Menopauza 1170x180

Boogie Woogie Fesztivál lesz Győrben

2017/11/13  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu, MTI

Tizedik alkalommal rendezik meg a Boogiefeszt – Győri Nemzetközi Boogie Woogie Fesztivált december 7. és 9. között. A jubileumi eseményre hét országból tizenkét fellépő érkezik, köztük Ray Dorset, művésznevén Mungo Jerry.

 Boogie Woogie Fesztivál lesz Győrben

A program december 7-én a győri Árkádban kezdődik Boogie Christmas címmel, ahol a Dániel Balázs Boogie Woogie Trió mellett fellép Christoph Steinbach osztrák boogie woogie zongorista, Albert Koch német szájharmonika-művész és Pleszkán Écska énekes. 

Ezt nézve, nincsenek kétségeink a hangulat felől:

    

Másnap a Hotel Rába City Centerben vacsorával egybekötött zenés-táncos estet tartanak, ahol a csütörtöki fellépők mellett láthatja a közönség az ötszörös lengyel boogie woogie táncbajnok testvérpárt, Grzegorz és Agnieszka Cherubinskát, valamint egy svéd testvérpárt, Rasmus és Tove Holmqvistet.

A fesztivál csúcspontja lesz a jubileumi Boogie Show, amelynek sztárvendége Mungo Jerry lesz, aki a Dániel Balázs Boogie Woogie Trióval lép színpadra. Mungo Jerry együttese 1970-ben alakult, és már abban az évben világsikert aratott In the Summertime című dalával, amely legnépszerűbb slágere lett. Eddig három alkalommal, 1972-ben, 2006-ban és 2009-ben koncertezett Magyarországon, Győrben idén először.

A szombati Boogie Show-n a fesztivál valamennyi fellépőjével találkozhat a közönség. Így ott lesz Pleszkán Écska mellett Nicolle Rochelle amerikai énekesnő is, aki a sanzonoktól kezdve a dzsesszen, szvingen és musicalen át a blues zenéig minden stílusban otthonosan mozog, Broadway-produkciókban is szerepelt. Játszik a házigazda Dániel Balázs Boogie Woogie Trió, Christoph Steinbach és Albert Koch, de ismét táncol majd Grzegorz és Agnieszka Cherubinska, valamint Rasmus és Tove Holmqvist.

 

Boogiefeszt, karácsony, Boogie Woogie, Győr, Mungo Jerry

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek