratonisták csapata

A Sepultura, a Cradle of Filth, Marky Ramone, az Agonist és az Infected Rain is fellép a Rockmaraton fesztiválon a dunaújvárosi Szalki-szigeten július 6-tól 11-ig. Ezzel a bejelentéssel teljessé vált a legrégebbi hazai rock-metál fesztivál, az idén 30 éves Rockmaraton programja. HBD!
 
 
Fotó: Rockmaraton

Elrajtolt Rockmaraton: 29 év távlatában meglesz az első telt házas nap

Elkezdődött ma a 29. Rockmaraton fesztivál a dunaújvárosi Szalki-szigeten, ahol négy színpadon 125 magyar és 35 külföldi banda zenél hat napon át.
 
Erős lesz az idei Rockmaraton!

Erős lesz az idei Rockmaraton!

A főleg rock és metal műfajt képviselő Rockmaraton igen impozáns fellépőkkel várja a fesztiválozókat Dunaújvárosban idén július 8 és 13 között.
 
Fesztivál híradó

Spanyol szívtipró, Guinness-rekorder metálbanda: újabb bejelentések a nyárra

Újabb fesztivál-bejelentések, magyar és külföldi sztárfellépők a SZIN és a Rockmaraton kínálatából. Jön a spanyol macsó Alvaro Soler, a metál-szekcióban pedig az angol Napalm Death, a brit Bury Tomorrow, és az Our Hollow, Our Home csapata.
 
Az Overkill és az Orden Ogan is jön a 2018-as Rockmaratonra

Az Overkill és az Orden Ogan is jön a 2018-as Rockmaratonra

Mások mellett az Overkill, a Carpathian Forest és az Orden Ogan is fellép a 2018-as Rockmaratonon, amelyet július 9. és 14. között rendeznek meg Dunaújvárosban.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek