Neoton 1000

Brian Johnson (ex AC/DC) bepattan egy nótára a Muse koncertjére – és a közönség megőrült

2017. augusztus 29.  ·   Fesztivál   ·  Juhász Vali

Az AC/DC korábbi énekese, Brian Johnson a Muse vendégeként adta elő a hétvégén a Back In Black című klasszikust a fesztiválközönség legnagyobb örömére.

Brian Johnson (ex AC/DC) bepattan egy nótára a Muse koncertjére –  és a közönség megőrült

A Reading Festival a világ legidősebb popzenei fesztiválja, az 1950-es évek óta létezik az angliai Berkshire megyében található Readingben. Az idei rendezvény legnagyobb meglepetése Johnson fellépése volt, hiszen ő az elmúlt évben kénytelen volt visszavonulni az élő fellépésektől halláskárosodása miatt.

Az AC/DC Rock Or Bust elnevezésű világ körüli turnéjának vége felé mondta az énekesnek orvosa, hogy ha nem függeszti fel a nagy hangerővel járó koncerteket, akkor teljesen megsüketülhet. Miután visszavonult és a turnét felfüggesztették, a Guns N 'Roses frontember, Axl Rose helyettesítette őt az AC/DC-ben és így folytatni tudták. Johnson azóta is próbálja leküzdeni egészségügyi problémái.

Tavaly elmondta: "Minden figyelmemet az orvosi kezelés folytatására fordítom a hallásom javítása érdekében. Remélem, hogy idővel javulni fog és ez lehetővé teszi számomra, hogy visszatérjek az élő fellépésekhez. Bár az eredmény bizonytalan, az én hozzáállásom optimista. "

Mi is drukkolunk Brian Johnsonnak. Májusban már Robert Plant-tel együtt csatlakozott Paul Rodgershez a Money (That’s What I Want) című dal előadásához egy angliai koncerten

Az AC/DC jövője továbbra sem világos, bár a gitáros Angus Young 2016-ban azt mondta, úgy érzi, "kötelező" folytatni.

 

AC/DC, Brian Johnson, Muse, Reading Festival

 

 

Szólj hozzá!


A Metallica whiskey-t pakolt a zene mellé – vagy fordítva

A Metallica whiskey-t pakolt a zene mellé – vagy...

Az, hogy saját whiskey-t készít a Metallica, nem újdonság, 2017-ben írtuk meg. A Blackened márkanevű italt az együttes1988-ban megjelent And...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Ha fáj valamid, hallgasd meg a Belga káromkodós számát!

Brit tudósok szerint (...) ugyanis csökkenti a fájdalmat a káromkodás – erről a 24.hu-ban olvastunk.

Hans Zimmer új klipjében feltűnik a Lánchíd is

Bár a Lánchíd mostanában nem pont zenei okokból került a lapok címoldalára, ez most az lesz. Hans Zimmer Oscar-díjas zeneszerző Alan Walkerrel közös, „Time" című számához a COVID-19 miatt kiüresedett városokat megjelenítő videóklipet készítettek, amelyben a mi hidunk is felbukkan.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek