Campus Fesztivál: a sörcsapolást nem a zenészek nyerték!

2014. július 11.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A Campus Fesztivál Debreceni Nagyerdő Stadionban tartott sajtótájékoztatóján számos zenész és sportoló megjelent: szem nem maradt szárazon, hiszen a sportolók és a zenészek olyan komoly versenyszámokban mérték össze tudásukat, mint a sörcsapolás, a kerékcsere, a kislabdás szlalomozás vagy a buborékfújás.

Campus Fesztivál: a sörcsapolást nem a zenészek nyerték!

A legnagyobb létszámban a Tankcsapda zenészei voltak jelen, hiszen a fesztivál egyik legnagyobb eseménye a zenekar 25 éves jubileumi koncertje lesz. A kétszáznál is több fellépőt biztosító eseményen a debreceni rockerek fellépése megtiszteltetést, és egyben a fesztivál koronáját jelenti, hiszen ebben az évben csak 7 nyári fesztiválon láthatjuk őket.

Bár mindenki arra szavazott volna, hogy a sörcsapolást a zenészek válogatottja nyeri meg, végül Vajda Attila olimpiai bajnok kenus győzedelmeskedett annak ellenére, hogy a Tankcsapda dobosát, Fejes Tamást egy emberként bíztatta Lukács Laci és a gitáros Sidi,aki ekkor még jókat nevetgélt zenésztársán, de amikor egy kis-Polski kerekét kellett kicserélnie, alaposan megizzadt. Bár Lukács Laci szerint ez testhezálló feladat volt számára, végül kicsit több mint hat percet vett igénybe a művelet, ami annyit jelent, hogy a Forma-1 csapatába ugyancsak nehezen kerülne be. Mentségére legyen szólva, hogy – mint az később kiderült - , a csavarok nagyobbak voltak a kelleténél. Ezek után persze nem csodálkozhattunk azon, hogy a jégkorongos Ladányi Balázs jobban teljesített.

A futball-labda szlalomozásra két lány vállalkozott: Kudor Kittinek,  a DVSC-TVP kézilabdásának  van gyakorlata a labdakezelésben, Odett pedig önként vállalkozott a feladatra, hiszen mint kiderült, sok évvel ezelőtt focizott. Mindkét lány ügyesen lavírozott a labdával, az énekesnő még a cipőjét is ledobta a verseny kedvéért, így a forró betonon mezítláb ügyeskedett.

Az ezek után következő buborékfújás hatására mindenki gyerekkori önmaga lett, és a rockerek is önfeledt arccal eregették a színes szappanfelhőket. A felsoroltakon kívül egyébként még ott volt Papp Szabolcs a Supernemből, Wolfie a Punnany Massifból, valamint a Kowalsky és a Vega zenészei. A sportolók táborát Michelisz Norbert, a Zengő-Motorsport autóversenyzője, Risztov Éva olimpiai bajnok úszó, Varsányi Nóra, a DVSC-TVP kézilabdása, valamint Dombi Tibor, a DVSC-TEVA labdarúgója erősítette. 

Ami meg a Campus Fesztivált illeti, 

a Nagyerdei Stadion rekonstrukciójának köszönhetően megújult környezetben, igényes fesztiválhelyszínen várja látogatóit a tavaly több mint hatvanezer fesztiválozót vonzó rendezvény, melyet áprilisban rangos szakmai elismerésben is részesített az Artisjus zsűrije. A műfajában sokszínű, és igényes programsorozat július 23-tól kezdődik.


Képtár

  • Campus Fesztivál: a sörcsapolást nem a zenészek nyerték! kép 33536
  • Campus Fesztivál: a sörcsapolást nem a zenészek nyerték! kép 33537
  • Campus Fesztivál: a sörcsapolást nem a zenészek nyerték! kép 33538
  • Campus Fesztivál: a sörcsapolást nem a zenészek nyerték! kép 33539
  • Campus Fesztivál: a sörcsapolást nem a zenészek nyerték! kép 33531
  • Campus Fesztivál: a sörcsapolást nem a zenészek nyerték! kép 33534
  • Campus Fesztivál: a sörcsapolást nem a zenészek nyerték! kép 33535
 

 

Szólj hozzá!


Belogolt a SZIN-re a Clean Bandit

Belogolt a SZIN-re a Clean Bandit

Bejelentette első fellépőit a Szegedi Ifjúsági Napok: a Tisza-parton lép fel jövőre az újlemezes Clean Bandit.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Öt év után visszavonul a Budapest Voices

Az eddigi legsikeresebb a capella formáció a Budapest Voices 5 évnyi alkotómunka és koncertözön után, januári dupla bulijukat követően saját döntés alapján határozatlan időre elcsendesül. A miértre egy Facebook posztban adták meg a választ.

Sting bejelentette: pályafutása legnagyobb slágereivel visszatér Budapestre júliusban!

Sting menedzsmentje ma bejelentette hogy Sting: My Songs elnevezésű turnéjak eretében Budapesten is koncertet ad.. A néhány különleges fesztiválfellépésből és önálló koncertekből álló sorozat magyarországi epizódja 2019. július 2-án lesz az Arénában.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek